Tomorrow UBER ALES

Οτιδήποτε εκτός θέματος εδώ.

Συντονιστές: Nemo, Maddog, Whacker, BraiNKilleR

Άβαταρ μέλους
Badge
Metal Slug
Metal Slug
Δημοσιεύσεις: 149
Εγγραφή: 26 Απρ 2004 22:01
Τοποθεσία: Patissia, Athens
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Badge »

Χμμ... Για να δούμε... Αυθάδης μέχρι αηδίας... με πολύ λίγα posts.. ακόμα δεν ήρθε, έχει μαλώσει με ΟΛΟ τον πληθυσμό πλην του EmuFanatic που έχει 5 posts όλα κι όλα.... να είναι Deja Vu... ερειστικός όσο δεν παίρνει... δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του... τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει... γράφει με greeklish, μήπως γιατί είναι ανορθόγραφος στα Ελληνικά.... ναι αλλά το nickname ΔΕΝ είναι γυναικείο... μπορεί να κάνω και λάθος... ούτε και η υπογραφή είναι "ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ TOMORROW ΕΔΩ ΜΕΣΑ"... δε γνωρίζει καλά την Αγγλική όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο MAME forum... Αχεμ....

Και η τελευταία μου απορία :

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΗΝΑ, ΑΦΟΥ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2005 ;

By the way, εγώ μονολογάω... Κάντε δουλειά σας εσείς.... Πρόεδρα, ένα IP log με διπλό τζατζίκι μπορώ να έχω please ?
[size=75]A knight is sworn to valor, his heart knows only virtue, his blade defends the helpless, his might upholds the weak, his word speaks only truth, his wrath undoes the wicked.- [i] Knight's Code[/i][/size]
venzolio
Jr. Pacman
Jr. Pacman
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 26 Απρ 2005 00:59

Δημοσίευση από venzolio »

Λοιπόν Bagde αφού θες Ελλήνικα ορίστε και τα Ελληνικά σου...
Δεν μάλωσα με κανέναν απλός απάντησα σε όσους το παίζουν έξυπνοι...ούτε μάγκας το παίζω ούτε κάτι από αυτές τις μαλ**ιες που λές...Δε θέλω να μιλάω έτσι αλλά έτσι μιλήσαν και αλλοι...όσο για τα post που εκανα αυτο μάλλον θα είναι το τελευταίο...εσύ δηλαδή που έχεις 70 posts είσαι ο chief έδω??? Εγώ ουτε ημουν μέλος ουτε θέλω να ειμαι αύτου του forum...έκανα post επειδή ΡΩΤΗΣΕ Ο BRAINKILLER...οκ

**δε γνωρίζει καλά την Αγγλική όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο MAME forum---γήρασκω αεί διδασκόμενος
**Πρόεδρα, ένα IP log με διπλό τζατζίκι μπορώ να έχω please---πάνε να παίξεις σε κανένα παρκο φιλε γιατί μάλλον είσαι ανηλικος για να γράφεις τετοια πραγματα...(τι θα μου κάνεις μυνηση?)---ΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ????
Άβαταρ μέλους
MikeAlex
Metal Slug
Metal Slug
Δημοσιεύσεις: 132
Εγγραφή: 16 Αύγ 2004 15:38
Τοποθεσία: Δρομοκαϊτειο (μέσα) - Greece
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από MikeAlex »

Φίλε venzolio, ας χαμηλώσουμε τους τόνους. Δεν χρειάζεται να φύγεις από το φόρουμ. Αυτό που ενόχλησε δεν είναι ότι παραπονέθηκες αλλά ότι παραπονέθηκες σε ξένο φόρουμ και ενδεχομένως να τράβηξες αρνητική προσοχή πάνω στην χώρα μας. Αυτό είναι όλο. Κάπου μπήκε και κάποιος άνευ τρόπους emufanatic και σε πήρε και εσένα η μπάλα. Ο badge αναφέρεται στην / στον “annie”, ένα καλόπαιδο που κατάφερε να τσακωθεί με όλο το board μέχρι που έφαγε ban και τελείωσε. Δεν πιστεύω ότι είσαι η annie αλλά ο emufanatic μπορεί, είναι ακριβώς το στιλ της.
Και για να ελαφρύνω λίγο την συζήτηση θα σας τραγουδήσω ένα τραγούδι:

«…Toooommoooooroooow, Toooommoooooroooow, I love youuuu, Tooomorrow, you’re only a mooooonth aaaaaaa waaaayyy». :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
KIIAAAAAI!!!!!
EmuFanatic
Jr. Pacman
Jr. Pacman
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 26 Απρ 2005 02:15

Δημοσίευση από EmuFanatic »

οχι δεν ειμαι η annie η οποιος αλλος νομιζετε, ειμαι απλα ενα ανθρωπακι που τολμησε να πει κατι αντιθετο με τις αποψεις σας και οπως φαινεται τον πηρε ο διαολος.

βλεπετε τι δουλεια εχει ενας κοινος θνητος με σας τους θεους, που ακομα και το μελλον προβλεπετε...

ευχαριστω πολυ παντως που μ'ακουσατε εστω κι ετσι και bye καθως αυτο ειναι το τελευταιο μου post εδω (ειμαι πολυ μεγαλος πλεον για να καθομαι και να με βριζουν μερικα παιδακια σ'ενα forum)
Άβαταρ μέλους
GeoAnas
Methuselah
Methuselah
Δημοσιεύσεις: 1503
Εγγραφή: 19 Απρ 2004 22:39
Τοποθεσία: Πολύγυρος - Χαλκιδική
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από GeoAnas »

EmuFanatic :
Έλα βρε ψόφιοι για παρεξήγηση είστε !!!
Κανένας δεν είναι θεός και παντογνώστης.Όλοι το ίδιο hobby μοιραζόμαστε, απλά κάποια πράγματα τυγχάνουν ιδιαίτερης προσοχής και δεοντολογίας !
Στο κάτω κάτω ζωντανή κοινότητα είμαστε, αν δεν διαφωνήσουμε και λιγάκι τι 8α γίνει ? :lol:
Όσο αφορά τα "παιδάκια" ,εεε τα χρόνια μας περάσαν αλλά η ψυχή μας είναι πάντα παιδική :lol: Έτσι Whacker συναγωνιστή παλιόγερε ?
MikeAlex :
Η φωνή σου είναι φανταστική (!) μπρρρ, γραμμή για Fame Story ! :lol:
Welcome on board !
nikos
Mame Maniac
Mame Maniac
Δημοσιεύσεις: 641
Εγγραφή: 17 Απρ 2004 10:10

Δημοσίευση από nikos »

φιλε βενζολιο σου θυμιζω!
mame.dk closed
retrogames closed
αν αυτα τα ιστορικα [ειδικα το mame.dk],δεν εκαναν καλα την δουλεια τους και εκλεισαν,ναι εχεις δικιο!
ο λογος κατα την αποψη μου που την πατησαν ειναι οτι καποιοι φωναξαν πολυ!ναι καλα κανεις και φωναζεις απλα σου θυμιζω οτι mame forum serious,ειναι σφηκοφωλια κομπλεξαρισμενων κολοπαιδων,που μπαινουν για να φτυσουν οποιο τολμησει να κανει και ενα παραμικρο λαθος διατυπωση!
αν προσεξες ακομα και οι μεγαλοι mamedevs δεν εδωσαν μεγαλο βαρος στο θεμα!ποιο ευγενικοι [ειδικα ο HAZE],ΕΙναι οι mamedevs παρα οι αλλοι!
καλυτερα αλλη φορα να στειλεις κατι στο mamedev.com παρα εκει!
το δικο μου ονομα στο mame forum einai afos!

Y.Γ λοιπον αναφερομαι σε ολους!
ηρεμια ψυχραιμια και ησυχια!
εκτος αν προκειται να χυθει αιμα οποτε χαλαλι!
οχι μισα πραμματα!λοοοοοοοοοοοοοοοολ! :twisted:
ΤΑ ΜΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΛΗΡΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ,ΑΦΟΥ ΕΞΟΜΟΙΩΘΗΚΑΝ ΤΑ "ΤΙΜΗΜΕΝΑ" ΤΑ GAELCO! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whacker
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 1608
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 22:06
Τοποθεσία: 'δω χάμου
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Whacker »

GeoAnas έγραψε:Όσο αφορά τα "παιδάκια" ,εεε τα χρόνια μας περάσαν αλλά η ψυχή μας είναι πάντα παιδική :lol: Έτσι Whacker συναγωνιστή παλιόγερε ?
Δε με βλέπετε να αντιδρώ (a.k.a.: άρχισα να σβήνω posts) γιατί ο κάθε ένας σε μια δημόσια συζήτηση οφείλει να έχει άποψη. Όπως επίσης, οφείλει να διαβάζει τις απόψεις των άλλων ΕΣΤΩ και αν διαφωνεί με αυτές. Το να σέβεσαι τον συνομιλητή σου είναι αρχή που δεν πρέπει να καταπατάται για κανένα μα κανένα λόγο (δείχνεις έτσι πως σέβεσαι ΠΡΩΤΑ τον εαυτό σου).

Τώρα, για το αν έκανε καλά ο φίλος που δημοσιοποίησε το γεγονός στο ΜΑΜΕWorld ή όχι, ας αφήσουμε να το κρίνει ο χρόνος και όχι εμείς. Νομίζω πως ούτως ή άλλως δεν έκανε κάτι με σκοπό να "ρομπέψει" την Ελλάδα - άλλοι ήταν οι σκοποί του.

Κοινό γνώρισμα των "noobs" πάντως (τόσα χρόνια που ασχολούμαι) ήταν να προσπαθούν να κάνουν ΚΑΤΙ για να φανούν χρήσιμοι... (Τώρα αν το κατάφερναν εν τέλει, είναι άλλο ζήτημα).

Keep it low. PLEASE! or i'll get really angry! (ΜΠΟΥ ΡΕ!)!!! :lol:
-Έτοιμο το compile;
-Ναι...
-Σβήσε και ξανάρχισε, βγήκε νέο update!
Octabitus
Wonder Boy
Wonder Boy
Δημοσιεύσεις: 51
Εγγραφή: 01 Μάιος 2004 12:42
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Octabitus »

Παρακαλούνται οι κύριοι κύριοι συνάδελφοι και συγγράγοντες του φόρουμ να μην παρενοχλούν και να μην εκνευρίζουν τον αδελφό Whacker.....για να μην αρπάξω καμμιά βρεγμένη σανίδα (όχι τίποτα άλλο, περιμένω και την συλλογή του από mp3 παρέα με τις νέες εξελίξεις γύρω από την επιστήμη και τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό!):P
K177 3m 477, 73t g0d s0rt 3m 0ut
Άβαταρ μέλους
Maddog
Master Modelator
Master Modelator
Δημοσιεύσεις: 3768
Εγγραφή: 26 Μάιος 2004 14:44
Τοποθεσία: Κάποιο beach bar στο Ντουμπάι
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Maddog »

Μπα, από την Τετάρτη που έκανε το post, δεν ακούστηκε κιχ σ'αυτό το thread... :wink:
Ph33r :P
Παππού όλος ο κόσμος ανησυχεί μήπως η σχέση σου με την πιτσιρίκα αποβεί μοιραία.
-Τι να κάνουμε παιδί μου...αν πεθάνει - πέθανε...
Άβαταρ μέλους
paspartoo
*nix Master
Δημοσιεύσεις: 694
Εγγραφή: 01 Σεπ 2004 11:19

Δημοσίευση από paspartoo »

Ειχαμε κατι διαμαρτυρημενα γραμματια να εξοφλησουμε ενεκα της νηστιας :P
Leave the gun. Take the cannoli.
Άβαταρ μέλους
ambu_dare
Out of Space
Out of Space
Δημοσιεύσεις: 1796
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 15:40

Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΛΙΘΟ ΡΙΞΕΙ.

Δημοσίευση από ambu_dare »

Για venzolio - EmuFanatic

Σίγουρα το να εκμεταλλεύεσαι τον κόπο του άλλου για προσωπικό κέρδος είναι απλά άθλιο. Να υποθέσω φίλε μου ότι εσύ όλα τα προγράμματα που έχεις είναι και αυθεντικά και ΟΛΑ πληρωμένα. Και το λειτουργικό του υπολογιστή και τα προγράμματα του ΟΛΑ και τα παιχνίδια που έχεις για το διάλειμμα. Και η μουσική μήπως που ακούς? Οι ταινίες που βλέπεις?

Να υποθέσω ότι η διαφορά είναι ότι το TOMMOROW έβαλε τα ROMS με το MAME32 μαζί? Δηλαδή αν έβαζε όλες τις ROMS στο DVD και σου έδινε μία δισκέττα ή ένα LINK για το ΜΑΜΕ32 θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα? Το να λένε τα ξένα SITE ότι κατεβάστε την ROM αλλά αν δεν είστε κάτοχος της αυθεντικής πρέπει να την σβήσετε σε 24 ώρες διαφέρει? Νομίζω ότι κρυβόμαστε πίσω από το μικρό μας το δακτυλάκι.

Εν τέλει ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ? ΝΑΙ? Η ιστορία εξ' αρχής δεν ήταν η διάδοση του ΜΑΜΕ? Ορίστε το TOMMOROW το διαδίδει. Ζητάνε οι δημιουργοί του ΜΑΜΕ χρήματα και δεν τους δίνουμε? Πρέπει να λέμε ότι ο Έλληνας είναι λωποδίτης και αχρείος? ΝΑΙ? (εδώ διαφωνώ) αλλά και από την άλλη ακόμη και έτσι να είναι πρέπει να το διαλαλούμε σε όλο τον κόσμο?

Ωραία λοιπόν όποιος διαφωνεί με την κίνηση του εν' λόγω περιοδικού ας τους στείλει ένα μήνυμα και ας τους εξηγήσει τι πιστεύει. Εν τέλει δεν νομίζω ότι οι συντάκτες και εκδότες του περιοδικού να είναι τόσο ΖΩΑ και να μην το ψάξανε λιγάκι πριν κάνουν αυτή την κίνηση. Μην βγαίνετα στα ξένα FORUMS αντί να επικοινωνήσετε με τους άμεσα εμπλεκόμενους.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΛΙΓΟ WONDER BOY!!! :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ambu_dare την 30 Νοέμ 2005 17:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Tony_Ts
Crazy Kong
Crazy Kong
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 12 Δεκ 2004 20:24
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Tony_Ts »

Βρε παιδιά, διαβάζοντας αυτό το θέμα μου δημιουργήθηκε η εξής απορία:

Ας υποθέσουμε ότι είστε γονείς, κι ανακαλύπτετε ότι το παιδί σας κλέβει (από τα περίπτερα, από τους συμμαθητές του κλπ). Πως θα το χειριστείτε το θέμα; Θα βγείτε έξαλλοι στη γειτονιά να διαλαλήσετε ότι το παιδί σας κλέβει κι εσείς δε συμφωνείτε με αυτό και το καταδικάζετε; Υποθέτω πως όχι! Το πιο σωστό θα είναι να πιάσετε το παιδί σας και να του μιλήσετε. Πρώτα θα ενεργήσετε μέσα στα στενά πλαίσια του "σπιτιού" σας! Σωστά;

Έτσι και στη δική μας περίπτωση, πιο σωστό θα ήταν να πιάσουμε τους υπεύθυνους για αυτό και να τους μιλήσουμε. Να τους εξηγήσουμε ότι αφενός δεν είναι σωστό να κερδίζουμε (με οποιοδήποτε τρόπο - χρήματα, κυκλοφορία περιοδικού κλπ) από τον κόπο κάποιον άλλων ανθρώπων που μας παρέχουν κάτι χωρίς να μας ζητήσουν κάποιο αντάλλαγμα για αυτό κι αφετέρου υπάρχουν και νομικά θέματα που περιπλέκουν την όλη κατάσταση.

Ο διεθνής δυσφημισμός της χώρας μας δεν είναι προς το συμφέρον κανενός! Δε φαντάζομαι να πιστεύει κανείς ότι οι συντάκτες ή ο/οι ιδιοκτήτες του περιοδικού να διαβάζουν τα ξένα fora! Εκτός αυτού, μην ξεχνάμε ότι δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των Ελλήνων τέτοιες ενέργειες. Πριν από αρκετό καιρό (όταν ακόμα έγραφαν σε 7 CD, μπορεί και λιγότερα) όταν έψαχνα burners για να αποκτήσω μια συλλογή, είχε τύχει να πέσω σε sites που διαφήμιζαν ότι μπορούν να σου στείλουν τη συλλογή με αντάλλαγμα δεκάδων $$$ (που σαφώς δεν ήταν μόνο το κόστος των υλικών)!! Λετε να ήταν Έλληνες καμουφλαρισμένοι που ήθελαν το ποσό σε USD ?

Το ότι κάνουν κι άλλοι τέτοιες "απατεωνιές" δεν είναι ελαφρυντικό για εμάς. Κακοί και χείριστοι είμαστε, αλλά όταν θέλουμε να διορθώσουμε κάτι ας ξεκινάμε πάντα από εμάς πριν κρίνουμε τον δίπλα κι ας προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τον εαυτό μας πριν κάνουμε την παρατήρηση στον γείτονα!

Συγνώμη αν σας κούρασα, αλλά ούτε εμένα μου αρέσει να κάνουμε ρόμπα τους εαυτούς μας στους "γείτονες" χωρίς καν να έχουμε ακολουθήσει την πιο σωστή οδό της παρατήρησης/διαμαρτυρίας/ενημέρωσης των άμεσα εμπλεκομένων!
nikos
Mame Maniac
Mame Maniac
Δημοσιεύσεις: 641
Εγγραφή: 17 Απρ 2004 10:10

Δημοσίευση από nikos »

ορθα ομιλησες παροτι καθημενος!
περα απο την πλακα,φιλε το εθεσες πολυ σωστα το θεμα.
βεβαια το να πουμε στο περιοδικο ουιδηποτε ειναι ανεφικτο,μαλλον θα μας περασουνε για εξωγηινους,θα πουνε βεβαια ευγενικα "α βεβαιως,δεν το ξεραμε κλπ",αλλα μονο με πληρες κραξιμο και γραψιμο κατι θα γινει!
ΤΑ ΜΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΛΗΡΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ,ΑΦΟΥ ΕΞΟΜΟΙΩΘΗΚΑΝ ΤΑ "ΤΙΜΗΜΕΝΑ" ΤΑ GAELCO! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Εικόνα
Απάντηση