μυνημα για τον Whacker

Όλα σχετικά με τον αγαπημένο μας emulator.

Συντονιστές: Nemo, Maddog, Whacker, BraiNKilleR

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
pepinos
Emulation King
Emulation King
Δημοσιεύσεις: 1228
Εγγραφή: 11 Μάιος 2004 01:48

μυνημα για τον Whacker

Δημοσίευση από pepinos »

1 φορα βλεπω modelator και μαλιστα ΕΛΛΗΝΑ να συμπεριφερεται σαν μικρο παιδι

προφανως πρεπει να εισαι αναμεσα στους 20ρηδες

αλλιως θα καταλαβαινες

αλλα μαθε κατι

μερικοι users ειναι δυστυχως ανω της ηλικιας των pc(windows), αρα τοτε που πηγαιναν σχολειο δεν υπηρχε αυτη η τεχνολογια..........εμεις ειχαμε basic , cobal, pascal....................κλπ

ειναι κριμα να γινεται τετοια επιθεση και μαλιστα απο ΕΛΛΗΝΑ

να ησουν ξενος ...θα το καταλαβαινα(οπως ο καθε ελληνας το βιωνει στα ξενα forums για emulator)

δυστυχως εχεις παρεξηγησει τους ανθρωπους μεγαλυτερης ηλικιας απο σενα, και μαλιστα μιας δεκαετιας παραπανω και ανω

ειναι φυσικο να γινονται σε οποιονδηποτε ΕΛΛΗΝΑ modelator καποιες παραξενες ερωτησεις απο ανθρωπους οι οποιοι δεν εχουν "κολητους"οπως εχουν τα ατομα της δικιας σου ηλικιας, διοτι δυστυχως εμας μας χαρακτηριζουν παπουδες του pc, και επεισης εκτος απο πολυ καλα αγγλικα , πρεπει να γνωριζεις και την γλωσα του ιντερνετ, και τα μυστικα του........που να την μαθουν σε εμας?

η ελλαδα δυστυχως εχει ακομα πολλα χιλιομετρα(χρονια)να διανυσει ακομα), ως οτου τετοια κωλυματα να εξαλειφθουν

θα αργισει να ερθει η προκοπη εδω μεσα σε αυτα τα forum
Άβαταρ μέλους
Whacker
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 1608
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 22:06
Τοποθεσία: 'δω χάμου
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Whacker »

Σαφώς δεν αναφέρεσαι σε συγκεκριμένα γεγονότα που έχεις λόγο να σε κάνουν να νιώθεις εκτεθειμένος, έτσι δεν είναι pepino? Αλλιώς προς τί ο πόνος και ο αλληλοσπαραγμός;

Όπως είδες δεν έκανα καμία επίθεση σε κανένα εδω μέσα -αλήθεια νιώθεις σαν να απειλείσαι από κάτι;- απλά ανέφερα συγκεκριμένες απόψεις (ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ) που πηγάζουν από ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ συμπεριφορές ανθρώπων που ΤΥΧΑΙΝΕΙ να γνωρίζω μέσα στα χρόνια που ασχολούμαι με το emulation (και μετράω αρκετά, δόξα τω Θεώ)...

Όσο για την ηλικία μου, ο χρόνος είναι πάντα κάτι σχετικό και, αν θες, το χαίρομαι που στα 35 μου καταφέρνω να παραμένω ακόμα παιδί (και έστω και με ξύλινο σπαθί στα χέρια, να καταφέρνω να νιώθουν κάποιοι πως απειλούνται από τις επιθέσεις μου)...

Fancy... 8)
-Έτοιμο το compile;
-Ναι...
-Σβήσε και ξανάρχισε, βγήκε νέο update!
Άβαταρ μέλους
pepinos
Emulation King
Emulation King
Δημοσιεύσεις: 1228
Εγγραφή: 11 Μάιος 2004 01:48

Δημοσίευση από pepinos »

χαιρομαι που εχεις περιπου την ιδια ηλικια με εμενα

εγω ειμαι 30

προφανως εσυ εχεις χωθει στα κολπα του emulation εδω και πολυ καιρο

για βαλε ομως εναν οποιονδηποτε ελληνα να μπει μεσα στην κλικα "των ξενων"ωστε να εχει και αυτος της "unamulated"πληροφοριες για το emulation γενικα?

αλλα ομως το να κοκορεβομαστε και το να κανουμε τους σπουδαιους σε ενα κλαδο οπως λεγεται το emulation ειναι τραγικο λαθος

"Σαφώς δεν αναφέρεσαι σε συγκεκριμένα γεγονότα που έχεις λόγο να σε κάνουν να νιώθεις εκτεθειμένος, έτσι δεν είναι pepino? Αλλιώς προς τί ο πόνος και ο αλληλοσπαραγμός;"

απεναντιας θα σου πω ενα παραδειγμα για να δεις οτι εισαι εσυ εκτεθειμενος

ειχες βαλει ενα θεμα στο forum σχετικα με unemulated games του mame

ε λειπουν αυτα τα παιχνιδια βγηκαν μετα απο 20 μερες(περιπου) στο επισημο forum του mame http://www.mameworld.info/ubbthreads/po ... Board=news

εκ του ασφαλους τωρα............ποσοι ελληνες μπορουν να εχουν αυτη την πληροφορια απο τα "μεσα"?

(τωρα ασφαλως δεν θα υπαρχουν εκει μεσα)

το προβλημα με εσενα ειναι οτι δεν εχεις την απαραιτητη υπομονη σε μερικους gamers σαν εμενα.........διοτι πολυ απλα εσυ εκ του ασφαλους γνωριζεις πιο πολλα θεματα απο πολους ελληνες εδω μεσα

και οπως ειχα πει στο προηγουμενο μυνημα.......θα εχεις διαπιστωσει την αποψη σου για το τι γινεται σε αλλα forums του εξωτερικου "κυριος οταν ρωτανε οι ελληνες με οποιοδηποτε ελληνικο η ξενο ονομα"

η χλεπα παει συνεφο.....και μη μου πεις οτι δεν ειναι ετσι?

γενικα λοιπον

η οντως το forum αυτο ειναι ενα βοηθημα για τον οποιοδηποτε ελληνα user......ασχετα με την πιο λογικη η τρελη απορια του (ορατη η μη ορατη)

η

θα ειναι αλλη μια ακομα ατυχη ευκαιρια ωστε οντως ολοι οι ελληνες να εχουμε ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ FORUM και να μην εξαρτιομαστε απο ξενους


υ" Σαφώς δεν αναφέρεσαι σε συγκεκριμένα γεγονότα που έχεις λόγο να σε κάνουν να νιώθεις εκτεθειμένος, έτσι δεν είναι pepino? Αλλιώς προς τί ο πόνος και ο αλληλοσπαραγμός;
"

εαν οντως δεν αποκαλυπτες την ηλικια σου ....συμφωνα με τα λεγομενα αυτα, οντως θα σε περναγα για 20αρη ¨


¨)¨)

φιλικα

pepinos
Άβαταρ μέλους
GeoAnas
Methuselah
Methuselah
Δημοσιεύσεις: 1503
Εγγραφή: 19 Απρ 2004 22:39
Τοποθεσία: Πολύγυρος - Χαλκιδική
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από GeoAnas »

Ειρήνη ημίν αδέρφια ! Σεβαστείτε τον παππού του forum δηλαδή εμένα :D
36 ετών (11-11-1968) και νοιώθω 16 :D

Love and Peace ! Amen :P
Άβαταρ μέλους
GeoAnas
Methuselah
Methuselah
Δημοσιεύσεις: 1503
Εγγραφή: 19 Απρ 2004 22:39
Τοποθεσία: Πολύγυρος - Χαλκιδική
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από GeoAnas »

Ααα... και κάτι άλλο επικροτώ το mini FAQ του Whacker.
Κάντε και λίγο υπομονή θα γεράσετε γρήγορα ! :D
Άβαταρ μέλους
Maddog
Master Modelator
Master Modelator
Δημοσιεύσεις: 3768
Εγγραφή: 26 Μάιος 2004 14:44
Τοποθεσία: Κάποιο beach bar στο Ντουμπάι
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Maddog »

Pepino (και για όποιον άλλον ενδιαφέρεται)
Ίσως είναι άδικο που ο Whacker και 2-3 ακόμα που ήτανε οι πρωτοπόροι του emulation στην Ελλάδα δεν "κοκορεύονται" και δεν "κάνουν τους σπουδαίους" και επίσης δεν επιδιώξανε ΠΟΤΕ την δημοσιότητα γενικώς.

Για να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους:
Ο Whacker ασχολήθηκε με emulation εδώ και 7-8 χρόνια τουλάχιστον.
Έφτιαξε την Gameland (www.gameland.gr) ΜΟΝΟΣ του ουσιαστικά, σε μια εποχή που κανένας (ή σχεδόν...) στην Ελλάδα δεν είχε ασχοληθεί με emulation και ακόμα και διεθνώς ήταν ελάχιστοι οι fans.
H Gameland ήταν το μοναδικό Ελληνικό site που είχε roms (ανεβασμένα ένα-ένα με modem παρακαλώ), μέχρι που μας απείλησε η IDSA και αναγκαστήκαμε να τα βγάλουμε.
Ταυτόχρονα ήταν ο μόνος Έλληνας που διετέλεσε ποτέ operator στο #retrogamers (ίσως το πιο γνωστό emulation κανάλι του IRC) και επομένως είναι λογικό να έχει κάποιες επαφές και γνωριμίες με άτομα που κινούν τα νήματα στην emulation scene.
Πρωτοστάτησε στην κίνηση κατά του νόμου 3037 (το petition που δημιουργήθηκε για τον λόγο αυτό συγκέντρωσε κάπου 38000 υπογραφές, εγώ ο ίδιος έδωσα συνεντεύξεις στο BBC, στο Wired και σε άλλα ξένα media και όλα αυτά εις βάρος μας μάλιστα-το site έπεσε από τα πολλά hits)
Θυμίζω ότι οι υπόλοιποι πρωτοστατούντες (netcafe.gr και pcmaster.gr) είχανε και άλλους λόγους να ανακατευτούν εκτός από καθαρή αγάπη για τα video games.
Είναι από τους ελάχιστους στην Ελλάδα που έχουν real arcade hardware στο σπίτι τους-εγώ ξέρω 3 περιλαμβάνοντας τον εαυτό μου-παρά τον κίνδυνο διαζυγίου από τις συζύγους που δεν κατανοούν τι χρειάζεται το "τερας" στο σπίτι :wink:
Ο γιός του (5 ετών σήμερα) πρώτα έμαθε Γιαπωνέζικα και μετά Ελληνικά νομίζω, εξαιτίας των games (τον θυμάμαι να λέει Ryu και Yoshimitsu σε ηλικία 2 ετών περίπου, μπορεί και λιγότερο) :lol:
Τέλος πάντων, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να προχωρήσω άλλο- μπορεί και να μου κάνει μήνυση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων...

Για τους Έλληνες σε ξένα forums:
ΔΕΝ μου κάνει εντύπωση που "η χλέπα παει σύννεφο". ΟΛΑ τα forums και channels έχουν σαφείς κανόνες συμπεριφοράς, αν τους παραβιάζει κάποιος συστηματικά, λογικό είναι να πέφτει κράξιμο.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ που μαθαίνει κανείς είναι ότι το "where can I download rom X?" και το "when will emu Z be released?" είναι οι ΛΑΘΟΣ ερωτήσεις-όλα υπάρχουν κάπου, αλλά ο καθένας πρέπει να τα βρει χωρίς να ενοχλεί διαρκώς τους άλλους χρήστες με διαρκή requests, ειδικά αν δεν δίνει τίποτα σε αντάλλαγμα. Επίσης ερωτήσεις για τις οποίες υπάρχει απάντηση στα κοινά readme.txt ή σε faqs καταντάνε άκρως ενοχλητικές όταν επαναλαμβάνονται συνεχώς και η μόνη κατάλληλη απάντηση είναι το γνωστό RTFM.
Από εκεί και πέρα (κακώς...) τα πράγματα γενικεύονται σε "όλοι οι χρήστες από την τάδε χώρα/ISP είναι lamers και το kick/ban πέφτει ακόμα ευκολότερα (συνήθη θύματα: *@aol.com, *@*.br και *@*.kr)
ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ τι λέμε για να μην μπει και το *@*.gr στην ίδια κατηγορία.
Εγώ ο ίδιος χρειάστηκε να δώσω αγώνα μαζί με τον Whacker για να γίνει παλιότερα unban το *@otenet.gr σε κάποιο από τα γνωστά channels.

Για τις roms:
Βλέπω ότι υπάρχει ζήτηση γενικώς. Το πρόβλημα είναι το εξής πολύ απλό:
Έχουμε δώσει αρκετές φορές roms δωρεάν ή σε τιμή πολύ κάτω του κόστους (όποιος νομίζει ότι είναι τζάμπα για μας, τον (προ)καλώ να κατεβάσει όλο το MAME set με 56Κ και χρονοχρέωση όπως εγώ και να μας πει πόσα έσκασε στον ΟΤΕ...)
ΠΟΛΛΕΣ από αυτές τις φορές, είδαμε λίγο αργότερα τα δικά μας romsets να πουλιούνται από διάφορους m@l@k3s που τα είχαν πάρει τζάμπα ή παμφθηνα σε εξωφρενικές τιμές και να παριστάνουν μάλιστα ότι είχαν κάνει οι ίδιοι την δουλειά. Όπως καταλαβαίνετε, είμαστε ΠΟΛΥ επιφυλακτικοί σε αυτό το θέμα πλέον. Ο καθένας φτιάχνει την φήμη του μόνος του, οπότε αποδείχτε ότι το αξίζετε και θα έχετε την ανάλογη αντιμετώπιση.
Hint: contribute anything to the scene ή απλώς φερθείτε λογικά!
By the way, δεν έχουμε τίποτα σχετικό με ΝΑΟΜΙ, really! Dreamcast άμα θέλετε (similar hardware) κάτι γίνεται....

Πολλά είπα, ας μείνουμε εδώ. Χαίρομαι που το forum είναι ζωντανό,ας μην αναλωθούμε στο ηλικιακό-άλλωστε πριν γεράσετε υπερβολικά θα δείτε και PS2 100% emulation και το OutRun 2 emulated-ΥΠΟΜΟΝΗ!

PS: E-V-E-R-Y-O-N-E IS WELCOME HERE (just be reasonable...) :wink:
Παππού όλος ο κόσμος ανησυχεί μήπως η σχέση σου με την πιτσιρίκα αποβεί μοιραία.
-Τι να κάνουμε παιδί μου...αν πεθάνει - πέθανε...
Άβαταρ μέλους
Whacker
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 1608
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 22:06
Τοποθεσία: 'δω χάμου
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Whacker »

Ευχαριστώ για το support Maddog. Όσο για τον φίλο μας τον pepino, θα πρότεινα να αρχίσει να σκέπτεται σοβαρά το θέμα ΑΝ μπορεί να ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ σ' αυτό το forum, εκτός από τις αυτόβουλες κρίσεις του, που στο κάτω κάτω είναι και ανυπόστατες.

Προσπάθησε pepino να είσαι μέλος της κοινότητας και όχι ο αποδιοπομπαίος τράγος. Θεωρώ πως η συνεισφορά του καθενός από μας εδώ μέσα, είναι ο μόνος τρόπος για να πάει μπροστά το Forum.

Όσο για το αν έχω υπομονή μαζί σου. Σε προκαλώ να απαντήσεις: ΣΕ ΚΑΘΕ ερώτηση που μου έκανες σου απάντησα ή όχι; Η αντίρρησή μου ήταν στο εξής: Ότι αφορά εσένα μπορεί να είναι και θέμα ερώτησης κάποιων άλλων και γι'αυτό ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ να ΜΗ μου στέλνεις private messages αλλά να κάνεις post 'in public' τις ερωτήσεις σου. Εσύ όμως το βιολί σου...

Όσο για το τι νομίζεις για μένα. Θα στο θέσω όσο πιο ευγενικά μπορώ: Νομίζεις πως ίσως με ενδιαφέρει η προσωπική σου άποψη; :roll:

Υ.Γ.
Παράκληση προς τον Brainkiller: Σε παρακαλώ μη κλειδώσεις πάλι το Θέμα με την ιδέα πως νιώθω άσχημα από το flaming του φίλου μας. Ποσώς... το χαίρομαι κι' όλας :lol:
Οποιαδήποτε άποψη, είναι δεκτή στα πλαίσια μιας ανοιχτής συζήτησης. Έστω και αν κάποιοι δε συμφωνούν με αυτή...
-Έτοιμο το compile;
-Ναι...
-Σβήσε και ξανάρχισε, βγήκε νέο update!
kastellorizo
Wonder Boy
Wonder Boy
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 12 Ιούλ 2004 06:31
Τοποθεσία: Κανγκουρωλανδία
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kastellorizo »

Συμφωνώ κι επαυξάνω με τους George, Whacker και Maddog! :wink:

Α ναι, και πριν το ξεχάσω...

Ο ΟΤΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ!!!! :lol:
Απάντηση