The Truth About Nintendo

Οτιδήποτε εκτός θέματος εδώ.

Συντονιστές: Nemo, Maddog, Whacker, BraiNKilleR

Άβαταρ μέλους
xalia
L33t P14y3r
L33t P14y3r
Δημοσιεύσεις: 1932
Εγγραφή: 14 Φεβ 2005 12:07

The Truth About Nintendo

Δημοσίευση από xalia »

Πιστεύω ότι αξίζει μια ματιά το παρακάτω άρθρο... το βρήκα σε ένα άλλο forum...
θα παρακαλούσα το φίλο ambu_dare που ξέρω ότι ο χρόνος του είναι πολύτιμος να δει έστω τα graphs...
κάτι λέγατε ότι την αγορά την έχει κερδίσει η SONY με την MS ???

http://nintendoinsider.com/site/EEEFylpkElFffmiBlr.php
reboot
--------
Άβαταρ μέλους
paspartoo
*nix Master
Δημοσιεύσεις: 694
Εγγραφή: 01 Σεπ 2004 11:19

Δημοσίευση από paspartoo »

Πες τα αγορι μου 8)
Leave the gun. Take the cannoli.
Άβαταρ μέλους
grip
Emu Chief
Emu Chief
Δημοσιεύσεις: 2092
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2005 21:45
Τοποθεσία: Τρίκαλα

Δημοσίευση από grip »

Παροτι <<φιλος>>της SONY,θα ελεγα οτι αυτο το κειμενο αναθεωρει καπως τις αποψεις μου για την δυναμικοτητα της της Nintendo.Γνωμη μου παντως ειναι οτι,οτι πουλαει δεν παει να πει οτι ειναι και καλο(αλλα ουτε και κακο....).
Long live the emulator!!!!
[url=http://ubanimator.com][img]http://img288.imageshack.us/img288/2192/userbar517432aj.gif[/img][/url]
Άβαταρ μέλους
ambu_dare
Out of Space
Out of Space
Δημοσιεύσεις: 1796
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 15:40

Δημοσίευση από ambu_dare »

Αγαπητέ φίλε, xalia

Σίγουρα τα νούμερα υπάρχουν για ερμηνεύονται πάντα από την σκοπιά που θέλει να τα δει κανείς. Ο συγγραφέας του εν λόγω άρθρου αναφέρει την παντοκρατορία της N. σε πωλήσεις που έγιναν το 2004. Στο τέλος του άρθρου παρατηρώ ήδη μία στροφή της αγοράς υπέρ της Sony. Δεν θα μιλήσω για την microsoft η οποία σίγουρα δεν μπορούσε να ελπίζει ότι με την πρώτη της απόπειρα στις κονσόλες θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα (από την στιγμή μάλιστα που υπάρχει και το ενδεχόμενο μίσος εναντίον της σαν εταιρεία - όμως μελει να δούμε τι θα κάνει με το XBox360). Συγκρίνει την Ν. (με όλες τις κονσόλες τις) με την S. ουσιαστικά μόνο με το PS2 (άντε και το PSX).
Σίγουρα θα είναι ανόητος όποιος μέχρι σήμερα θα έλεγε ότι η Ν. δεν πουλάει κονσόλες. Μα μέχρι σήμερα δεν υπήρχε άλλη εταιρεία που να είχε πραγματικά φορητές κονσόλες (μάλλον δεν είχαν καθόλου φορητές), άρα σίγουρα εκεί η Nintendo έχει το μονοπώλιο. Όσο για το game cube αν εσύ καταφέρεις να βρεις για αγορά ένα στην Ελλάδα θα σου δώσω τα συγχαρητήρια μου, αλλά από την άλλη αν το αγοράσεις θα χάσεις την μισή σου ζωή ψάχνοντας για original παιχνίδια για να παίξεις.

Η πραγματική μάχη αρχίζει τώρα ανάμεσα στην Sony και την Nintendo που η Sony έβγαλε την πρώτη φορητή της κονσόλα. Πάλι όμως η Sony έκανε μία κίνηση που μπορεί να μην την ωφελήσει απόλυτα. Δεν έβγαλε μία γνήσια φορητή παιχνιδομηχανή - αλλά πιο πολύ ένα Multimedia πολυμηχάνημα με όποια θετικά ή αρνητικά μπορεί να έχει αυτό. Σίγουρα σαν μηχανή είναι ανώτερη από τα άλλα αντίστοιχα, όμως σαν απλή παιχνιδομηχανή κάπου χάνει. Είναι σαφώς λιγότερη φορητή (λόγω μεγέθους) και με μικρότερη διάρκεια ζωής στις μπαταρίες (λόγω λειτουργιών). Από την άλλη δεν μπορείς να θέλεις ένα Jeep 4Χ4 4.8LT και να καίει όσο ένα Getz. Σαν την απόλυτα φορητή παιχνιδομηχανή (αν και δεν έχω έρθει σε επαφή) θα ψήφιζα το Micro (είναι μικρότερο από το πακέτο τσίχλες που αγοράζω - όμως λίγο πιο παχύ) - το νεό DS το θεωρώ μία βλακεία. Σαν μηχάνημα γενικά ως χρήση και τεχνολογία ως συσκευή σίγουρα το PSP είναι πολύ ανώτερο. Τώρα ο καιρός θα δείξει.

Σίγουρα η Nintendo θα είναι μαζί μας για πολύ καιρό ακόμα (άλλωστε κανείς δεν νομίζω να είχε την εντύπωση ότι είχε φύγει) και σίγουρα με τις απόλυτα φορητές κονσόλες της θα φιγουράρει κοντά στην κορυφή. Όμως στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό (ή κάτι τέτοιο τεσπα). Τώρα που αρχίζουν να εισβάλουν και στα φορητά οι υπόλοιπες εταιρείες δειλά - δειλά θα παιχτεί το μεγάλο παιχνίδι.

Εν κατακλίδει:
In my opinion. ΣΗΜΕΡΑ.
Νο 1 κονσόλα στο σπίτι: Sony PS2 (για την ώρα - είναι εποχή αλλαγών όχι τόσο στο όνομα της εταιρείας όσο της κονσόλας)
No 1 Κονσόλα για τον δρόμο Nintendo Micro (? εσύ xalia μάλλον ξέρεις καλύτερα)
Νο 1 πολυμηχάνημα δρόμου: Sony PSP.
Νο 1 χαμένος για την ώρα: Microsoft ΧΒοχ - Nintendo Game Cube
Απόλυτος νικητής: Εμείς για την μεγάλη δυνατότητα επιλογών.

Διαλέχτε...
Άβαταρ μέλους
xalia
L33t P14y3r
L33t P14y3r
Δημοσιεύσεις: 1932
Εγγραφή: 14 Φεβ 2005 12:07

Δημοσίευση από xalia »

Σχετικά με το gamecube όχι μόνο μπορώ να βρω στη χώρα μας άλλα και όποια έκδοση θες! Με το resident evil 4? με το mario kart? Στο fnac δε πήγες ακόμα εε? Ούτε σε κάποιο game center... έξυπνη κίνηση της nortec είναι το nintendo.gr που έχει και online store.
κακά τα ψέματα όμως στη χώρα μας είναι πολύ ριγμένο σε σχέση με ps2/xbox. Βλέπω στα διαφημιστικά για xbox360/ps2 και GC τίποτα... άτιμο marketing!
Άσχετα με τα άρθρα και τη τέχνη του να λες ψέματα με αριθμούς (στατιστική) γεγονός είναι ότι η Ν πουλάει!
Όσο αφορά τα φορητά πολλοί ήθελαν να γίνουν χαλίφης στη θέση του χαλίφη κανείς δε τα κατάφερε! Θα τα καταφέρει τώρα το PSP? Δεν είναι συγκρίσιμα τα έχουμε ξαναπεί αυτά... το PSP θα κλέψει πωλήσεις από τα πανάκριβα portable media players και καλά θα τους κάνει τόσο που τα χρεώνουν! To DS και εμένα δε μου αρέσει, είναι λίγο γομάρι! Αν το βγάλουν με άλλο design μπορεί και το τσιμπήσω (όπως έκανα με gba --> gba sp --> gb micro).

ps: το άρθρο είναι part1 έχει και συνέχεια...
reboot
--------
Άβαταρ μέλους
Whacker
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 1608
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 22:06
Τοποθεσία: 'δω χάμου
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Whacker »

Η πραγματική μάχη αρχίζει τώρα ανάμεσα στην Sony και την Nintendo που η Sony έβγαλε την πρώτη φορητή της κονσόλα. Πάλι όμως η Sony έκανε μία κίνηση που μπορεί να μην την ωφελήσει απόλυτα. Δεν έβγαλε μία γνήσια φορητή παιχνιδομηχανή - αλλά πιο πολύ ένα Multimedia πολυμηχάνημα με όποια θετικά ή αρνητικά μπορεί να έχει αυτό.
Κατά την -ταπεινή μου- γνώμη είναι ότι πιο εξελιγμένο σε gadget, μια και έχει δυνατότητες που και τα πιο εξελιγμένα PDAs ζηλεύουν. Για να μη μιλήσουμε για την τιμή...

Ένα λάθος της SONY είναι πως δεν "άφησε ελεύθερο" το μηχάνημα σε μια μεγάλη ομάδα ανεξάρτητων προγραμματιστών... Βέβαια, το ότι τρέχει homebrew με το 1.5 BIOS είναι απλά "συγκυρία" (?)...

Θα το έβρισκα τουλάχιστον εφυές να είχαν και τα νέα BIOS updates του PSP τη δυνατότητα να τρέχουν homebrew. Απλά δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εφαρμογές σαν το PSP2PDA, το PDFViewer, ή το FileAssistant...:?
Σίγουρα σαν μηχανή είναι ανώτερη από τα άλλα αντίστοιχα, όμως σαν απλή παιχνιδομηχανή κάπου χάνει. Είναι σαφώς λιγότερη φορητή (λόγω μεγέθους) και με μικρότερη διάρκεια ζωής στις μπαταρίες (λόγω λειτουργιών).


Όπως το πάρει κανείς. Αν έχεις συνηθίσει για κινητό σου το Ngage, το PSP σου φαίνεται *ΜΙΑ ΧΑΡΑ*. Όσο για το "μικρότερη διάρκεια ζωής" είναι μύθος. To NFSU-Rivals (που είναι από τα πιο απαιτητικά σε power) έπαιζε 6.5 hrs πριν παραδώσει πνεύμα το PSP στα χέρια του γιού μου... :shock: Το γεγονός βέβαια πως έτρεχε από το ΜΕΜStick και ΟΧΙ από το UMD (ΑΥΤΟ ΤΡΩΕΙ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ) είναι υπολογίσιμο... Ποιός όμως χρειάζεται UΜDs αυτές τις μέρες;;; :biggrin: :spiteful:
-Έτοιμο το compile;
-Ναι...
-Σβήσε και ξανάρχισε, βγήκε νέο update!
Άβαταρ μέλους
xalia
L33t P14y3r
L33t P14y3r
Δημοσιεύσεις: 1932
Εγγραφή: 14 Φεβ 2005 12:07

Δημοσίευση από xalia »

Ποιός όμως χρειάζεται UΜDs αυτές τις μέρες;;;
Αυτός που πήρε mem stick 1giga και βλέπει ότι τα νέα games δε χωράνε :haha: :laugh:
reboot
--------
Άβαταρ μέλους
paspartoo
*nix Master
Δημοσιεύσεις: 694
Εγγραφή: 01 Σεπ 2004 11:19

Δημοσίευση από paspartoo »

Αυτο εγραψε.......(σορρυ Whacker)

:lol:
Leave the gun. Take the cannoli.
Άβαταρ μέλους
ambu_dare
Out of Space
Out of Space
Δημοσιεύσεις: 1796
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 15:40

Δημοσίευση από ambu_dare »

xalia έγραψε:Σχετικά με το gamecube όχι μόνο μπορώ να βρω στη χώρα μας άλλα και όποια έκδοση θες! Με το resident evil 4? με το mario kart? Στο fnac δε πήγες ακόμα εε? Ούτε σε κάποιο game center... έξυπνη κίνηση της nortec είναι το nintendo.gr που έχει και online store.
κακά τα ψέματα όμως στη χώρα μας είναι πολύ ριγμένο σε σχέση με ps2/xbox. Βλέπω στα διαφημιστικά για xbox360/ps2 και GC τίποτα... άτιμο marketing!
Εσύ σαν γνήσιος οπαδός της "Ν" έχεις game cube.?
xalia έγραψε:Άσχετα με τα άρθρα και τη τέχνη του να λες ψέματα με αριθμούς (στατιστική) γεγονός είναι ότι η Ν πουλάει!
To ότι πουλάει δεν το αμφισβήτισε κανείς.
Το ότι "είναι πρώτη" και δεν το διαφημίζει όμως δεν σε βάζει σε σκέψεις??? :roll:
xalia έγραψε:Όσο αφορά τα φορητά πολλοί ήθελαν να γίνουν χαλίφης στη θέση του χαλίφη κανείς δε τα κατάφερε! Θα τα καταφέρει τώρα το PSP? Δεν είναι συγκρίσιμα τα έχουμε ξαναπεί αυτά... το PSP θα κλέψει πωλήσεις από τα πανάκριβα portable media players και καλά θα τους κάνει τόσο που τα χρεώνουν! To DS και εμένα δε μου αρέσει, είναι λίγο γομάρι! Αν το βγάλουν με άλλο design μπορεί και το τσιμπήσω (όπως έκανα με gba --> gba sp --> gb micro).
Πρώτον: ΝΑΙ σκοπεύει τα portable media centers.
Δεύτερον: ΝΑΙ σκοπεύει και τα portable game consoles.
Τρίτον: ΝΑΙ είναι σαφώς ακριβότερο από οποιαδήποτε φορητή κονσόλα έχει βγάλει η "Ν".
Τέταρτον: ΝΑΙ είναι σαφώς ανώτερη τεχνολογικά από οποιαδήποτε φορητή κονσόλα έχει βγάλει η "Ν" / και μιλάω μόνο από άποψη gaming.

Γιατί συνεχώς ρίχνει την τιμή του Nintendo DS η μαμά εταιρεία???:roll:
Μήπως - λέω μήπως δεν πουλάει τα αναμενόμενα????
Από την άλλη πια εταιρεία βγάζει ταυτόχρονα δύο μηχανάκια που κάνουν την ίδια ουσιαστικά δουλειά και χτυπάει τον "ανταγωνισμό" εαυτό της μόνη της.
Μαζί με ένα DS σας δίνουμε δώρο ένα σκυλάκι ... χμμμ ... δεν πούλησε ... μήπως να ρίξω και άλλο την τιμή ?... μπά μάλλον την δουλειά φέτος θα την κάνει το micro (Οhh Yes...):lol:
xalia έγραψε:ps: το άρθρο είναι part1 έχει και συνέχεια...
Δεν είδα πουθενά το part2 αν το είδες εσύ πες μας και εμάς (ξέρω πολλές ταινίες / βιβλία / Μουσικά CDs που ξεκίνησαν σαν μέρος πρώτο αλλά το δεύτερο το έφαγε η μαρμάγκα).



Y.Γ.1: Δεν είμαι φανατικός οπαδός της Sony ούτε πολέμιος της Nintendo, όμως κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομα τους. Σίγουρα η Ν. είναι υπερδύναμη στα games και τα βάζει στα ίσια με την "S" που είναι υπερδύναμη - γενικώς. Κερδισμένος ποιος θα είναι στο τέλος ?... Μα όπως πάντα κερδισμένοι θα είμαστε εμείς που θα απολαμβάνουμε - καλύτερα παιχνίδια - σε καλύτερες κονσόλες - σε καλύτερες τιμές?? ελπίζω...

Y.Γ.2: Αν αγόραζα σήμερα portable game console θα έπερνα το micro - αν είχα αρκετά λεφτά και χρόνο να ασχοληθώ θα έπερνα οπωσδήποτε το PSP. Oπως βλέπεις δεν είμαι καθόλου victim έτσι? :wink:
Άβαταρ μέλους
ambu_dare
Out of Space
Out of Space
Δημοσιεύσεις: 1796
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 15:40

Δημοσίευση από ambu_dare »

xalia έγραψε:Όσο αφορά τα φορητά πολλοί ήθελαν να γίνουν χαλίφης στη θέση του χαλίφη κανείς δε τα κατάφερε! Θα τα καταφέρει τώρα το PSP? Δεν είναι συγκρίσιμα τα έχουμε ξαναπεί αυτά... το PSP θα κλέψει πωλήσεις από τα πανάκριβα portable media players και καλά θα τους κάνει τόσο που τα χρεώνουν!
Το PSP δεν θα χτυπήσει τα φορητά της Nintendo?

http://nintendoinsider.com/site/EEEuZkFAuuCzvGPUSe.php
http://nintendoinsider.com/site/EEkFkEZVZyXnewxCPO.php
(υπάρχουν αρκετά ακόμη αντίστοιχα lings τα οποία δείχνουν ουσιαστικά περίπου τα ίδια στοιχεία)

Γιατί η Νintendo συγκρίνει την "πρώτη" της κονσόλα με το PSP? Μήπως ξυπνάει ο φόβος του επερχόμενου δυνατού αντιπάλου? (δεν έχει ακόμα world wide πωλήσεις αυτήν την περίοδο το PSP - δεν είχε κυκλοφορήσει στην Ευρώπη - νομίζω?).

Εικόνα
Thursday, April 28, 2005

Εικόνα
Thursday, August 4, 2005

Θα μου πεις ότι πάλι η Nintendo είναι πρώτη ... αλίμονο με half the price / many years in bussiness and milions of fans να βγει αμέσως off. Υπομονή ...

F... κάτι δεν πάει καλά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού:
http://nintendoinsider.com/site/EEkkpZkuFZIRyZpbnz.php
Friday, July 22, 2005

Για το μέγεθος και το κόστος του, το PSP μάλλον καλά τα πάει θα έλεγα...

@xalia: δεν πιστεύω να έχεις παράπονο ... :D
Άβαταρ μέλους
xalia
L33t P14y3r
L33t P14y3r
Δημοσιεύσεις: 1932
Εγγραφή: 14 Φεβ 2005 12:07

Δημοσίευση από xalia »

ένα από τα σπάνια πρωινά μου Post. Ας μην έγραφα 12 σιγά μη ξύπναγα!
Από που να αρχίσω... από το τέλος!
Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν μόνο 2 portable, (και ας είναι το ένα semi-portable)! Παρόλο που όλοι έχουμε καταλάβει ότι δεν έχουν και τόσα κοινά σημεία μεταξύ τους είναι αναπόφευκτη η σύγκριση! Άλλωστε τι θα είχαμε να λέμε τώρα! Πάμε παρακάτω...
δε θυμάμαι ποτέ gaming εταιρεία να λέει ότι είναι νούμερο 1! τέτοιες δηλώσεις κάνουν μόνο οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και οι παροχείς internet στην Ελλάδα!!!
το πόσο δυνατό είναι το PSP απασχολεί μόνο τους κατόχους του... πόσες φορές δυνατές κονσόλες πήγαν άπατες? Όχι ότι πάει κατά εκεί το PSP αλλά η ιστορία μας έχει διδάξει ότι το hardware ουδεμία σχέση έχει με την επιτυχία της κονσόλας...
ποια εταιρεία δε ρίχνει τις τιμές της??? Η τιμή του DS από τότε που βγήκε έπεσε μία φορά! Μία για stand alone console! Και δεν είναι λογικό να το δώσει μαζί με ένα παιχνίδι σε άλλο πακέτο?? αυτή τη στιγμή το DS κυκλοφορεί μόνο του, μαζί με τα nintedogz και μαζί με το mario kart ds.
Game cube, μάλιστα το είχα πάρει πολύ νωρίς και το έδωσα όταν με πήρε η μαμά πατρίδα...(έχω μετανιώσει γι αυτό αλλά μικρός είμαι ακόμα έχω να κάνω λάθη στη ζωή μου ουυυυυυυυυυυυυυυυ)! κάτι θα ξέχασα αλλά πρέπει να φύγω!

Conclision: επιλογές έχουμε, αν και ελάχιστες σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες (μη πω τώρα για US & Jap)... το ποιος θα επικρατήσει στο τέλος και με ποια κονσόλα, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε πάλι σε μερικά χρόνια... άσχετα το πόσο πουλάει η κάθε η κονσόλα και το ποια υποστηρίζει ο καθένας ποτέ δεν ήρθε η Ν να μου δώσει κάτι για το κόπο μου! Ούτε σε κάποιον άλλο πιστεύω (για τον Maddog δεν είμαι σίγουρος, μπορεί να έχει μετοχές στη sega)... αγαπάμε/μισούμε εταιρίες για τις αξέχαστες gaming στιγμές που μας έχουν προσφέρει....
το καλύτερο παιχνίδι τελικά όλων των εποχών είναι το Pokemon! Picatchu διαλέγω εσένα!

Ps: οι γυναίκες είναι σαν τα Pokemon! Πρέπει να τις πιάσεις όλες! :twisted:
reboot
--------
Άβαταρ μέλους
ambu_dare
Out of Space
Out of Space
Δημοσιεύσεις: 1796
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 15:40

Δημοσίευση από ambu_dare »

xalia έγραψε:... Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν μόνο 2 portable, (και ας είναι το ένα semi-portable)! Παρόλο που όλοι έχουμε καταλάβει ότι δεν έχουν και τόσα κοινά σημεία μεταξύ τους είναι αναπόφευκτη η σύγκριση!...
Ε! όχι μόνο δύο. Η Ν μόνο έχει πόσες ... Αν εννοείς 2 εταιρείες τότε ναι.
xalia έγραψε:...το πόσο δυνατό είναι το PSP απασχολεί μόνο τους κατόχους του... πόσες φορές δυνατές κονσόλες πήγαν άπατες? Όχι ότι πάει κατά εκεί το PSP αλλά η ιστορία μας έχει διδάξει ότι το hardware ουδεμία σχέση έχει με την επιτυχία της κονσόλας...
Η Νintendo θα επιζήσει, λογικά. Η Sony σίγουρα ναι. Για άλλες δεν ξέρω. Το PSP σίγουρα δεν θα πάει άπατο πάντως. Έχει από πίσω την στήριξη της μαμάς... ταινίες - παιχνίδια - μουσική (αν ζορίσει η κατάσταση, βγάζει μόνη της ένα firmware και τρέχουν όλοι winXP και γίνεται χαμός. Εγώ πάντως είδα φώτο PSP να τρέχει win98 - ΗiTech αν θυμάμαι καλά).
xalia έγραψε:...ποια εταιρεία δε ρίχνει τις τιμές της??? Η τιμή του DS από τότε που βγήκε έπεσε μία φορά! Μία για stand alone console! Και δεν είναι λογικό να το δώσει μαζί με ένα παιχνίδι σε άλλο πακέτο?? αυτή τη στιγμή το DS κυκλοφορεί μόνο του, μαζί με τα nintedogz και μαζί με το mario kart ds.
Nintendo DS = 130 euro. Και έρχονται Χριστούγεννα και μετά εκπτώσεις. Υπομονή.
xalia έγραψε:Game cube, μάλιστα το είχα πάρει πολύ νωρίς και το έδωσα όταν με πήρε η μαμά πατρίδα...(έχω μετανιώσει γι αυτό αλλά μικρός είμαι ακόμα έχω να κάνω λάθη στη ζωή μου ουυυυυυυυυυυυυυυυ)! κάτι θα ξέχασα αλλά πρέπει να φύγω!
Γιατί το έδωσες Εεε! Γιατί??
Προλαβαίνεις πάντως να το ξαναπάρεις αν το θέλεις - fnac: 'συ είπας.
xalia έγραψε:Conclision: επιλογές έχουμε, αν και ελάχιστες σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες (μη πω τώρα για US & Jap)... το ποιος θα επικρατήσει στο τέλος και με ποια κονσόλα, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε πάλι σε μερικά χρόνια... άσχετα το πόσο πουλάει η κάθε η κονσόλα και το ποια υποστηρίζει ο καθένας ποτέ δεν ήρθε η Ν να μου δώσει κάτι για το κόπο μου! Ούτε σε κάποιον άλλο πιστεύω (για τον Maddog δεν είμαι σίγουρος, μπορεί να έχει μετοχές στη sega)... αγαπάμε/μισούμε εταιρίες για τις αξέχαστες gaming στιγμές που μας έχουν προσφέρει....
το καλύτερο παιχνίδι τελικά όλων των εποχών είναι το Pokemon! Picatchu διαλέγω εσένα!

Ps: οι γυναίκες είναι σαν τα Pokemon! Πρέπει να τις πιάσεις όλες! :twisted:
Τέλος

Βασικά σιχαίνομαι τα pokemon. Μου αρέσουν οι γυναίκες. Όλες? (ε όχι και όλες, να αφήσουμε κάτι και για τους άλλους xalia έτσι?).

Τεσπα. Δεν είμαι κάτοχος φορητής κονσόλας ... ακόμα, ένα PSX έχω ο καημένος και καθόλου χρόνο να ασχοληθώ. Δεν υποστηρίζω καμία εταιρεία, δεν είμαι τσιράκι καμιάς. Σίγουρα δεν παίρνω λεφτά από καμιά εταιρεία μάλλον δίνω αρκετά σε πολλές. Δεν αγαπάω / δεν μισώ καμία. Έχω τις προτιμήσεις μου κατά καιρούς - πάντα βάσει των προϊόντων τους και των χαρακτηριστικών αυτών.

Δεν αντιπαρατίθεμαι μαζί σου, μόνο κουβέντα κάνω.

Nintendo = rules
Sega = rules (aka MD)
Sony = rules
Microsoft = sucks!!! :lol: (κάτι λέγαμε για μίση).

Finaly:
USERS = RULERS (keepers) of the seven keys, that lock up the seven seas ...
Άβαταρ μέλους
xalia
L33t P14y3r
L33t P14y3r
Δημοσιεύσεις: 1932
Εγγραφή: 14 Φεβ 2005 12:07

Δημοσίευση από xalia »

Έγραψα έσκισα γύρισα! Το θέμα DS δε σχολίασα...
ωραία η tcouh screen και καλές οι δύο οθόνες και το mic αλλά στο όλο στήσιμο κάτι έχασε! Τα game & watch με διπλές οθόνες ήταν η τρελή η πώρωση! Το DS σχετικά άβολο... games δε σχολιάζω μόνο δύο έχω παίξει... παρά όλα αυτά πουλάει, θα βγάλει και κάνα pokemon και θα φεύγει σαν τρελό, αν βγάλει κάνα zelda τι θα κάνω!!! lol, τη βλέπω τη δουλειά να το κυκλοφορεί και με άλλο design, το έμαθε τώρα το κόλπο η N.
ambu_dare πότε είδες να παίζουν εκπτώσεις σε video games και που να τρέξουμε!

Ps: διάβασα ότι το xbox360 η light έκδοση δε παίζει τα παιχνίδια του παλιού xbox?? :haha: :haha: :haha: αυτά είναι!
reboot
--------
Άβαταρ μέλους
ambu_dare
Out of Space
Out of Space
Δημοσιεύσεις: 1796
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 15:40

Δημοσίευση από ambu_dare »

xalia έγραψε:Έγραψα έσκισα γύρισα!
Συγχαρητήρια φίλε μου. Τελικά αυτό είναι που μετράει πάνω από όλα.
(είχα αρχίσει να ανησυχώ - έγγραφες 12:00 και Postαρες 11:01 - μάλλον είσαι κοντά ή είσαι των άκρων - της τελευταίας στιγμής)
xalia έγραψε:Το θέμα DS δε σχολίασα...
ωραία η tcouh screen και καλές οι δύο οθόνες και το mic αλλά στο όλο στήσιμο κάτι έχασε! Τα game & watch με διπλές οθόνες ήταν η τρελή η πώρωση! Το DS σχετικά άβολο... games δε σχολιάζω μόνο δύο έχω παίξει... παρά όλα αυτά πουλάει, θα βγάλει και κάνα pokemon και θα φεύγει σαν τρελό, αν βγάλει κάνα zelda τι θα κάνω!!! lol, τη βλέπω τη δουλειά να το κυκλοφορεί και με άλλο design, το έμαθε τώρα το κόλπο η N.
Για την διπλή οθόνη, ποιος έλεγε ότι πρέπει να είσαι χαμαιλέων για να μπορείς να παίξεις ?? δεν θυμάμαι αλλά μου φαίνεται λογικό.
xalia έγραψε:ambu_dare πότε είδες να παίζουν εκπτώσεις σε video games και που να τρέξουμε!
Πρώτον: Δεν είπα για εκπτώσεις σε games (από εκεί θα τα παίρνουν πάντα) - στην κονσόλα υποθέτω ότι κάτι θα κάνουν.
Δεύτερον: Από την άλλη, ήδη κάτι καλάθια υπάρχουν από 'δώ και 'κει σε κάποια μαγαζιά με 5,00 και 10,00 ευρώ σε παλιά παιχνίδια.
xalia έγραψε:Ps: διάβασα ότι το xbox360 η light έκδοση δε παίζει τα παιχνίδια του παλιού xbox?? :haha: :haha: :haha: αυτά είναι!
Δεν θα μου φανεί διόλου περίεργο κάτι τέτοιο. Κάτσε να παίζει τα νέα ... :lol:
Άβαταρ μέλους
Whacker
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 1608
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 22:06
Τοποθεσία: 'δω χάμου
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Whacker »

Αυτός που πήρε mem stick 1giga και βλέπει ότι τα νέα games δε χωράνε
Αν μου βρεις ΕΝΑ το οποίο είναι μεγαλύτερο απο 1Gb και ΔΕΝ έχει γίνει rip (για να χωράει στο 1Gb) κερνάω στο επόμενο meating! :haha: :laugh:

Αλλά για να μη ξεχνιόμαστε, υπάρχουν και memsticks 2Gb (αλμυρά μεν, αλλά μέχρι Απριλο-μάη...) καθώς επίσης (για τους extreme gamers) ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ 5Gb και άνω ΜΙΑΣ ίντσας! (τιμή 110 euros) :fans:

so... BEHOLD! :good:
-Έτοιμο το compile;
-Ναι...
-Σβήσε και ξανάρχισε, βγήκε νέο update!
Απάντηση