kk

Οτιδήποτε εκτός θέματος εδώ.

Συντονιστές: Nemo, Maddog, Whacker, BraiNKilleR

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Badge
Metal Slug
Metal Slug
Δημοσιεύσεις: 149
Εγγραφή: 26 Απρ 2004 22:01
Τοποθεσία: Patissia, Athens
Επικοινωνία:

kk

Δημοσίευση από Badge »

Αν ψάχνεις κάτι για χρήση με το MAME, κατά τη γνώμη μου το καλύτερο είναι το joystick της CMS, το τελευταίο που έχει βγάλει με τα 6 firebuttons.

http://www.plaisio.gr/IWProductSearch.p ... age=Submit

Είναι μακράν ένα από τα πιο αξιόπιστα και πιο φτηνά. Φυσικά μην περιμένεις να παίξεις flight simulators με αυτό, αλλά σε Pacman, Nibbler και Crazy Kong είναι άπαιχτο. Άσε που είναι και πάμφθηνο. Μόνο που δεν υπάρχει USB version, αλλά και πάλι παίρνεις ένα Joy-to-USB adaptor και καθάρισες.

Τώρα αν θέλεις ντε και καλά joypad, οι λύσεις που υπάρχουν είναι πολλές. Θα σου προτείνω ανεπιφύλακτα αυτό που έχω κι εγώ, το Thrustmaster Firestorm Dual Analog 3.

http://www.papasotiriou.gr/product.peri ... rid=231204

Αν δεν το έχουν ετοιμοπαράδοτο βάλτους να το παραγγείλουν. Είναι μακράν το καλύτερο από απόψεων τιμή/απόδοση. Μια άλλη λύση φυσικά είναι να βρεις από κάποιο ενημερωμένο κατάστημα adaptor για να συνδέσεις το PSX/PS2 joypad στο PC. Εκτός πια κι αν έχεις πολλά λεφτά να χώσεις, οπότε εκεί δε μπορώ να σε συμβουλέψω, καθόσον ακριβά joypads δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μου :roll:
[size=75]A knight is sworn to valor, his heart knows only virtue, his blade defends the helpless, his might upholds the weak, his word speaks only truth, his wrath undoes the wicked.- [i] Knight's Code[/i][/size]
Άβαταρ μέλους
MikeAlex
Metal Slug
Metal Slug
Δημοσιεύσεις: 132
Εγγραφή: 16 Αύγ 2004 15:38
Τοποθεσία: Δρομοκαϊτειο (μέσα) - Greece
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από MikeAlex »

To kalitero joystick ine afto pou kataskevazis esi... 8) :D
KIIAAAAAI!!!!!
Απάντηση