Welcome to the B-Side :)

aka User Games Reviews. Τα καλύτερα πηγαίνουν στα reviews του mame.gr.

Συντονιστές: Maddog, Whacker, Badge

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BraiNKilleR
Site Admin
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 1102
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 02:35
Τοποθεσία: Ελλάδα
Επικοινωνία:

Welcome to the B-Side :)

Δημοσίευση από BraiNKilleR »

Βασισμένο στην πολύ καλή ιδέα του Badge ! :rolleyes:

http://www.mame.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=1012#6319

unf said.

...Alert New Evil Mod is on board :dwarf:
BraiNKilleR
http://www.mame.gr
Άβαταρ μέλους
Badge
Metal Slug
Metal Slug
Δημοσιεύσεις: 149
Εγγραφή: 26 Απρ 2004 22:01
Τοποθεσία: Patissia, Athens
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Badge »

Καλώς ορίσατε στα B-Sides. Για τους ψαγμένους στο χώρο της μουσικής, ο όρος προέρχεται από τις παλιές μας γνώριμες κασσέτες (τις ποιες?), και υπονοείται η δεύτερη πλευρά τους. Παράλληλα, είναι και ο τίτλος από ένα διπλό album των U2 - "The B-Sides 1980-1990". Σε αυτό μπορείτε να ακούσετε τη βραχνή φωνή του Bono να τραγουδάει το θεσπέσιο "Unchained Melody" των Righteous Brothers.

To concept παραμένει και στις δύο περιπτώσεις (μουσική και videogames) το ίδιο. Άγνωστες εγγραφές. Θεματολογία που το ευρύ κοινό προσπερνάει, προς χάριν της ευρείας κατανάλωσης και της μαζικής παραγωγής. Κι όμως, υπάρχουν και τα μικρά και χαριτωμένα. Που είναι κι αυτά ικανά να μας κρατήσουν κολλημένους στην οθόνη. Και αξίζουν της προσοχής μας.

Μερικές οδηγίες προς ναυτιλομένους, οι οποίες δεν είναι απαραίτητο να ακολουθηθούν:

1. Διαλέξτε κάτι εξωτικό. Να μην το ξέρουν πολλοί. Να είναι πραγματικό B-side. To Outrun, το Mario Kart και το Sonic Spinball δεν έχουν θέση εδώ.

2. Τηρείτε το βασικό template. Αν ρίξετε μια ματιά σε ένα θα καταλάβετε τι εννοούμε. Η ομοιομορφία δεν είναι απαραίτητη, ωστόσο αν μαζευτούν πολλά reviews θα είναι οπτικά πολύ πιο καλαίσθητα.

3. Γράψτε κείμενο με την καρδιά σας. Δώστε στον αναγνώστη τη σπίθα που θα τον οδηγήσει να ανοίξει το ξεχασμένο folder με τα roms, να ψάξει τον τελευταίο emulator, να παίξει μαζί του και να το ευχαριστηθεί. Γιατί ουσιαστικά (η αποκάλυψη) αυτός είναι ο σκοπός του παρόντος forum.
[size=75]A knight is sworn to valor, his heart knows only virtue, his blade defends the helpless, his might upholds the weak, his word speaks only truth, his wrath undoes the wicked.- [i] Knight's Code[/i][/size]
Απάντηση