Ληστές!

Οτιδήποτε εκτός θέματος εδώ.

Συντονιστές: Nemo, Maddog, Whacker, BraiNKilleR

Άβαταρ μέλους
ambu_dare
Out of Space
Out of Space
Δημοσιεύσεις: 1796
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 15:40

Δημοσίευση από ambu_dare »

Whacker έγραψε:Θα έπρεπε να υπάρχει νόμος για τους αυλοκόλακες... :roll: :banned: :bye:
Κι όμως υπάρχει:

Ο γλύφων καλύτερα - υπερπηδάει προσόντα, όρεξη δια εργασία, χρόνια στην εταιρεία, πτυχία και με όπλο την γλώσσα του ανέρχεται με ραγδέα ταχύτητα όλα τα κλιμάκια και θέσεις ώσπου εν τέλει φτάσει στο ανώτερο σημείο, από όπου μπορεί να απολαύσει τους "κόπους" μιας ζωής και βέβαια να βρει και ο ίδιος πλέον έναν προστατευόμενο γλύφτη για να του μεταφέρει όλη την γνώση και πείρα που απόκτησε όλα αυτά τα "δύσκολα" χρόνια.

Έτσι κατάφερε μέσα στα χρόνια παρόλες τις κακουχίες να επιβιώσει ο θεσμός του γλύφτη.
Άβαταρ μέλους
ambu_dare
Out of Space
Out of Space
Δημοσιεύσεις: 1796
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 15:40

Δημοσίευση από ambu_dare »

συνέχεια...

Βεβαίως υπάρχει και η πλέον αποτελεσματική λύση για τους αυλοκόλακες, λίγο ακραία μεν αλλά όπως είπα πλήρως αποτελεσματική:

Εικόνα

F... U stupid he is talking about U
:roll: Ooops!
Άβαταρ μέλους
Karnov
Mame Freak
Mame Freak
Δημοσιεύσεις: 405
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2005 20:11
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Karnov »

Παιδιά τι γίνεται με το θέμα του ΟΤΕ;

Θα κατέβουμε στους δρόμους;

Θα κάνουμε αποχή απο το δίκτυο και μποικοτάζ στο μονοπώλιο του μπουρδ*&ομάγαζου ;

Σας ακούω σύντροφοι.

Το θέμα δεν είναι αστείο. Αποφασίζουν άλλοι για το μέλλον μας και τους όρους διαβίωσης μας... Ξέρετε, άλλη μια φορά, αντιλαμβάνομαι τον συμβολικό χαρακτήρα της ταινίας με τον Νeo και τον Μorpheus.

To θέμα είναι ποιος θα σπάσει τον κώδικα;
Άβαταρ μέλους
paspartoo
*nix Master
Δημοσιεύσεις: 694
Εγγραφή: 01 Σεπ 2004 11:19

Δημοσίευση από paspartoo »

Αυτα για αρχη πως σου φαινονται ?

"Και θα μου πεις, τι μπορείς να κάνεις ως "απλός πολίτης"; Πολλά μπορείς να κάνεις, και το ξέρεις' εδώ πρόκειται για σχέση αγοράς, κι όχι για σχέση υποτέλειας (τουλάχιστον, δε θα έπρεπε να είναι). Μερικές ενδεικτικές ιδέες:

* Βάλε ασύρματη σύνδεση: κάθε ταράτσα και access point, κάθε πολυκατοικία και router. Τα περισσότερα αστικά κέντρα της χώρας διαθέτουν καλά οργανωμένες ασύρματες κοινότητες. Ζήτα από τον Δήμο σου να εγκαταστήσει wireless access point σε δημόσιους χώρους, κάνε το σερφάρισμά σου σε καφετερίες που προσφέρουν ασύρματη πρόσβαση (αν είναι δωρεάν, ακόμα καλύτερα). Ας κρατήσουν το χαλκό μέχρι να πρασινίσουν' ο αέρας είναι δικός μας (μιά περιοχή του, τέλος πάντων). Δεν χρειαζόμαστε τον ΟΤΕ για να δικτυωθούμε μεταξύ μας, μόνο για την πρόσβαση στο internet. Κι εκεί πάλι, μπορεί να είναι παράνομη η υπενοικίαση της σύνδεσης ADSL, αλλά δε νομίζω πως ο ΟΤΕ έχει δικαίωμα να απαγορέψει την δωρεάν διαμοίραση πρόσβασης.


* Μπες στο internet από κινητό (σημ: το GRPS είναι πανάκριβο και το UMTS δεν έχει έρθει ακόμα είναι "εταιρικό εργαλείο"), από netcafe, από τη σύνδεση του φίλου και του γείτονα. Τερμάτισε τη σύνδεση ISDN -σκέτη κοροϊδία είναι, έτσι κι αλλιώς- και μην αγοράζεις σύνδεση ADSL: ας μείνουν οι εγγεγραμμένοι χρήστες του ADSL κάτω απ' το 1-2% του συνολικού πληθυσμού' ας παραμείνει η χώρα μας η τελευταία τρύπα του ζουρνά στην ΕΕ και στον ΟΟΣΑ, μέχρι να βάλει μυαλό ο Οργανισμός και να ρίξει τις τιμές στα ευρωπαϊκά επίπεδα. Ή μέχρι να βάλει μυαλό η Κομισιόν και να επιβάλλει λύση τύπου AT&T για τον Οργανισμό.


* Στήριξε όλες τις μορφές διαμαρτυρίας των συλλόγων χρηστών: μαύρισε τη σελίδα σου, βάλε buttons, πρόσθεσε links, προσυπέγραψε τις διαμαρτυρίες και τις αιτήσεις για φτηνό internet και τις συλλογικές αγωγές. Όπως φαίνεται εκ των υστέρων, το γεγονός ότι οι υπογράφοντες στη διαμαρτυρία για τις χρεώσεις ADSL ήταν κάτω από 2.500 αποθράσυνε τον Οργανισμό, που έβγαλε το συμπέρασμα ότι οι υπόλοιποι χρήστες αδιαφορούν και θα ανεχτούν οποιαδήποτε αύξηση, με οποιοδήποτε αιτιολογικό. Δείξ' του ότι υποτίμησε τη νοημοσύνη σου.


* Γράψε στο blog σου για τις αυξήσεις των τιμών, κι ας μην βρίσκεις τίποτα πρωτότυπο να πεις για το θέμα. Ή ακόμα καλύτερα, βρες στοιχεία και κράξ' τους επιστάμενα. Η απήχηση των blogs ακόμα και στην Ψωροκώσταινα δεν είναι ευκαταφρόνητη. Το monitor το παρακολουθούν δημοσιογράφοι και δικηγόροι, ίσως και βουλευτές' όταν γεμίσει από άρθρα διαμαρτυρίας για μερικές μέρες, θα υπάρξει αντίκρυσμα.


* Ακόμα καλύτερα, αν μπορείς, στείλε γράμματα, email και fax σε βουλευτές και ευρωβουλευτές, γράψε σε περιοδικά κι εφημερίδες. Γράψε στα αγγλικά, στα γαλλικά και στα γερμανικά, σε ezines, portals, fora και στο IRC. Μετέφρασε και σχολίασε την αλλοπρόσαλλη αιτιολόγηση του Οργανισμού για τις αυξήσεις, και την ασυνάρτητη απάντησή του στη διαμαρτυρία για τις τιμές του ADSL. Μιά αντίδραση αντίστοιχη μ' εκείνη που υπήρξε διεθνώς για τον νόμο 3037 είναι το ζητούμενο' κοινώς, να γελάσει -ή να κλάψει- και το παρδαλό κατσίκι.


* Διαδήλωσε την αντίθεσή σου στην κατακράτηση δεδομένων: είναι αντιδημοκρατική, αναποτελεσματική ως μέτρο καταπολέμησης της τρομοκρατίας, και το κόστος της υποδομής για την αποθήκευση των δεδομένων θα το επωμιστεί ο πολίτης. Οι αυξήσεις στα κόστη σύνδεσης που θα υποστείς όταν η προτεινόμενη Οδηγία της Κομισιόν επικυρωθεί από το Ευρωκοινοβούλιο και γίνει εθνικός νόμος θα κάνουν τις προχτεσινές να μοιάζουν με ..πουρμπουάρ.


* Μποϊκοτάρισε τον ΟΤΕ και τις θυγατρικές του. Άλλαξε πάροχο σε internet, κινητή και σταθερή τηλεφωνία. Κάνε υπεραστικές και διεθνείς κλήσεις μέσω Gizmo και Skype, στήσε Asterisk στην εταιρεία ή στον οργανισμό σου. Πήγαινε αλλού το hosting της επιχείρησής σου. Η απότομη πτώση εσόδων είναι το καλύτερο μήνυμα αποδοκιμασίας που μπορείς να στείλεις ως πελάτης. Φαίνεται εντυπωσιακό και στο data mining!

Είμαι σίγουρος ότι μπορείς να σκεφτείς κι άλλους τρόπους αντίδρασης και διαμαρτυρίας' είμαστε πολυμήχανος λαός, λένε, αν και τις τελευταίες δεκαετίες φαντάζουμε ολοένα και πιό αμήχανοι. Πάνω απ' όλα όμως, μην πεις "σκασίλα μου για το dialup, εγώ έχω ADSL", γιατί εσύ ήδη πληρώνεις ακριβότερα! Και γιατί, για ένα μονοπώλιο, είμαστε όλοι εξίσου θύματα.

Κάποιες απ' τις παραπάνω λύσεις ίσως κοστίζουν (αρκεί να μην τα σκας στον ΟΤΕ), και κάποιες απαιτούν να θυσιάσεις bandwidth. Στο δρόμο για την άπλετη και φτηνή -ή, ακόμα καλύτερα, τζάμπα- πρόσβαση, θα χρειαστούν και θυσίες. Το ζητούμενο είναι να ξεφορτωθούμε τον γίγαντα απ' τον σβέρκο μας, μιά για πάντα. "

Γραφει και αλλα σχετικα ο Αστερης εδω

:wink:
Leave the gun. Take the cannoli.
Άβαταρ μέλους
xalia
L33t P14y3r
L33t P14y3r
Δημοσιεύσεις: 1932
Εγγραφή: 14 Φεβ 2005 12:07

Δημοσίευση από xalia »

Βάλε ADSL
και πριν χρόνια με τη χρονοχρέωση πάλι χαμός έγινε και δεν βγάλαμε τίποτα! Τι αποχές από το net τι σελίδες διαμαρτυρίας με τη χαρά μείναμε
reboot
--------
Άβαταρ μέλους
Maddog
Master Modelator
Master Modelator
Δημοσιεύσεις: 3768
Εγγραφή: 26 Μάιος 2004 14:44
Τοποθεσία: Κάποιο beach bar στο Ντουμπάι
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Maddog »

Λάθος timing έχει η διαμαρτυρία.
Για το dialup που ήταν απαράδεκτη κίνηση έπεσε το σχετικό ΔΙΚΑΙΟ κράξιμο και ο ΟΤΕ υποχώρησε ατάκτως, αλλά για τα υπόλοιπα;
Οι ADSL αρχίζουν και λογικεύονται σε κόστος πλέον, είναι ήδη περίπου -40% από τον Φεβρουάριο που πρωτοέβαλα ως σήμερα. Και τότε το είχα καθυστερήσει σκόπιμα σχεδόν ένα χρόνο για να πέσουν οι αρχικές εξωφρενικές τιμές. Γενικά σε νέες τεχνολογίες αξίζει τον κόπο να περιμένεις λίγο και είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα μειωθούν τα κοστολόγια (ΑΦΟΥ πρώτα οι βιαστικοί και ανυπόμονοι πληρώσουν το κόστος της αρχικής επένδυσης!)
Το ίδιο ακριβώς έγινε και στα κινητά. Aπλώς εκεί το ολιγοπώλιο των "3" λειτουργεί ακόμα πιο αποτελεσματικά από το μονοπώλιο του ΟΤΕ στον έλεγχο των τιμών και στην μη ύπαρξη σοβαρού ανταγωνισμού, οπότε οι εξωφρενικές τιμές δεν υπάρχουν πλέον, αλλά μην περιμένετε ότι θα γίνει ποτέ και φτηνότερο το άθλημα (fact: ΕΙΝΑΙ ακριβό!)
Τα περί netcafe και GPRS είναι λίγο αφελή, αν νομίζετε ότι ο ΟΤΕ σας ληστεύει πηγαίνετε να πληρώσετε τα πολλαπλάσια σε GPRS στις εταιρίες κινητής (που χρεώνουν ένα ΜΗΝΥΜΑ εξωφρενικά, αλλά όλοι το πληρώνουν όλο χαρά και αδιαμαρτύρητα γιατί δεν τους τα παίρνει ο "κακός" ΟΤΕ) και σε netcafes. Όσο για τον "φίλο και γείτονα" απλώς μεταβιβάζονται τα δικά σας κοστολόγια στον διπλανό μ@λ@κ@, αυτό λέγεται στρουθοκαμηλισμός στην δικιά μου γλώσσα.
ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ δεν διαδηλώνει/διαμαρτύρεται/συζητάει για τους λογαριασμούς του κινητού του, παρόλο που με επίσημα στοιχεία ο μέσος όρος χρέωσης είναι τα 40 περίπου ευρώ και ΟΛΟΙ έχουμε από ένα ρημαδοκινητό. Εμένα προσωπικά αυτό μου φαίνεται πιο περίεργο και αξιομνημόνευτο από τα τιμολόγια του ΟΤΕ. Και μην ζητάτε έτσι εύκολα να ξεφορτωθείτε τον ημι-κρατικό "γίγαντα", μπορεί το επόμενο αφεντικό να αποδειχτεί χειρότερο. Για εμένα οι ιδιωτικές εταιρίες παροχής οτιδήποτε στην Ελλάδα ΠΟΤΕ δεν απέδειξαν ότι κάνουν τα πράγματα καλύτερα, πλην ίσως ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων. Consider it, τουλάχιστον τον ΟΤΕ μπορεί να τον ελέγχει στοιχειωδώς η κυβέρνηση, τους υπόλοιπους "παρόχους" υπηρεσιών τους ελέγχει μόνο η συνείδηση τους που δεν είναι και η καλύτερη ή η πιο "φιλολαική" IMHO.
Παππού όλος ο κόσμος ανησυχεί μήπως η σχέση σου με την πιτσιρίκα αποβεί μοιραία.
-Τι να κάνουμε παιδί μου...αν πεθάνει - πέθανε...
Άβαταρ μέλους
paspartoo
*nix Master
Δημοσιεύσεις: 694
Εγγραφή: 01 Σεπ 2004 11:19

Δημοσίευση από paspartoo »

My friend Maddog σε καμια περιπτωση δεν ειπα οτι οι προτασεις αυτες ειναι πραγματικες λυσεις , ουτε φυσικα η πανακεια στο προβλημα της Χουντας του ΟΤΕ αλλα απο την αλλη ειναι καποιες προτασεις που φυσικα χωρουν συζητηση.

Πραγματι το κοστος του DSL εχει πεσει κοντα στο 40% απο περσι αλλα εξακολουθει να ειναι πολλαπλασιο απο το αντιστοιχο που ισχυει στην υπολοιπη ΕΟΚ και υποπολλαπλασιο των ταχυτητων που προσφερονται εκει. Το οτι εξαρχης ο ΟΤΕ εισπρατει το χαρατσι της γραμμης DSL (κατι που αποτελεσε παγκοσμια πρωτια) δεν ξεχνιεται ακομα και αν χαμηλωσει το κοστολογιο στο 80%.

Για τους βιαστικους και περιεργους που θα πληρωσουν το κοστος της επενδυσης θα πρεπε να συμπληρωσεις οτι ειναι οι μονοι Ευρωπαιοι που κληθηκαν να το πληρωσουν. Αλλη μια πρωτια ?

Οσο για τον ημι-κρατικο γιγαντα - εντυπωση προκαλεσαν οι δηλωσεις της κυβερνησης οτι τελικα (και σχετικα με την αυξηση κατα 65% του ΕΠΑΚ) δεν μπορουν να επεμβουν διοτι ο ΟΤΕ δεν ειναι κρατικη εταιρεια !! Δηλαδη ειναι κρατικη εταιρεια οταν αλλαζουμε το καθεστως των προσληψεων και εθελουσιων εξοδων αλλα ειναι ιδιωτικη οταν προσπαθουμε να ελεγξουμε το κοστος ? και αν ειναι ιδιωτικη πως ειναι δυνατον να ειναι και μονοπωλιακη ταυτοχρονα ? εκει δεν υποκειται στον ελεγχο του Υπουργειου Εμποριου ? αλλη μια πρωτια ?

Ξεχασαμε οτι την εποχη που αναβαθμιζε τις συνδεσεις απο αναλογικες σε ψηφιακες εισεπρατε το τελος ψηφιακης συνδεσης και παροχης υπηρεσιας για υπηρεσιες που αρχισε να προσφερει 5 χρονια μετα ? και αλλη πρωτια ?

Για το τελος αφησα την προσφατη ανακοινωση για την αυξηση στο κοστος του ΕΠΑΚ - που ουσιαστικα τον καταργει ως παροχη - με την δικαιολογια της αβασταχτης (!!!) ζημιας που προκαλει στον Οργανισμο.
Δεκα χρονια μετα απο την εναρξη της ιντερνετικης συνδεσης και με την σταδιακη μειωση του κοστους (λογω μη χρησιμοποιησης τεχνολογιας αιχμης πλεον) με ολη την Ελλαδα συνδεδεμενη, ανακοινωνει αυξηση 65% για να καλυψει την ζημια ? Αυτο ειναι ο ορισμος της ανικανοτητας και οχι μονο εμπορικα. Η απολυτη πρωτια της βλακειας.

Φιλε μου maddog αυτα που γραφω δεν αντικρουουν τα δικα σου γραφομενα - εχεις δικιο οταν μιλας για στρουθοκαμηλισμο - πραγματι καποια πραγματα που προτεινει ο εν λογω blogger ειναι τουλαχιστον αφελη αλλα απο την αλλη εδω εχουμε να κανουμε με την κορυφη του παγοβουνου που λεγεται εμπαιγμος του πολιτη απο την πολιτεια.

Ο κυριος ΟΤΕ μετα την αποτυχημενη εξοδο του στο χρηματιστηριο και τις απιστευτες επενδυσεις του σε αλλους "ΟΤΕ" στα Βαλκανια και μετα το (για πρωτη φορα) ζημιογονο κλεισιμο της περσινης χρησης ερχεται να μας πεισει οτι για ολα φταιει το "φτηνο" ιντερνετ που μας παρειχε μεχρι χτες. Ελεος !!

Οσο για της ιδιωτικες εταιρειες παροχης και το οτι δεν απεδειξαν ποτε (μεχρι τωρα) οτι θα κανουν τα πραγματα καλυτερα, εχεις ΔΙΚΙΟ αλλα μηπως δεν τις αφησαν να το κανουν ? Ξερεις ποσα black outs εχουν φαει (απο ποιον αραγε ?) και ποσες υποθεσεις τους εναντιον του Μονοπωλιακου παροχεα εκδικαζονται αυτη τη στιγμη ? Που ειναι αυτη τη στιγμη η intraconnect ? που ειναι το ιδιοκτητο δικτυο της vivodi που θα καλυπτε ολη την Αττικη ? γιατι η teledome (που επισης αναπτυσει δικο της δικτυο) εχει κολλησει ακομα δεν το ξεκινησε ?

Για μενα ειναι απλο - ΠΡΑΓΜΑΤΙ αυτη τη στιγμη η παροχη συνδεσης και ειδικα η DSL πραγματοποιειται καλυτερα μεσω του Μονοπωλιακου παροχεα αλλα το αντιτιμο ειναι σκανδαλωδες (για την οικονομια αλλα και για τον καθε χρηστη ξεχωριστα) και δεν θα πρεπε να το δεχτουμε.

(Btw θα βαλω DSL το Γεναρη - μαλλον απο tellas μεσω ΟΤΕ)
Leave the gun. Take the cannoli.
Άβαταρ μέλους
Karnov
Mame Freak
Mame Freak
Δημοσιεύσεις: 405
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2005 20:11
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Karnov »

Αποχή και Διαμαρτυρία είναι καλές λύσεις..

Κάποια απο τα πράγματα που είπατε θα τα εφαρμόσω...

ADSL ΔΕΝ ΒΑΖΩ που να χτυπιούνται κάτω. Όπως και ISP OTE. Θα μειώσω τα κινητά και το surfαρισμα.

Να πέσουν οι τιμές στα Ευρωπαικά Επίπεδα.. Μα είναι ξεφτιλισμένοι άντρες όλοι τους. Η Τουρκία φτηνότερο Internet απο την Ελλάδα; Μα είμαστε σοβαροί;

Εγώ πάντως υπέγραψα την διαμαρτυρία και έστειλα και μήνυμα στο primeminister.gr.
Καιρός να στείλουμε σε Eυρωβουλευτές κανένα γράμμα.

Μπορώ να κάνω και άλλα. Οι άλλοι όμως πότε θα σπάσουν τα δεσμά της ιδιώτευσης, και θα βγούν απο την χρόνια ύπνωση δεν ξέρω..
Εκμετάλλευση ανθρώπου απο άνθρωπο και δη απο ανθρώπινη κοινωνία δεν ανέχομαι με τίποτα.

Paspartoo κατέστρωσε σχέδιο και είμαι μέσα..
Άβαταρ μέλους
grip
Emu Chief
Emu Chief
Δημοσιεύσεις: 2092
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2005 21:45
Τοποθεσία: Τρίκαλα

Δημοσίευση από grip »

mazi sas palikaria eimai kai ego.leo oxi k ego sto ADSL :nono: .kata tin tapini mou apopsi,o ote k genika oloi oi oi alloi providers prospathoun na arpaksoun oti mporoun tora me aftes tis times(k pistepste me arpazoun para polla!!!!!!!!).Ypomoni ligo akomi na kanoume kai oi times tha pesoun kai allo.europi vevea sto internet den tha ginoume pote kata tin gnomi mou.(filos mou sto torino exi sindromi tiscali me taxitites 10plasies apo tis ADSL tis dikes mas kai plironi peripou 25 euro to mina!!!!! :shock:
Long live the emulator!!!!
[url=http://ubanimator.com][img]http://img288.imageshack.us/img288/2192/userbar517432aj.gif[/img][/url]
Άβαταρ μέλους
xalia
L33t P14y3r
L33t P14y3r
Δημοσιεύσεις: 1932
Εγγραφή: 14 Φεβ 2005 12:07

Δημοσίευση από xalia »

Θα συμφωνήσω με τον Maddog. Ειδικά στα κινητά καταθέτουμε περιουσία κάθε χρόνο και δε λέμε κουβέντα! Τώρα η ADSL μας πείραξε? Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Ναι ο ΟΤΕ μας κλέβει κανονικά αλλά και η voda/tim/cosmote είναι καλύτερες? Έγινε ποτέ διαμαρτυρία? Όχι! Και είχαμε και κάτι αυξήσεις μέσα στο 2005 αλλά δε φάνηκε να πείραξε κανέναν και δεν ακούστηκε κουβέντα!
Και σε συγκρίσεις με το εξωτερικό πάλι στη κινητή τηλεφωνία είμαστε πολύ ακριβή χώρα! Αλλά έχουμε και τρελό ποσοστό διείσδυσης στην αγορά! Λονδίνο ήμουνα και τόσα κινητά δεν είδα όσα βλέπω στην Αθήνα! Ξέρετε πόσα κινητά αντιστοιχούν στη κάθε ελληνική οικογένεια???
φοιτητής είμαι οι γονείς μου σίγουρα δεν είναι πρόθυμοι να πληρώνουν το κάθε μου βίτσιο. Έκοψα τη σύνδεση voda έβαλα καρτούλα TIM χτύπησα έτσι ADSL και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Ps: πληρώνουμε περισσότερα το χρόνο σε $ από όσα είναι τα roms του ΜΑΜΕ σε ότι πιο άχρηστο μας χρεώνει η χωρά που λέγεται Ελλάδα. Για παράδειγμα το λογαριασμό της ΔΕΗ τον έχετε προσέξει ποτέ? Και εμείς κράζουμε μόνο τον ΟΤΕ για το net...
reboot
--------
Άβαταρ μέλους
Karnov
Mame Freak
Mame Freak
Δημοσιεύσεις: 405
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2005 20:11
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Karnov »

Τι Δ.Ε.Η., ΟΤΕ=Ληστές, Ε.Υ.Δ.Α.Π, Ελληνικά Πετρέλαια και μαλα$ίες

Δ.Ε.Π. = Ο μεγαλύτερος οργανισμός της χώρας
Δημόσια Εγκεφαλικά Πλυντήρια.

Να φτιάξουμε ομάδα δράσης...

Ένα σύστημα ενημέρωσης του κόσμου...αν προλαβαίνουμε..

Ξέρετε τι φοβούνται όλοι, όλοι οι της κακής εξουσίας;

Το ξύπνημα της Συνείδησης μας. (Συνείδηση = Όλα τα Λεφτά, Παντού και Πάντα)

Όταν οι σκλάβοι κατέβουν στους δρόμους, η πόλη κλονίζεται και ο βασιλιάς αποκεφαλίζεται.

Για αυτό φροντίζουν να κρατούν την συνείδηση μας κοιμισμένη απο τη στιγμή της γέννησης μέχρι την ώρα της διάλυσης. Δεν ξυπνάς ποτέ αυτόματα και έτσι απλά, γιατί;

Γιατί δεν σε αφήνουν αυτοί να ξυπνήσεις.


Ενημέρωση & Πληροφορία ---> Μέγα Όπλο

Η διάδοση του Internet όμως έχει σχέση με ένα Grand Genie που τους έφυγε απο το μπουκάλι.

Βέβαια δεν έχει έρθει στην Ελλάδα για τα καλά, αλλά έχει ο Θεός.
Άβαταρ μέλους
Karnov
Mame Freak
Mame Freak
Δημοσιεύσεις: 405
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2005 20:11
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Karnov »

Paspartoo και Σία. Είστε Θεοί..

To Google Bombing δουλεύει ακόμα.. Δεν το περίμενα... Είναι εντελώς άχρηστοι αυτοί οι ληστές..

Θα σας δώσω θερμά συγχαρητήρια, όταν σας δώ απο κοντά.
Άβαταρ μέλους
Whacker
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 1608
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 22:06
Τοποθεσία: 'δω χάμου
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Whacker »

Δεν εξέφρασα άποψη γιατί τα είπατε σχεδόν όλα... οι διαμαρτυρίες είναι πράγματι λύση, αλλά όχι η μόνη. Για παραπάνω από 2 χρόνια ήμουν στο net με ασύρματη σύνδεση (Shared) με ένα φίλο. Ήταν fair deal. Το κόστος / 2.
Κανέναν μας δεν πονούσε το γεγονός ότι είχες 20 αντί για 40k/s... ως τώρα...

Τώρα, έκανα δική μου έρευνα αγοράς και είδα πως ούτε λίγο, ούτε πολύ το 30άρι το μήνα δεν το γλυτώνω. Η αρχική σκέψη ήταν να πάω στην Tellas. Το γεγονός όμως πως είμαι (ήμουν) συνδρομητής εκεί τα τελευταία 2 χρόνια και

1) με έπαιρναν ΚΑΘΕ μήνα τηλέφωνο αν θέλω να γίνω συνδρομητής (!!!)
2) από τη στιγμή της "προεπιλογής" το τηλέφωνό μου έγινε "απόρρητο" με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζω το ίδιο μου το σπίτι όταν με καλεί στο κινητό...

Είπα να κοιτάξω αλλού. Είδα και τις προσφορές της HOL αλλά το γεγονός του ότι ένας φίλος μου με netcafe μου έδειξε πως πήγαινε το 1ΜΒit του στις 10 το βράδυ...

Τέλος, πήγα στον ΟΤΕ. Ναι, σε 11 ώρες ήμουν up n running. Βέβαια (μη ξεχνιόμαστε) μου μπέρδεψαν τον αριθμό τηλεφώνου μου κατά τη μεταφορά και η Τ(ρ)ΕΛΛΑΣ συνεχίζει να με νομίζει για συνδρομητή της, αλλά έχω σταθερές 40αρες ΚΑΘΕ βράδυ και είμαι χαρούμενος με τα 30 eur/month που πληρώνω.

Just my 20c... :roll:
-Έτοιμο το compile;
-Ναι...
-Σβήσε και ξανάρχισε, βγήκε νέο update!
Άβαταρ μέλους
ambu_dare
Out of Space
Out of Space
Δημοσιεύσεις: 1796
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 15:40

Δημοσίευση από ambu_dare »

Whacker έγραψε:...Τέλος, πήγα στον ΟΤΕ. Ναι, σε 11 ώρες ήμουν up n running. Βέβαια (μη ξεχνιόμαστε) μου μπέρδεψαν τον αριθμό τηλεφώνου μου κατά τη μεταφορά και η Τ(ρ)ΕΛΛΑΣ συνεχίζει να με νομίζει για συνδρομητή της, αλλά έχω σταθερές 40αρες ΚΑΘΕ βράδυ και είμαι χαρούμενος με τα 30 eur/month που πληρώνω.

Just my 20c... :roll:
Εγώ έβαλα HoL (είχα 12 μήνες PSTN συμβόλαιο το οποίο με 70 περίπου ευρώπουλα το μετέτρεψαν σε 12 μήνες ADSL), από την άλλη από ότι είδα ότι με 199 ευρώ έχεις με την HoL 6 + 6 μήνες δώρο ADSL με τα εξαρτήματα (router / splitter) και τα έξοδα ενεργοποίησης σύνδεσης δωρεάν. Άρα 30 Χ 12 = 360 € > 199 €.

Από την άλλη τις ώρες που κυκλοφορώ με την HoL (08:00 έως 20:00) δεν υπάρχει πρόβλημα στην ταχύτητα.

Τελικά μπορεί να μην έγινε σε 11 ώρες αλλά να χρειάστηκε να κάνω 10 ημέρες υπομονή (βασικά από τον ΟΤΕ περίμενα να καθυστερήσουν πιο πολύ), όμως προτιμώ να τα δίνω σε τρίτους παρα στους ληστές....

Και στο σπίτι το τηλέφωνο έχω μόνιμη προώθηση όλων των κλήσεων μέσω άλλου παροχέα. Να δώ το χαράτσι - νταβατζιλίκι των 30/δίμηνο (πάγιο) πως θα κόψουμε. Έτσι για να ιδρώσει λίγο το αυτάκι τους μπας και χαμηλώσουν λίγο τις τιμές. Γιατί τόσα χρόνια που έχω τηλέφωνο στο όνομα μου δεν έχω ξεχρεώσει ακόμα τα 20 μέτρα καλώδιο που βάλανε για να με συνδέσουν με το δίκτυο τους για αυτό πληρώνω πάγιο. Ληστές... Έ ληστές.... :evil:

προσοχή δεν κάνω διαφήμιση στη ΗοL απλά αναφέρω γεγονότα για όποιον ενδιαφέρεται και ψάχνεται.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ:
@ Whacker: Η ADSL γραμμή που χρησιμοποιώ είναι στο Ν. Ψυχικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ambu_dare την 15 Δεκ 2005 12:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Whacker
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 1608
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 22:06
Τοποθεσία: 'δω χάμου
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Whacker »

Από την άλλη τις ώρες που κυκλοφορώ με την HoL (08:00 έως 20:00) δεν υπάρχει πρόβλημα στην ταχύτητα.
Η ταχύτητα εξαρτάται και από το που βρίσκεσαι... Τα έλαβα όλα υπ' όψη όταν έκανα τη συνδρομή. Παρ' όλ' αυτά, έχεις δίκιο για το "χαράτσι"...

Προτείνω υπομονή... :?
-Έτοιμο το compile;
-Ναι...
-Σβήσε και ξανάρχισε, βγήκε νέο update!
Απάντηση