Wii Invite You

PC, Xbox/360, XboxOne, PS3, PS4, Wii, WiiU, PSP/PSVita, GP2X, DS/3DS κτλ Συζήτηση για όλα τα τρέχοντα ή πιο πρόσφατα συστήματα παιχνιδιών.

Συντονιστές: Maddog, Whacker, BraiNKilleR

Άβαταρ μέλους
BraiNKilleR
Site Admin
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 1102
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 02:35
Τοποθεσία: Ελλάδα
Επικοινωνία:

Wii Invite You

Δημοσίευση από BraiNKilleR »

Αυτούσιο το e-mail
Αγαπητά μέλη του Nintendo Club,


Έφτασε η στιγμή που όλοι περιμένατε... το Wii™ είναι εδώ και θα αλλάξει όλα όσα ξέρετε για το gaming.
Το Wii™ κυκλοφορεί σε όλη την Ευρώπη την 8η Δεκεμβρίου 2006, εσείς όμως δεν χρειάζεται να περιμένετε.
Η Nortec Multimedia σας προσκαλεί όλους, σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Hilton,
17 με 20 Νοεμβρίου, 12 το μεσημέρι με 9 το βράδυ, και 21 Νοεμβρίου 9 το πρωί με 3 το μεσημέρι, για να
παίξετε πρώτοι στην Ελλάδα με το Wii™ από την Nintendo και να ζήσετε την μοναδική εμπειρία του
χειριστηρίου Wii Remote!



20 playable τίτλοι για όλα τα γούστα θα βρίσκονται έτοιμοι να σας διασκεδάσουν. Γι’ αυτό μην έρθετε μόνοι!
Πάρτε μαζί σας τους φίλους σας και την οικογένειά σας και ελάτε όλοι μαζί. Ακόμη και αν κάποιος γνωστός
σας δεν έχει παίξει ποτέ κάποιο βιντεοπαιχνίδι καλέστε τον /την να έρθει μαζί σας. (Η είσοδος είναι ελεύθερη)


Playing IS Believing.

Ενημερωθείτε για το Wii™ κάνοντας κλικ εδώ: http://www.nintendo.gr/features/show.asp?arid=710
Όλα τα μέλη του Nintendo Club μπορούν να προπαραγγείλουν το Wii™ μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του www.nintendo.gr
BraiNKilleR
http://www.mame.gr
Άβαταρ μέλους
theoritikos
Mame Maniac
Mame Maniac
Δημοσιεύσεις: 620
Εγγραφή: 15 Οκτ 2005 22:37

Δημοσίευση από theoritikos »

Πήγα χτές στην παρουσίαση της κονσόλας.
Να πω την αλήθεια είχα μεγάλη αγωνία να δω πως είναι (σχεδόν σαν το Cartman σε ενα πρόσφατο επεισόδιο στο southpark! :lol: ), και στην διαδρομή μου μέχρι το Hilton έιχα μεγάλη αγωνία!
Τα παιχνίδια που έχουν διαθέσημα είναι (δυστυχώς) σε demo ή early beta έκδοση, και είχαν κάποια προβήματάκια. Τέλοσπάντων, τα παιχνίδια που υπάρχουν είναι το Wii sports (πολύ γέλιο! εδικά στο tennis και το golf), το warioware (εδώ το wiimote δίνει ρέστα!), το rayman (λίγο χαζό αλλά ο χειρισμός είναι καλός!), το twilight princess (3E demo με αρκετά προβλήματα, και ο χειρισμός [για εμένα] ήταν λίγο δύσκολος! [Τόσα χρόνια τα zelda με τυπικά χειρηστήρια τα έπαιζα, λογικό είναι!] Αλλά το minigame με το ψάρεμα ήταν πολύ καλό, άσχετο αν δεν κατάφερα να πίασω κάτι!).
Επίσης έχουν και το metroid 3, το mii, το cars και το excite truck τα οποία δεν πρόλαβα να δω. Θα ξαναπάω όμως, με παρεά αυτή την φορά, να δω και τα υπόλοιπα, αλλά και να παίξω σε muliplayer τα wii sports. Επίσης έιχαν και το red steel, αλλά επειδή η demo έκδοση είχε πολλά προβλήματα αναγκάστηκαν να το βγάλουν.
In the beginning it was pong.....
Άβαταρ μέλους
TallMan
Mame Maniac
Mame Maniac
Δημοσιεύσεις: 665
Εγγραφή: 30 Απρ 2006 01:06
Τοποθεσία: Καπου μεταξυ Θεσσαλονικης Αθηνας Πατρας

Δημοσίευση από TallMan »

Χμ...να δουμε σε 20 μερες που θα βγει η κονσολα κατα ποσο θα εχουν αντιμετωπιστει τα προβληματα που αναφερεις...Θα ειναι κριμα να ειναι βιαστικα φτιαγμενο πχ το καινουριο Zelda προκειμενου να προλαβει το launch date της κονσολας.
Nα'χα αλλο ενα δεκαρικο!Μου τελειωσαν τα credit!

My animals slow! ;)

F1 πιστα στην Ελλαδα ρεεεεε!!!!!!!!!
Olorin
Mame Freak
Mame Freak
Δημοσιεύσεις: 325
Εγγραφή: 16 Απρ 2004 02:03
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Olorin »

"Ήμουν κι εγώ εκεί" που λέει και το σλόγκαν, χθες συγκεκριμένα...

Ας πούμε απλά ότι αποφάσισα κατηγορηματικά τι δώρο θα... μου κάνω για τα Χριστούγεννα!!!

Ελπίζω να με συγχωρέσετε (ναι, το ξέρω, είναι εντελώς κάφρικο αυτό που κάνω...), αλλά επειδή πραγματικά βαριέμαια να ξαναγράφω τα σχόλια που έχω γράψει σε 3-4 fora, διάλεξα να μεταφέρω σχεδόν (έκοψα μερικά άσχετα σχόλια) αυτούσια αυτά του ενός (συγκεκριμένα του forum του PC Master):

[quote=Olorin@PCMaster Forum]Τελικά... mea culpa... ο φίλος που τιτλοφόρησε το thread είχε απόλυτο δίκιο... από τη χθεσινή βραδιά αυτό που μου έμεινε είναι όχι μια, αλλά πολλές απογοητεύσεις!!!

Απογοήτευση 1η (και διπλή, μάλιστα):

Παντελής έλλειψη χώρου!!! Αν είναι δυνατόν, έβαλαν εμένα και τον "Sir-Federer" Κηπουρόπουλα, δυο δίμετρα γομάρ...εεε...παληκάρια ήθελα να πω, να ξεδιπλώσουμε το ταλέντο μας, αλλά (δυστυχώς) και τις χερούκλες μας σε μια γωνίτσα??? Ντροπή κύριοι της Nortec και του Hilton!!! Κι αυτά τα πιτσιρίκια που ήταν από πίσω μου κι έπαιζαν Wii-Play δεν ήξεραν ότι (για να παραφράσω και γνωστό ανέκδοτο) "όταν διαπρέπει ο Χαλκίδης δεν παίζει κανείς!"??? Εξαιτίας τους, δεν μπορούσα να κάνω καλό forehand (αν μου ερχόταν σε σημείο για backhand ή smash, ο πόντος ήταν βέβαιος) και ο Κηπουρόπουλας μου "έκλεψε" ένα ολόκληρο game (μεταξύ μας, τον άφησα να μου το πάρει, για να διαρκέσει ο αγώνας περισσότερο...)

Ξέρετε σε τι λουκι με βάλατε κύριοι της Nintendo με τις απαράδεκτες καινοτομίες σας??? Χθες βράδυ, με το που γύρισα σπίτι καθόμουν και σκεφτόμουν τι προλαβαίνω να πετάξω από το δωμάτιό μου στο επόμενο 20ήμερο για να χωρέσει το... εκτόπισμά μου (δεν θέλω καν να σκέφτοαι 4πλό τένις...θα πρέπει να μετακομίσω σε... γήπεδο!!!)

Χμμμ...τώρα που το σκέφτομαι, ο υπολογιστής πιάνει πάρα πολύ χώρο...χμμμ, λες??? Καλά μωρέ, κάτσε να τελειώσω το post-άρισμα και το πετάω μετά...

Ντροπή σας!!!!

Με απογοητεύετε οικτρά!!!!

Αναγκάζετε τον κοσμάκη να πετάει τα αντικείμενα που με κόπο και χρήμα αγόρασε για να χωρέσει το σατανικό σας μηχάνημα!!!

ΑΙΣΧΟΣ!!!!

Απογοήτευση 2η:

Στα περισσότερα παιχνίδια δεν υπήρχε ο παράγοντας πρόκληση, αφού... είχα για αντίπαλο τον Κηπουρόπουλα!!! Τι νόημα έχει να παίζεις ένα παιχνίδι όταν έχεις κερδίσει πριν καν το πρώτο κούνημα του Wii-mote, αφού από ό,τι είδα και στην έκθεση, οι μισοί παρεβρισκόμενοι δεν μου φαινόντουσν και πολύ... gamers!

Δεν κατάλαβα, πώς σας ήρθε αυτή η πανηλίθια ιδέα να φτιάξετε μια... οικουμενική κονσόλα που θα διασκεδάζουν όλοι, ανεξάρτητα αν είναι hardcore gamers ή η γιαγιά σας???

Μα καλά, καθολου μυαλό δεν έχετε, "κύριοι" της Nintendo???

Δηλαδή τώρα θα έρχεται ο πατέρας μου κι η μάνα μου και θα θέλουν να παίξουν Wii??? Μολών λαβέ ρε, που θέλετε να μου πάρετε και το Wii-mote από τα χέρια για να παίξετε κι εσείς!!! Δικό μου είναι!!!

Απογοήτευση 3η (και μεγαλύτερη!!!):

Μα καλά, τώρα βρήκατε κι εσείς να την κυκλοφορήσετε την κονσόλα??? Δεν μπορούσατε πριν κανέναν χρόνο, τώρα τι να την κάνω???

Αν δεν το γνωρίζετε ήδη, αγαπητοί "κύριοι", δυστυχώς, δεν υπάρχει πλεον το "PlayOn!" (imho, ό,τι καλύτερο έχει βγάλει η Compupress την τελευταία δεκαετία, αλλά δεν είναι της στιγμής να αρχίσω τα παράπονά μου προς τα... big bosses...), οπότε δεν έχω πια τρόπο να προμηθεύομαι νωρίτερα και (κυρίως) δωρεάν παιχνίδια για την κονσόλα σας (δεν πιστεύω να αμφιβάλλατε για το ποιος θα το αναλάμβανε...)

Άρα... Τι στο καλό να την κάνω τώρα την ψωρο-κονσόλα σας????



Λοιπόν, πέρα από την πλάκα, όπως ήδη γνωρίζετε, μια... αντιπροσωπεία της συντακτικής ομάδας του περιοδικού παρεβρεθήκαμε χθες στο περιβόητο event στο Hilton και σε γενικές γραμμές, αν εξαιρέσουμε τον Κηπουρόπουλα που παντού έβγαινε τελευταίος (αλλά όχι και καταϊδρωμένος, αφού αυτός ήταν ένας τίτλος που... άνηκε σε όλους μας!) και μονολογούσε "άντε μωρέ, ούτε ένα manager ή ένα NWN2 δεν έχει...", η υπόλοιπη τριάδα (Μαργέτης, Ζαγγογιάννης κι η αφεντιά μου), αρκεί να σας πω ότι... μάλλον βρήκαμε τι δώρο θα κάνουμε στους εαυτούς μας για τα Χριστούγεννα!!!

Και άντε, πες ότι εγώ δεν μετράω, αφού λίγο-πολύ ξέρετε ότι είμαι λιγάκι Nintendo fanboy εδώ και σχεδόν μια 15ετία και το Wii το περιμένω σαν... τον Cartman απ'το South Park... Όταν όμως αυτό ακούγεται από τα στόματα δυο ατόμων που αυτοχαρακτηρίζονται φανατικοί PC gamers και πολέμιοι των κονσολών (και δεν είναι οι μόνοι...), είναι διπλά σημαντικό...

Επίσης, είναι 100% βέβαιο πως, όπως σε όλες τις άλλες κονσόλες, τα πρώτα παιχνίδια δεν ικανοποιούν τις δυνατότητες του μηχανήματος σε γραφικά, επεξεργαστική ισχύ κ.λπ., εδώ αυτό ισχύει κυρίως για την χρήση του Wii-mote... Οι δυνατότητες είναι άπειρες και ακόμα οι κατασκευαστές (κυρίως οι third-party) είναι επφυλακτκοί και λίγο διστακτικοί... Οι γνωρίζοντες από DS, μπορούν να καταλάβουν τι λέω κάνοντας μια σύγκρισή στα παιχνίδια της πρώτης γενιάς του DS και στα πιο "φρέσκα" ή σε αυτά που έρχονται...

Προς το παρόν, ένα μεγάλο μέρος των παιχνιδιών που έχουν βγει, είναι συλλογές από mini-games, προσπαθώντας να τραβήξει τους μη-gamers, αλλά στη συνέχεια, να είστε ίγουροι πως θα βγουν πολλά περισσότερα "σοβαρά" games που λέει κι ο Μαργέτης, καθώς και ακόμα πιο πρωτότυπες χρήσεις του Wii-mote...

Τέλος πάντων, δεν είναι της παρούσας στιγμής να κάνω ανάλυση της κατάστασης στην επερχόμενη (τι "επερχόμενη" δηλαδή, που έφτασε κι επίσημα) έβδομη γενιά των κονσολών, αλλά στις εντυπώσεις μου από την χθεσινή παρουσίαση...

Εδώ να σημειώσω πως δυστυχώς, δεν προλάβαμε να δοκιμάσουμε όλα τα παιχνίδια (μου έμειναν απωθημένο το bowling του Wii-Sports και μερικά mini-games του Wii-Play, όπως το air-hockey και το μπιλιάρδο, αλλά επιφυλλάσσομαι για να τα δοκιμάσω τον Δεκέμβρη στο... δωμάτιο μου!), λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά και λόγω της πολυκοσμίας (Σάββατο απόγευμα, γαρ...)

Η αρχή λοιπόν, όπως σας είπα, έγινε με Wii-Sports και μια παρτίδα τένις μεταξύ εμού και του "Sir-Federer" Κηπουρόπουλα... Αμφιβολία για τον τελικό νικητή δεν υπήρχε φυσικά, όμως προσπάθησα να συνδυάσω το αποτέλεσμα με θέαμα όποτε μου το επέτρεπε ο χώρος (αυτά τα κακόμοιρα τα πιτσιρίκια πίσω μου, έφαγαν το Wii-mote στο κεφάλι σε 2-3 forehand μου...). παραδόξως η απόκριση (που με τόση αγωνία ρώταγε ο Μαργέτης...) ήταν καλύτερη από ό,τι περίμενα, ενώ με εντυπωσίασε ότι εκτός από την κίνηση, έπαιζε ρόλο και η ταχύτητα με την οποία την έκανες (ώστε να φεύγει με μεγαλύτερη δύναμη η μπάλα). Βέβαια, θα προτιμούσα μια πιο περίπλοκη απεικόνιση του αθλήματος (π.χ. να κινείς και τον παίκτη, εκτός από τα χέρια του), αλλά ήδη βρίσκεται στα σκαριά ένας ολοκληρωμένος τίτλος τένις από άλλη εταιρεία (όπως και για γκολφ, που επίσης υπάρχει σε απλοϊκή μορφή στο Wii-Sports).

Μετά πήραν τη σκυτάλ...εεε...το Wii-Mote οι δυο έτεροι εκπρόσωποι του περιοδικού για να ριχτούν στο ρινγκ του μποξ... Ο Γιάννης "Marchian-έτης" ισοπέδωσε με καθαρό και δίκαιο Νοκ-Άουτ τον Χρήστο "Drago-γιάννη", ο οποίος οι μόνες φορές που κατόρθωνε να ρίξει τον αντίπαλό του στο καναβάτσο, ήταν όταν άκουγε τις συμβολές του προπονητή του (εμένα, δηλαδή), που τον συμβούλευα να "του ταράξει τα πλευρά", αφού ήταν φανερό ότι ο Γιάννης περιοριζόταν σε ψηλά ντιρέκτ. Στα highlights του εν λόγω αγωνίσματος το ισόπαλο(!!!) αποτέλεσμα με αμοιβαίο K.O. (πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία!!!) ανάμεσα στον Ζαγγογιάνη και σε έναν φίλο της Kuja, αμέσως μετά!!!

Σίγουρα, δεν θα είναι το παιχνίδι που θα κάτσετε να ξενυχτάτε παίζοντας τα βράδια μόνος σας, αφού φείδεται σε βάθος επιλογών, όμως σαν bundled τίτλος στο πακέτο του μηχανήματος, ήταν η τέλεια επιλογή από την Nintendo, αφού εγγυάται άφονες ώρες multiplayer διασκέδασης με οποιονδήποτε μπορεί να κρατήσει ένα Wii-mote κι ας μην έχει ξαναπαίξει video games στη ζωή του...

Συνεχίζοντας την ολυμπιακή βραδιά, προχωρήσαμε σε αγώνες "αγελαδοσφυροβολίας" στο Rayman, όπου ο Κηπουρόπουλας με το ζόρι έφτασε τα 20-25 μέτρα, ο Μαργέτης έριξε την αγελάδα... προς τα πίσω, εγώ παρόλο που το καλώδιο του nunchack μπλεκόταν στα χέρια μου (πλάκα-πλάκα, αυτό ίσως να'ναι ένα σοβαρό πρόβλημα σε παιχνίδια που θέλουν μεγάλες κινήσεις), είχα μια αξιοπρεπή βολή στα 78μ. κι ενώ όλα έδειχναν ότι σε άλλο ένα παιχνίδι θα ανακηρυσσόμουν νικητής, ήρθε ο Ζαγγογιάννης/Παπαδημητρίου και εκσφενδόνισε το άμοιρο το ζωντανό (με τη δεύτερη πάντως προσπάθεια, έω να καταγγείλω) στα 122 μέτρα!!!!!!!

Στο επόμενο mini-game του ίδιου παιχνιδιού αυτό με τον αλλοπρόσαλλο συνδυασμό... FPS+τρομπάρισμα αντλίας καροτόζουμου, ήμουν ο μόνος που κατάλαβε τον τρόπο χειρισμού και είχε καλή απόδοση, αλλά ακομα κι αυτό σχολιάστηκε πονηρά από τον Κηπουρόπουλα εξαιτίας της εχμ...παλλινδρομικής κίνησης του nunchack η οποία παρεξηγήθηκε ελαφρώς...

Σαν παιχνίδι δεν μου έκανε κάποια ιδιαίτερη εντύπωση, αλλά από την άλλη, είδαμε μόνο 2/70 mini-games που περιλαμβάνει το τελικό παιχνίδι...

Μετά την αποχώρηση του Μαργέτη το τρίο προχωρήσαμε στο Excite Truck, όπου ο Κηπ (σε δυο προσπάθειες, μάλιστα!) κι ο Ζαγγό είχαν μια σημαντικότατη επιτυχία, αφού κατατάχτηκαν 6οι... (6 ήταν όλοι...) ενώ εγώ δεν κατάφερα τίποτα παραπάνω από το να βγω πρώτος και να κάνω ρεκόρ πόντων (έτσι τουλάχιστον είπε το παιδί δίπλα...). Αρκετά ενδιαφέρουσα η ιδέα του "οριζόντιου τιμονιού" για τα racing, αν και θα ήθελα να τη δω και σε πιο...sim παιχνίδια από το Excite Truck, όπου ο έλεγχος του φορηγού δεν ήταν και τόσο δύσκολη υπόθεση (για μένα τουλάχιστον, γιατί στους άλλους δυο έκανε μήνυση η GreenPeace αφού δεν άφησαν δέντρο για δέντρο όρθιο!!!). Επίσης, θα'θελα να το δω και σε συνδυασμό με το περιφερειακό-τιμονάκι στο οποίο "κουμπώνει" το Wii-mote. Σαν παιχνίδι, δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό, αν και το παρόν demo ήταν πολύ περιορισμένο (εδώ να πω πως όλα τα παιχνίδια ήταν demos κι όχι τελικές εκδόσεις).

Μετά δεν κατάφερα να κρατηθώ στην υπόσχεση που είχα δώσει στον εαυτό μου ("το Zelda θα το πρωτοαγγίξω στο σπίτι μου!") και υπέκυψα... Αν και στα πρώτα 2'-3' ψαχνόμουν λίγο με τον χειρισμό, στο 10λεπτο ήταν σαν να το έπαιζα χρόνια και όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό, λυπάμαι τους άτυχους που θα το παίξουν στο Gamecube... Η αλήθεια είναι πως σε κάποια σημεία κόλλαγε (κυρίως στα επιτυχή spin-attacks του Link), ενώ δεν έλειψαν κι οι περιπτώσεις που άλλο ήθελα να κάνω κι άλλη κίνηση γινόταν, αλλά το εν λόγω demo ήταν πολύ παλιό (ήταν το γνωστό της Ε3) και ήδη λένε ότι έχουν διορθωθεί τα συγκεκριμένα προβλήματα... Α και με εκνεύρισε που στο ψάρεμα δεν έβρισκα ψάρια να πιάσω (κάτι ψιλα είχε στον καταρράκτη) και όταν έβρισκα δεν τσίμπαγαν και όταν τσίμπαγαν δεν προλάβαινα να τραβήξω και όταν προλάβαινα να τραβήξω μπλεκόταν το nunchack στο καλώδιό του και τελικά το έριξα σε... ρομαντική βαρκάδα! Είχα πάντως μια μικρή απογοήτευση με το Zelda, όχι τόσο από το ίδιο το παιχνίδι, όσο για το ότι ηταν το ίδιο περιορισμένο demo της Ε3, τα videos του οποίου είχα δει άπειρες φορές... Από την άλλη, καλύτερα για να έχω περισσότερα να δω σπίτι μου...

Όπως είδατε, πραγματικά δεν προλάβαμε να δούμε πολλά πράγματα και το σκεφτόμουν πολύ να ξαναπάω και σήμερα, αλλά βαέθηκα... (ούτε καν Metroid δεν έπαιξα!!!)
[/quote]
[i]Gamer χωρίς παρελθόν, είναι gamer χωρίς μέλλον...[/i]

[img]http://www.zipperfish.com/free/quizimages/nes-award1.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
grip
Emu Chief
Emu Chief
Δημοσιεύσεις: 2092
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2005 21:45
Τοποθεσία: Τρίκαλα

Δημοσίευση από grip »

Μα καλα,τοσο καλο ειναι το σκασμενο τελικα Olorin....?
Τα ιδια με το δωρο Χριστουγεννων μου ελεγε και ο xalia προχθες..... :lol: :lol:
Long live the emulator!!!!
[url=http://ubanimator.com][img]http://img288.imageshack.us/img288/2192/userbar517432aj.gif[/img][/url]
Olorin
Mame Freak
Mame Freak
Δημοσιεύσεις: 325
Εγγραφή: 16 Απρ 2004 02:03
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Olorin »

grip έγραψε:Μα καλα,τοσο καλο ειναι το σκασμενο τελικα Olorin....?
Τα ιδια με το δωρο Χριστουγεννων μου ελεγε και ο xalia προχθες..... :lol: :lol:
Κοίτα, σίγουρα έχει άπειρο potential ακόμα και αν όλα πάνε καλά και εκμεταλλευτούν έστω και το 10% από αυτό που μπορεί να δώσει, θα μιλάμε πιθανότατα για τη στιγμή που άλλαξε το gaming...

Ώστε έτσι ο xalia ε??? Αυτός είναι που έλεγε ότι θα περιμένει τουλάχιστον έναν χρόνο μετά το launch για να το αγοράσει... :twisted: (εκτός αν εννοεί τα Χριστούγεννα του... 2007!!!:P) Και για το DS έτσι έλεγε... Όταν τα λέει ο... θείος Νότης να τον ακούτε...
[i]Gamer χωρίς παρελθόν, είναι gamer χωρίς μέλλον...[/i]

[img]http://www.zipperfish.com/free/quizimages/nes-award1.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
grip
Emu Chief
Emu Chief
Δημοσιεύσεις: 2092
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2005 21:45
Τοποθεσία: Τρίκαλα

Δημοσίευση από grip »

Olorin έγραψε:
Όταν τα λέει ο... θείος Νότης να τον ακούτε...
Μα καλα μαγος εισαι?
(Εμ,πως,τσαμπα θα πηγαινε το αβαταρ ?....:lol: )

Γεια σου Νοτη γιγαντα..... :wink:
Long live the emulator!!!!
[url=http://ubanimator.com][img]http://img288.imageshack.us/img288/2192/userbar517432aj.gif[/img][/url]
Άβαταρ μέλους
Maddog
Master Modelator
Master Modelator
Δημοσιεύσεις: 3768
Εγγραφή: 26 Μάιος 2004 14:44
Τοποθεσία: Κάποιο beach bar στο Ντουμπάι
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Maddog »

O Olorin δεν είναι αντικειμενικός γιατί είναι αθλητής!
Εσείς τα βρέφη (grip και xalia) μπορείτε να δοκιμάσετε. Πάντως η ιστορία ότι "είναι για όλους" καταρρίφθηκε πανηγυρικά. Αν δεν γνωρίζετε, σήμερα κυκλοφόρησε στην Αμερική και το αγοράσανε κάποιοι στο TOSEC channel του IRC.
Απολαύστε:
* coombsb is knackered
<coombsb> this Wiiiiiii is hard work!
<coombsb> and it's just told me I've got a fitness age of 57 :(
<Maddog> Somehow I knew it wouldn't be for me...
<Maddog> Must quit smoking first :)
<Maddog> wonder what it can say about Ripper's liver ;)
<coombsb> my wrist and shoulders are fucked!
<Maddog> great, hope many ppl buy it
<Maddog> will double my work :)
Πολύ θα ήθελα να δω τον Paspartoo ή τον Geoanas να παίζει! Εγώ είμαι out of the question (ραμολιμέντο με 2 πακέτα την ημέρα) :roll:
Φυσικά σαν φυσίατρος παρακαλάω ειλικρινά να πουλήσει τρελά, θα αχρηστέψει πολύ κόσμο. Να δουλέψουμε και εμείς λιγουλάκι παραπάνω! Τι να κάνουμε Olorin, δεν είμαστε όλοι ούτε pro sportsmen αλλά δυστυχώς ούτε 20 χρονών... :mrgreen:
Παππού όλος ο κόσμος ανησυχεί μήπως η σχέση σου με την πιτσιρίκα αποβεί μοιραία.
-Τι να κάνουμε παιδί μου...αν πεθάνει - πέθανε...
Olorin
Mame Freak
Mame Freak
Δημοσιεύσεις: 325
Εγγραφή: 16 Απρ 2004 02:03
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Olorin »

Maddog έγραψε:O Olorin δεν είναι αντικειμενικός γιατί είναι αθλητής!
Εσείς τα βρέφη (grip και xalia) μπορείτε να δοκιμάσετε. Πάντως η ιστορία ότι "είναι για όλους" καταρρίφθηκε πανηγυρικά. Αν δεν γνωρίζετε, σήμερα κυκλοφόρησε στην Αμερική και το αγοράσανε κάποιοι στο TOSEC channel του IRC.
Απολαύστε:
* coombsb is knackered
<coombsb> this Wiiiiiii is hard work!
<coombsb> and it's just told me I've got a fitness age of 57 :(
<Maddog> Somehow I knew it wouldn't be for me...
<Maddog> Must quit smoking first :)
<Maddog> wonder what it can say about Ripper's liver ;)
<coombsb> my wrist and shoulders are fucked!
<Maddog> great, hope many ppl buy it
<Maddog> will double my work :)
Πολύ θα ήθελα να δω τον Paspartoo ή τον Geoanas να παίζει! Εγώ είμαι out of the question (ραμολιμέντο με 2 πακέτα την ημέρα) :roll:
Φυσικά σαν φυσίατρος παρακαλάω ειλικρινά να πουλήσει τρελά, θα αχρηστέψει πολύ κόσμο. Να δουλέψουμε και εμείς λιγουλάκι παραπάνω! Τι να κάνουμε Olorin, δεν είμαστε όλοι ούτε pro sportsmen αλλά δυστυχώς ούτε 20 χρονών... :mrgreen:
Λέω κι εγώ... Δεν θα ακουστεί καμιά κακία από τους εμπαθείς... :evil:

Και στο κάτω-κάτω, δεν σου είπα να κάτσεις να παίξεις boxing στο Wii-Sports (αν και τώρα που το σκέφτομαι θα σου χρειαζόταν λίγη εξάσκηση και ειδικά στο boxing προσφέρομαι να...εχμ, σε βοηθήσω!!! :twisted: )

Άλλωστε, υπάρχουν και παιχνιδάκια σαν... αυτό, ειδικά για σένα!!! :wink:

Υ.Γ: Αν ήμουν 20 χρονών αγαπητέ, δεν θα καθόμουν εδώ να post-άρω, αλλά θα γύρναγα από κάποιο ταξίδι στην επαρχία κάποιας ομάδας Α'2... Αλλά τι να κάνεις... ου γαρ έρχεται μόνον... :(
[i]Gamer χωρίς παρελθόν, είναι gamer χωρίς μέλλον...[/i]

[img]http://www.zipperfish.com/free/quizimages/nes-award1.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Maddog
Master Modelator
Master Modelator
Δημοσιεύσεις: 3768
Εγγραφή: 26 Μάιος 2004 14:44
Τοποθεσία: Κάποιο beach bar στο Ντουμπάι
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Maddog »

Δεν είναι θέμα εμπάθειας, είναι ένα αντικειμενικό πρόβλημα για όσους δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση (δηλαδή το 90% του πληθυσμού) και το σχολίασα ακριβώς γιατί η προώθηση της Nintendo το "σπρώχνει" σαν επανάσταση στην διασκέδαση όλων των ηλικιών! Προσωπικά πιστεύω ότι οι περισσότεροι μετά από λίγο θα προτιμήσουν το standard χειριστήριο, ειδικά μόλις αρχίσουν οι πόνοι σε ώμους και βραχίονες. Αν ξεπεράσεις τον φανμποισμό σου που επιδεινώνεται συνεχώς τον τελευταίο χρόνο, ίσως δεις ότι δεν έχω τελείως άδικο...Βλέπεις άλλωστε και από το IRC post ότι δεν είναι δική μου ιδέα μόνο :wink:

Το link πολύ καλό, πάντως αν έβαζα ποτέ έτσι τα ράμματα που αυτό λέει "cool" θα με είχε χώσει καιρό τώρα μέσα ο εισαγγελέας! :lol: <-αυτό δεν είναι εμπάθεια, είναι πλάκα ΟΚ?
Παππού όλος ο κόσμος ανησυχεί μήπως η σχέση σου με την πιτσιρίκα αποβεί μοιραία.
-Τι να κάνουμε παιδί μου...αν πεθάνει - πέθανε...
Άβαταρ μέλους
TallMan
Mame Maniac
Mame Maniac
Δημοσιεύσεις: 665
Εγγραφή: 30 Απρ 2006 01:06
Τοποθεσία: Καπου μεταξυ Θεσσαλονικης Αθηνας Πατρας

Δημοσίευση από TallMan »

Αν υπαρχουν παραπονα κουρασης απο τα χειριστηρια του Wii τι να πει και οποιος παιζει τα παιχνιδια του Eye Toy στο PS2(ειδικα το μονκευ μανια...). :x

Προτιμω ηδη το classic αλα snes χειριστηριο στη σκεψη και μονο τετοιας κουρασης!
Nα'χα αλλο ενα δεκαρικο!Μου τελειωσαν τα credit!

My animals slow! ;)

F1 πιστα στην Ελλαδα ρεεεεε!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
BraiNKilleR
Site Admin
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 1102
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 02:35
Τοποθεσία: Ελλάδα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από BraiNKilleR »

Olorin έγραψε:Άλλωστε, υπάρχουν και παιχνιδάκια σαν... αυτό, ειδικά για σένα!!! :wink:
Καλά πλάκα μου κάνεις... τελικά ίσως είναι τρελλοί αυτοί οι γιαπωνέζοι.

Κατα τα άλλα μπορείς να σκεφτείς το Wii και ως κίνητρο για γυμναστική :wink:
BraiNKilleR
http://www.mame.gr
Olorin
Mame Freak
Mame Freak
Δημοσιεύσεις: 325
Εγγραφή: 16 Απρ 2004 02:03
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Olorin »

Maddog έγραψε:Δεν είναι θέμα εμπάθειας, είναι ένα αντικειμενικό πρόβλημα για όσους δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση (δηλαδή το 90% του πληθυσμού) και το σχολίασα ακριβώς γιατί η προώθηση της Nintendo το "σπρώχνει" σαν επανάσταση στην διασκέδαση όλων των ηλικιών! Προσωπικά πιστεύω ότι οι περισσότεροι μετά από λίγο θα προτιμήσουν το standard χειριστήριο, ειδικά μόλις αρχίσουν οι πόνοι σε ώμους και βραχίονες. Αν ξεπεράσεις τον φανμποισμό σου που επιδεινώνεται συνεχώς τον τελευταίο χρόνο, ίσως δεις ότι δεν έχω τελείως άδικο...Βλέπεις άλλωστε και από το IRC post ότι δεν είναι δική μου ιδέα μόνο :wink:

Το link πολύ καλό, πάντως αν έβαζα ποτέ έτσι τα ράμματα που αυτό λέει "cool" θα με είχε χώσει καιρό τώρα μέσα ο εισαγγελέας! :lol: <-αυτό δεν είναι εμπάθεια, είναι πλάκα ΟΚ?
Κατ'αρχάς, για να μην επανέλθουμε σε παλαιότερες παρερμηνείες (ξέρεις εσύ... :P ), αυτά τα περί εμπάθειας, τα είπα για πλάκα... :wink:

Ίσα-ίσα, που από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι ιδιότητες του Wii-mote κι ότι τα περισσότερα παιχνίδια θα το χρησιμοποιούν, ήμουν ο πρώτος που εξέφρασα τις αμφιβολίες μου, κυρίως για το πόσο θα μπορείς να παιξεις σε βάθος χρόνου, κυρίως single player παιχνίδια και κακά τα ψέματα, αυτές οι αμφιβολίες μου θα μπορέσουν να λυθούν μόνο αν το αγοράσω και κάτσω με τις ώρες σε κάποιο παιχνίδι...

Το μόνο από όσα είπα στο πιο πάνω post που ήταν σοβαρό, ήταν ότι πράγματι, ΔΕΝ είσαι αναγκασμένος σε όλα τα παιχνίδια να χτυπιέσαι πάνω-κάτω σαν ξεκουρδισμένος... Στα περισσότερα, αρκούν και συγκεκριμένες απαλές κινήσεις...

Επιφυλλάσσομαι πάντως (αν δεν με προλάβει ο xalia -καλά, αυτός π΄ς και δεν ήρθε στο event???-) να σας καλέσω κάποια από τις πρώτες μέρες που θα το πάρω σπίτι μου, για να το διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι...

Πάντως, αυτό που έχει σημασία είναι ότι σχεδόν όλοι βρισκόντουσαν στην έκθεση, πραγματικά διασκέδαζαν και αυτό είναι κάτι που το επισημάναμε και με τους υπόλοιπους συντάκτες του περιοδικού και μάλιστα έλεγαν οι υπόλοιποι ότι είχαν πολλά χρόνια να το νιώσουν αυτό το συναίσθημα...

Και πάλι σου λέω πως όλα αυτα μπορεί να είναι ένας παροδικός ενθυσιασμός ης πρώτης εντύπωσης και μπορεί να ξεφτίσει πολύ εύκολα και το Wii-mote να αποδειχτεί ένα αποτυχημένο gimmick... Κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει αυτό...

Τα ίδια ακριβώς όμως έλεγαν και για το DS... :wink:

@TallMan, όποιος πάντως δοκιμάσει να παίξει κάποιο από τα παιχνίδια στο EyeToy, του έχω ήδη έτοιμη μια κανάτα με νερό/χυμό/αναψυκτικό κ.λπ., ενώ ειδικά εγώ, συνήθως μετά κάνω ένα ντουσάκι στα γρήγορα...

@BK, μια έκδοση του Trauma Center ήδη κυκλοφορεί για το DS και μπορώ να σου πω πως το stylus ταιριάζει περισσότερο ως νυστέρι και σύριγγα από ό,τι το Wii-mote... Πάντως, καταλαβαίνω τι λες για το βιντεάκι του παιχνιδιού, συνάδελφε( :P ) MD, γιατί ακόμα και εγώ όταν έβαζα τα ράμματα στην έκδοση του παιχνιδιού για το DS (κρίμα που δεν την είχα σε εκείνο το meeting... :( ), αν έκανα τέτοιες κινήσεις πιθανότατα να με έδιωχναν με τις κλωτσιές από το ιατρείο!!! (υπθέτω πως στην έκδοση για Wii, θα υπάρχει μικρότερη απαίτηση για ακρίβεια, αφού όπως και να το κάνουμε, το stylus του DS είναι πολύ πιο εύκολο στον χειρισμό και πιο ακριβές από το Wii-Mote)
[i]Gamer χωρίς παρελθόν, είναι gamer χωρίς μέλλον...[/i]

[img]http://www.zipperfish.com/free/quizimages/nes-award1.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
grip
Emu Chief
Emu Chief
Δημοσιεύσεις: 2092
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2005 21:45
Τοποθεσία: Τρίκαλα

Δημοσίευση από grip »

Olorin έγραψε:
(αν δεν με προλάβει ο xalia -καλά, αυτός π΄ς και δεν ήρθε στο event???-)
Εχμ,αν θυμαμαι καλα,πλην των γυναικων και των παιχνιδομηχανων που εχει σαν βασικη ασχολια,εχει και μια πτυχιακη να παραδωσει τελη του μηνα...... :lol: :lol:
:wink:
Long live the emulator!!!!
[url=http://ubanimator.com][img]http://img288.imageshack.us/img288/2192/userbar517432aj.gif[/img][/url]
Άβαταρ μέλους
xalia
L33t P14y3r
L33t P14y3r
Δημοσιεύσεις: 1932
Εγγραφή: 14 Φεβ 2005 12:07

Δημοσίευση από xalia »

Ο xalia τρέχει και δε φτάνει! Μόλις γύρισα από το τελευταίο gay bond...
δηλώνω ξανά ότι δε σκοπεύω να πάρω το wii την πρώτη μέρα! Αλλά όπως ξέρετε κάνω παρορμητικές αγορές...
Όταν πήρα το gameboy micro είχα πάει να δω το mall!
Όταν πήρα το cube (το 2ο μου το πρώτο το πούλησα όταν πήγα φαντάρος) είχα πάει να πάρω δώρο γάμου το 360!
όταν πήρα το ds lite είχα πάει να πάρω ξανά cube (και άλλο cube γιατί το προηγούμενο modaristike)!
Ξέρετε την ιστορία με το ibook eee? Που πήγα να πάρω usb stick και έφυγα με mac!

Ps: ένας λόγο που με ψήνει το wii είναι ότι ΔΕΝ θέλει hd και το mod είναι σχεδόν έτοιμο... αλλά δε καίγομαι να αποκτήσω και άλλη κονσόλα αυτή τη στιγμή...
reboot
--------
Απάντηση