προβλημα με το pleasuredome

Οτιδήποτε εκτός θέματος εδώ.

Συντονιστές: Nemo, Maddog, Whacker, BraiNKilleR

Άβαταρ μέλους
ambu_dare
Out of Space
Out of Space
Δημοσιεύσεις: 1796
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 15:40

Δημοσίευση από ambu_dare »

Κοίτα το pm σου και κρίνε. Τα πράγματα είναι απλά. Ο ambu παρέβη τους κανόνες εν γνώση του και την έφαγε, καλώς - δίκαια και δεν κακίζει κανέναν, ήταν ένα ρίσκο που πήρε σώας τα φρένας. Το πρώτο μου ban-ιο ever σε forums και trackers δεν μου έκανε και ιδιαίτερη εντύπωση να σου πω την αλήθεια, αδιαφορώ αλήθεια αφού δεν έκανα ιδιαίτερη χρήση του PD, μόνο να μέσα στον παγετό βρε αδελφέ; Toυλάχιστον γλίτωσα όλο αυτό το σκατό που τρώνε οι άλλοι πριν φάνε το ban...:lol:

Κρίμα όμως για άλλους που δεν φταίνε. Ελπίζω για αυτούς να λυθεί η παρεξήγηση. Αυτά και νομίζω ότι ήδη αυτό το θέμα τράβηξε πάρα πολύ. Κύριοι απλά να ακολουθείτε τους κανόνες και όλα θα πάνε καλά... :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pepinos
Emulation King
Emulation King
Δημοσιεύσεις: 1228
Εγγραφή: 11 Μάιος 2004 01:48

Δημοσίευση από pepinos »

ambu_dare

εχεις πμ :wink:
Κάποτε οι μαθητές του είχαν ρωτήσει το Αριστοτέλη για το ποιό είναι το αγριότερο ζώο. Και εκείνος αποκρίθει : Από τα οικόσιτα ο ΚΟΛΑΚΑΣ και από τα ελεύθερα ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Whacker
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 1608
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 22:06
Τοποθεσία: 'δω χάμου
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Whacker »

Παρακολουθώ στενά τη συζήτηση καθώς και όλη την εξέλιξη του θέματος τα τελευταία 2 χρόνια και ΣΚΟΠΙΜΩΣ κρατώ το στόμα μου κλειστό. Νομίζω όμως πως ήρθε η ώρα να πω και γω τη γνώμη μου.

Το γεγονός πως ο Pepinos έφαγε το ban την 1η φορά, θα πει πως ο άνθρωπος έκανε ΚΑΤΙ λάθος. Δημήτρη (αναφέρομαι σε σένα προσωπικά) χωρίς να θέλω να γίνω κακός, για αρκετό διάστημα είχες γίνει το μαύρο πρόβατο της παρέας στο PD και δεν θα μπω σε λεπτομέρειες - τις ξέρεις καλύτερα απ' όλους. Έκαμες το λάθος όχι μια, όχι δύο, μα ΤΡΕΙΣ φορές (συμπεριλαμβανομένου και αυτής εδώ) και καλώς για μένα το πλήρωσες. Τώρα, αν σε αδίκησαν, sorry, that's life. End of issue...

Τώρα όσον αφορά στον Ambu. Καλώς είχες την καλή διάθεση να βοηθήσεις, κακώς το έκανες με αυτόν τον τρόπο. Νομίζω πως ΠΡΙΝ ασχοληθείς με το θέμα του Δημήτρη (Pepinos) θα έπρεπε να ασχοληθείς με το ιστορικό της. Το γεγονός πως ΟΥΤΕ εγώ - ΟΥΤΕ ο Maddog είχαμε ασχοληθεί με την "άρση βαρών" θα πει πως -σιωπηλά- συμφωνούσαμε. Οι κανόνες υπάρχουν για να τους υπακούμε και όχι για να τους παραβλέπουμε, ούτε για να βρίσκουμε μονοπάτια παράκαμψής τους.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους Ban-αρισμένους. Παιδιά, οι κανόνες του ban δυστυχώς συμβαίνει να έχουν και παράπλευρες απώλειες. Όταν βάζεις wildcard σε κάποιον server, ε... θα πάρει η μπάλλα και κάποιους άλλους (grip-tasoulhs ακούτε;;; )

Bottom line:
ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ με πολιτικές τέτοιου ύφους και "αλληλοβοήθειας". Νομίζω πως πειστήκατε πλέον -εμπλεκόμενοι και μη- πως μόνο κακό κάνουν στην κοινότητα. ΔΕΝ έχετε ζήσει εποχές που με το που έβλεπαν οι moderators *.gr σε ένα irc channel ή forum, τρώγαμε πρώτα 3-4 kicks για την lameria που έδερνε κάτι συμπατριώτες μας από τότε... Ο Maddog, ο Γ. Αναστασιάδης, ο Brainkiller και άλλοι νομίζω πως έχει να σας πει ο καθένας τις δικές τους ιστορίες γι' αυτό που σας μιλάω.

Κλειδώνω το topic εδώ και σας παροτρύνω όλους να ξεχάσετε το συμβάν σαν μια προσβολή που σας έκαναν παλιά και δεν θέλετε να θυμάστε. Πραγματικά ελπίζω κανείς να μην καταφύγει σε παρόμοιες πρακτικές από δω και πέρα γιατί -πραγματικά- θα έχει να κάνει μαζί μου.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

ΥΓ:
Τώρα που ηρέμησαν λίγο τα πνεύματα το topic ξεκλειδώθηκε. Post your thoughts... :wink:
-Έτοιμο το compile;
-Ναι...
-Σβήσε και ξανάρχισε, βγήκε νέο update!
Άβαταρ μέλους
ambu_dare
Out of Space
Out of Space
Δημοσιεύσεις: 1796
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 15:40

Δημοσίευση από ambu_dare »

To να τιμωρούν την συναδελφικότητα και την φιλία και μάλιστα μπανάρωντας επιπλέον δύο - από όσο γνωρίζω μέχρι τώρα - άτομα με καθόλα θετική παρουσία και υψηλό ratio είναι μία Α αντίληψη. Τώρα εάν είναι σωστό ή λάθος αυτό ας το δει ο καθένας από την πλευρά του.

Στην παρούσα εγώ προσωπικά παραδέχτηκα ότι καταπάτησα τους κανόνες του tracker ανοίγοντας ένα λογαριασμό για κάποιον άλλο και καλώς εκδιώχτηκα - έχοντας βεβαίως ratio 1,6 και άψογη παρουσία για όσο ήμουν εκεί. Όπως είπα ήταν ένα ρίσκο που πήρα αντιλαμβανόμενος το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιούσα τον λογαριασμό μου και κάποιος άλλος ζητούσε την βοήθεια μου.

Σε λίγες μέρες θα αλλάξω σύνδεση σε double play και λογικά θα έχω ξανά την δυνατότητα να ανοίξω νέο λογαριασμό, όχι ότι θα σκάσω κιόλας σε ενδεχόμενη αδυναμία. Ωραίο το PD - το διαφημίζουμε κιόλας - αλλά υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στην ζωή που πονάει πιο πολύ η απώλεια τους. Μην ασχολείστε άλλο με την δικιά μου υπόθεση, θεωρείται απλά λήξασα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
BraiNKilleR
Site Admin
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 1102
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 02:35
Τοποθεσία: Ελλάδα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από BraiNKilleR »

Λοιπόν έχουμε και λέμε...

Λόγω του φόρτου της δουλειάς μου το τελευταίο καιρό δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με το site/forum και γενικά δεν έχω πολύ χρόνο να ασχοληθώ με τις τελευταίες εξελίξεις, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν τις παρακολουθώ. Γι΄αυτό αποφάσισα μετά το πολύ ωραίο μήνυμα του Whacker που με βρίσκει σύμφωνο 100% να φέρω και εγώ μια άποψη.
Δεν ξέρω τι έγινε σε άλλα forums η και στο PD με τον Pepino και τη πραγματικότητα ίσως την ξέρουν μόνο αυτοί που έθεσαν το ban στην εκάστοτε σελίδα και ούτε με ενδιαφέρει να μάθω για τον εξής απλό λόγο... Δεν ξέρω για πολλούς από εδώ μέσα το πιόν τους αλλά ξέρω όπως επίσης για αρκετά άτομα τον χαρακτήρα και την σοβαρότητα τους είτε λόγω ηλικίας είτε λόγο ενστίκτου η απλά συμπάθειας σε κάποια πρόσωπα. Τι σημαίνει αυτό και ποιο είναι το αποτέλεσμα ;\
Όλες οι διαμάχες και παρεξηγήσεις που μπορούν να γίνουν στο πραγματικό κόσμο μπορούν να γίνουν και στο internet. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο μιας και ο όρος EmuPolitics(aka quitting the scene) είναι αρκετά παλιός που ίσως πολλοί δεν το έχουν ακούσει καν παρά μόνο κάποιοι παλιοί εδώ μέσα.

Το μέγα λάθος που παρατήρησα εγώ, είναι ότι λανθασμένα δόθηκε μεγαλύτερη βαρύτητα σε ένα θέμα που απλά είναι για γέλια (Τι και αν έγινε ban σε ένα tracker/forum/etc με λίγο υπομονή και με τον χρόνο για γιατρό θα ξαναγραφτείς και αν δήξεις καλή διαγωγή θα μένεις αλλιώς banακι ξανά) που στο κάτω κάτω αν δεν είχε ασχοληθεί κανείς θα ήταν όλα στην αρχική κατάσταση με απλά τον Pepino banned για νιοστή φορά από κάπου και όχι με αρκετά αξιόλογα άτομα , που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει στο Greek Emulation Scene πολλά, banαρισμένα από ένα tracker που δεν αξίζει πια παρά μόνο για εγκυκλοπαιδικούς σκοπούς και εντελει «να» και είμαι γραμμένος «να» και αν δεν είμαι.

Τέλος ως αναφορά τον Ambu όσοι τον ξέρουν θα καταλαβαίνουν ότι το έκανε από την καλή του τη καρδιά και μόνο αλλά λανθασμένα(Το να λύσεις ένα πρόβλημα διπλού λογαριασμού με ένα διπλό λογαριασμό είναι απλά «κάπως»). Anyway μόνο και μόνο που ασχοληθήκαμε με αυτό το θέμα τόσο πολύ δεν λέει.


End of story …at least for me
BraiNKilleR
http://www.mame.gr
Άβαταρ μέλους
pepinos
Emulation King
Emulation King
Δημοσιεύσεις: 1228
Εγγραφή: 11 Μάιος 2004 01:48

Δημοσίευση από pepinos »

BraiNKilleR έγραψε: Το μέγα λάθος που παρατήρησα εγώ, είναι ότι λανθασμένα δόθηκε μεγαλύτερη βαρύτητα σε ένα θέμα που απλά είναι για γέλια (Τι και αν έγινε ban σε ένα tracker/forum/etc με λίγο υπομονή και με τον χρόνο για γιατρό θα ξαναγραφτείς και αν δήξεις καλή διαγωγή θα μένεις αλλιώς banακι ξανά) που στο κάτω κάτω αν δεν είχε ασχοληθεί κανείς θα ήταν όλα στην αρχική κατάσταση με απλά τον Pepino banned για νιοστή φορά από κάπου και όχι με αρκετά αξιόλογα άτομα , που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει στο Greek Emulation Scene πολλά, banαρισμένα από ένα tracker που δεν αξίζει πια παρά μόνο για εγκυκλοπαιδικούς σκοπούς και εντελει «να» και είμαι γραμμένος «να» και αν δεν είμαι.
Whacker

σε παρακαλω, αυτα που σου ειπα σε προσωπικο μυνημα για το pleasuredome,καντα ενα copy+paste εδω για να ενημερωθουνε ολοι για το τι συνεβει εκ μερους μου στο συγκεκριμενο site

ευχαριστω
Κάποτε οι μαθητές του είχαν ρωτήσει το Αριστοτέλη για το ποιό είναι το αγριότερο ζώο. Και εκείνος αποκρίθει : Από τα οικόσιτα ο ΚΟΛΑΚΑΣ και από τα ελεύθερα ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Badge
Metal Slug
Metal Slug
Δημοσιεύσεις: 149
Εγγραφή: 26 Απρ 2004 22:01
Τοποθεσία: Patissia, Athens
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Badge »

Ενα copy/paste από αυτά που έγραψε ο BrainKiller, με μπόλικο τζατζίκι και χωρίς κρεμμύδι γιατί με πειράζει στις αιμορροϊδες. Δύο σχόλια μόνο...

1. Στο χωριό μου λένε "Χ**ηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί"
2. @pepinos : Γιατί δεν το βγάζεις μόνος σου; Και εν πάσει περιπτώσει, τι θα αλλάξει;
[size=75]A knight is sworn to valor, his heart knows only virtue, his blade defends the helpless, his might upholds the weak, his word speaks only truth, his wrath undoes the wicked.- [i] Knight's Code[/i][/size]
Άβαταρ μέλους
grip
Emu Chief
Emu Chief
Δημοσιεύσεις: 2092
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2005 21:45
Τοποθεσία: Τρίκαλα

Δημοσίευση από grip »

Χωρίς πολλά πολλά για να μην το συνεχίσουμε ί'm in again. :D

Τις όποιες ευχαριστίες θα τις μεταφέρω αυτούσιες απο το post που έκανα στο forum του PD..
I don't know if this it the right section to post it,but i feel that i have to thank everyone starting from the moderators of the forum and the tracker,to my good friends Maddog, Whacker and to whoever else contributed to my comeback in your community.

I would like to make clear that i have no relations with lamers and of course i am not such a person.


I dont want to say more,those who know will understand. :)

Thanks once again.
Για αυτούς που ασχολήθηκαν ένα μεγάλο THANKS είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που πραγματικά σας χρωστώ. :kiss:
Long live the emulator!!!!
[url=http://ubanimator.com][img]http://img288.imageshack.us/img288/2192/userbar517432aj.gif[/img][/url]
Άβαταρ μέλους
ambu_dare
Out of Space
Out of Space
Δημοσιεύσεις: 1796
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 15:40

Δημοσίευση από ambu_dare »

Badge έγραψε:Ενα copy/paste από αυτά που έγραψε ο BrainKiller, με μπόλικο τζατζίκι και χωρίς κρεμμύδι γιατί με πειράζει στις αιμορροϊδες. Δύο σχόλια μόνο...

1. Στο χωριό μου λένε "Χ**ηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί"
2. @pepinos : Γιατί δεν το βγάζεις μόνος σου; Και εν πάσει περιπτώσει, τι θα αλλάξει;
ΘΕΕ ΜΟΥ, έγραψε ο Badge... ε, για αυτό και μόνο άξιζε όχι ένα ban που έφαγα αλλά 15 :lol:

Εγώ τέλος να συμπληρώσω ότι θέλω δύο πίτα χοιρινή με ντομάτα - πατάτα - κρεμμύδι... ευχαριστώ. :wink:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pepinos
Emulation King
Emulation King
Δημοσιεύσεις: 1228
Εγγραφή: 11 Μάιος 2004 01:48

Δημοσίευση από pepinos »

κατσε βρε Badge ο wacker να βγαλει προς τα εξω το πμ που του ειχα στειλει...για το τι συνεβει μεταξυ εμου και αυτων? μην βιαζεσαι

απο χτες και το ξεκαθαριζω αυτη τη στιγμη, επαψα να ασχολουμε με το συγκεκριμενο site, αν και για την στραβη η οποια δημιουργηθηκε σε καποια μελη με bans....... καλυτερα να φυγω εν ζωη απο τουφεκισμο...η να γινω μαρτυρας:wink:

μαρτυρας οχι εν αλλαχ, αλλα εν mame :P :P :P :P
Κάποτε οι μαθητές του είχαν ρωτήσει το Αριστοτέλη για το ποιό είναι το αγριότερο ζώο. Και εκείνος αποκρίθει : Από τα οικόσιτα ο ΚΟΛΑΚΑΣ και από τα ελεύθερα ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Whacker
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 1608
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 22:06
Τοποθεσία: 'δω χάμου
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Whacker »

...και στην κορφή κανέλλα! :lol:
-Έτοιμο το compile;
-Ναι...
-Σβήσε και ξανάρχισε, βγήκε νέο update!
Άβαταρ μέλους
GeoAnas
Methuselah
Methuselah
Δημοσιεύσεις: 1503
Εγγραφή: 19 Απρ 2004 22:39
Τοποθεσία: Πολύγυρος - Χαλκιδική
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από GeoAnas »

:spiteful: :blind: :grin2:
Άβαταρ μέλους
akmakas
Wonder Boy
Wonder Boy
Δημοσιεύσεις: 67
Εγγραφή: 19 Ιούλ 2006 23:42
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από akmakas »

Εικόνα
Τελικά....είμαστε μια ωραία παρέα...είμαστε........ :mrgreen:
Back to the roots...
ZX Spectrum forever....
Άβαταρ μέλους
grip
Emu Chief
Emu Chief
Δημοσιεύσεις: 2092
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2005 21:45
Τοποθεσία: Τρίκαλα

Δημοσίευση από grip »

Πρώτα ο Badge μετά ο akmakas..
Ποιον άλλον θα δουν τα ματάκια μου..? :mrgreen:
Long live the emulator!!!!
[url=http://ubanimator.com][img]http://img288.imageshack.us/img288/2192/userbar517432aj.gif[/img][/url]
Άβαταρ μέλους
pepinos
Emulation King
Emulation King
Δημοσιεύσεις: 1228
Εγγραφή: 11 Μάιος 2004 01:48

Δημοσίευση από pepinos »

λοιπον εχω να πω τα εξεις.....λογο(κατ εμε) ενος χθεσινου λεγειν απο τον brainkiller προς εμενα...καθως επεισης στο οτι ο wacker σε οτι του ανεφερα σε πμ, δεν τα τυπωσε εδω
λοιπον

την πρωτη φορα που γραφτηκα εκει δεν ειχα κανει seeding διοτι τοτε δεν ειχα καταλαβει το συστημα πως λειτουργει εκει
οι ανθρωποι εκει προσφερθηκαν να μου δωσουν μια δευτερη ευκαιρια, την οποια δυστυχως καταχραστηκα, διοτι και παλι δεν εκανα ενα σωστο seeding....και οπου δυστυχως τα αρχεια τα ειχα παραμελησει για ενα διαστημα χωρις να τα εχω ενεργοποιησει ωστε να γινονται seeding

υποψην τοτε δεν χρειαζοταν e-mail εταιριας , αλλα ενα οποιοδηποτε free e-mail

κοινως εις την βαρβαρικη....εκανα μαλακια (ες)

την τριτη φορα ομως εαν δειτε με το ονομα pepinos θα δειτε οτι ειχα seeding 40 gb το οποιο ειχα αποκτησει σε ενα ολοκληρο χρονο, και επειτα απο τον χρονο αυτο με κανανε ban.......αυτο μπορει να μου εξηγησει ο maddog η καποιο αλλο μελος γιατι συνεβει επειτα απο εναν χρονο, και οχι μετα απο 1-2-3 μηνες οπου μπορουσαν να με κανουνε ban?

και την τεταρτη φορα την πληρωσαν ο abu+grip για μενα...ειλικρινα νιωθω ηδη κατηγορουμενος για οτι συνεβει, διοτι εκαψα 2 παιδια χωρις να φταινε

αλλα ομως θα επρεπε το post να μεταφερθει αντι εκει που ειναι, στο rom section, διοτι φαινοταν το post απο το google(ελληνικο και αγγλικο/αμερικανικο)....και ετσι πιστευω οτι καρφωθηκαμε

μολις παει το mame στα 124 θα ξανασπροσπαθησω να μπω εκει, με e-mail της εταιριας παροχης internet.....και θα κοιταξω να κανω ενα σωστο seeding και leeching

το ειχα ρωτησει στο παρελθον και το ξαναρωτω και τωρα

ποια ειναι η αναλογια seeding+leeching εκει για να εχω ενα σωστο ratio εκει?

πχ εαν θελω να κατεβασω τα visual pinmame , αλλα εχω κανει επεισης seeding τα πχ mame roms 123(απο αλλη πηγη, αλλα τα εχω βαλει εκει για seeding)...ποσο ratio πρεπει να εχω ωστε πχ για να κατεβασω 10 gb απο virtual pinmame , να εχω κανει επεισης και το απαραιτητο uploading?

τα ρωτω αυτα , διοτι δυστυχως τα φλιπερακια αν ολοκληρωμενες συλλογες υπαρχουν μονο εκει, και πουθενα αλλου

στα newsgroup βαζουν μονο updates και οχι ολοκληρωμενες συλλογες

κοιμηθηκα γυρω στις 4-5 το πρωι, για να τα βρω απο αλλλου, αλλα δυστυχως υπαρχει αδιεξοδος
Κάποτε οι μαθητές του είχαν ρωτήσει το Αριστοτέλη για το ποιό είναι το αγριότερο ζώο. Και εκείνος αποκρίθει : Από τα οικόσιτα ο ΚΟΛΑΚΑΣ και από τα ελεύθερα ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.
Κλειδωμένο