H monh ellhnikh MAME koinothta=freewebs.com/greekmamecom?

Οτιδήποτε εκτός θέματος εδώ.

Συντονιστές: Nemo, Maddog, Whacker, BraiNKilleR

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Nemo
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 4798
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 22:55
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

H monh ellhnikh MAME koinothta=freewebs.com/greekmamecom?

Δημοσίευση από Nemo »

ref :sxetiko topic sto PCMASTER forum
http://www.pcmaster.gr/forum/default.as ... ageSize=25
=================================================
Περιεχομενο :

<< Nai, nai, einai gegonos ! Sto IRC kanali ths Greek MAME Community topo8eth8hkan oi 3 prwtoi file servers, oi opoioi sas dinoun th dynatothta na katevasese tis agaphmenes sas ROMs tou MAME ! H elefsh twn syndesewn ADSL mas edwse afth th dynatothta ki ena oneiro mas pragmatopoih8hke. Wstoso, yparxoun kai 8a yparxoun kai fservs kai se aples pstn grammes, ka8ws den einai oles oi ROMs evmege8eis. Sas proskaloume na symmetasxete kai na symvalete se afthn thn poly megalh prospa8eia pou molis twra xekinhse!
*** H monh ellhnikh MAME koinothta ***elpizei se olous esas, outws wste na exei ena akomh lamprotero mellon.

Perissotera sta :
Site: www.freewebs.com/greekmamecom
Forum: www.topurls.gr/ggnet/forum/viewforum.php?f=40
E-mail: greekmamecom@freemail.gr >>
==============================================
Το παρων τοπικ εγινε για να εκφραστει η απορια για την <<πλημελλη>> ενημερωση του Mp3sAbOtEuR .

Προσωπικα πιστευω οτι οπιαδηπωτε θετικη προσπαθεια (κρινοντας απο τις προθεσεις ,παρελθον ) πρεπει να ενθαρυνεται και να επιβραβευεται .

Για να γινει ομως καλυτερη ,και να επιβεβαιωνει τις καλες της, προθεσεις, θα πρεπει να λαμβανει υποψη της ,οποιες παραλειψεις της
,της επισημαινονται ....

Εχει σταλει σχετικο μαιλ , και μια απαντηση απο τον Mp3sAbOtEuR θα ηταν ευπροσδεκτη οσο και επιθυμητη ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nemo την 30 Μάιος 2004 15:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
MP3Saboteur
Jr. Pacman
Jr. Pacman
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 30 Μάιος 2004 12:25

Δημοσίευση από MP3Saboteur »

Απάντησα μέσω e-mail, αλλά μου ζητήθηκε να απαντήσω στο forum. Ο λόγος που δε το έπραξα αρχικά, είναι διότι βαριόμουν απίστευτα να κάνω register :P. Λόγω έλλειψης χρόνου (εξετάσεις), θα κάνω απλώς paste το
e-mail.
> Διάβασα με ενδιαφέρον το e-mail σου και σπεύω να σου απαντήσω. Είναι σαφές ότι πρόκειται γι' αυτό που και συ ανέφερες. Λόγω εξετάσεων, αδυνατούσα να ενημερωθώ για τα όσα συνέβαιναν στο χώρο του retro gaming κι έτσι δεν ήταν δυνατόν να είμαι ενημερωμένος για τη σύσταση και δεύτερης ελληνικής κοινότητας οπαδών του ΜΑΜΕ. Πρόκειται ξεκάθαρα για μη ηθελημένο λάθος και σπεύδω να ζητήσω συγγνώμη γι' αυτό.
> Θέλω, επίσης, να επικροτήσω τη δική σας προσπάθεια και να σας ενημερώσω ότι η κοινότητα που συνίδρυσα και ανήκω θα σας υποστηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο (εφόσον φυσικά ζητηθεί).
> Πρέπει να καταστηθεί σαφές ότο ο χώρος των ελληνικών κοινοτήτων του retro gaming είναι και πρέπει να μείνει ενωμένος. Επικροτώ την κίνησή σας να με ενημερώσετε αμέσως για το λάθος ή την παράλειψή μου αν προτιμάτε.
> Ωστόσο, οφείλω να αναφέρω κι ένα δικό μου προβληματισμό. Ερευνώντας την ιστοσελίδα σας, ανακάλυψα ότι αναφέρει "The biggest Greek MAME Community". Οφείλω να διαφωνήσω. Δεν με ενδιαφέρει να συγκρίνω τα μέλη της κάθε κοινότητας. Με ενδιαφέρει το ότι Greek MAME Community είναι το όνομα της κοινότητάς μας κι όχι απλά μία απ' τις ελληνικές κοινότητες οπαδών του ΜΑΜΕ. Θα ήθελα να αλλάξει η εν λόγω διαφήμιση ή σλόγκαν με κάποιο διαφορετικό, καθώς βέβαια κάτι τέτοιο το θεωρώ επιβεβλημένο.
> Κλείνοντας, να αναφέρω και πάλι ότι η ελληνική ρετρό κοινότητα γίνεται
ολοένα και πιο μεγάλη. Εύχομαι η κοινότητά σας να ενώσει όσο το δυνατόν
περισσότερους φίλους του ΜΑΜΕ και να 'χει λαμπρό μέλλον. Εύχομαι να έλυσα την παρεξήγηση και να μη δημιούργησα νέα. Ελπίζω και πιστεύω να εισακουστεί κι η δική μου παράκληση.
> Χαιρετισμούς,
> MP3Saboteur, founder/co-founder (κι ας φαίνεται λίγο παράξενο :-)) and member of Greek MAME Community
Άβαταρ μέλους
Nemo
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 4798
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 22:55
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από Nemo »

καταρχην να ευχαριστησω τον MP3Saboteur γιατι ανταποκριθηκε στην παραινεση να απαντησει ο ιδιος περα απο το εμαιλ που εστειλε αρχικα
οσο και για την ιδια την απαντηση η οποια προσωπικα με καλυψε....

Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου :) ,


ΥΓ για το θεμα της χρησης The biggest Greek MAME Community" & Greek MAME Community , ανηκει στην δικαιοδοσια του brainkiller ..... :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nemo την 31 Μάιος 2004 01:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BraiNKilleR
Site Admin
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 1102
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 02:35
Τοποθεσία: Ελλάδα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από BraiNKilleR »

Αγαπητέ MP3Saboteur και φίλοι

Με αφορμή το mail/post του MP3Saboteur θα ήθελα να διευκρινήσω μερικά πραγματα.
Το θέμα ως αναφορά το σλογκαν-διαφήμηση του Mame.gr το θεωρώ αστείο μιας και αν παρατιρήσεις καλά λέει "The Largest Greek MAME Community online !" Εάν δεις λίγο προσεκτικότερα θα δείς οτι στο titlebar λέει κατι άλλο :lol: Και αυτό είναι απλά προσωρινό μέχρι να σηκωθεί η σελίδα.
Θέμα δεύτερο, το θέμα του ελληνικού retrogaming...
Εδώ και πολύ καιρό έψαχνα και ψάχνω ¨Ελληνες που ασχολούνται με το ΜΑΜΕ και γενικότερα με το emulation, αυτό έίναι ίσως και το πιο δύσκολο και μπορεί να γίνει μόνο αν υπάρχει ένα κεντρικό σημείο αναφόρας, εξού και η γέννηση του Mame.gr.
Θέμα τρίτο. Προσωπικά είμαι από τους παλαιότερους χρήστες του Mame και μπασμένος στο emulation γύρω στο 1997. Και οι μόνοι Emulation/Mame Fanatics που ήξερα ήταν όχι πάνω από 10 πχ Whacker Maddog Badge Geoanas και μερικά ονόματα που απλά συνάντησα κατα καιρούς bobble karavidas etc. πολύ πριν το PCMaster αρχίσει να βάζει το Mame kai roms sta CD του. Το Greek Mame Community οπως αναφέρεται στο forum το βρήκα μολις πριν απο 2 μερες ! και αμέσως το έβαλα στην λίστα με τα ελληνικά emulation sites που δυστηχως είναι πολύ μικρή και κυρίως αγγλόφωνη http://mame.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=10
Κλείνωντας θα ήθελα να συγχαρώ και να επικροτήσω την κάθε προσπάθεια της Greek Mame community και των ελλήνων Retro Users και να ξέρουν οτι έχουν την συμπαράσταση μου και θέλω να πιστεύω όλων των ελλήνων Emulation fans.

Ααα και καλές εξετάσεις :wink:
BraiNKilleR
http://www.mame.gr
Απάντηση