Σελίδα 1 από 1

Μια πρόταση για το General Console Emulation.

Δημοσιεύτηκε: 13 Ιαν 2009 22:46
από grip
Eπειδή το συγκεκριμένο section αρχίζει και γεμίζει σιγά-σιγά (από την ομολογουμένως ενημερωμένη δουλειά του Scatman) θα πρότεινα να διαγράφονται τα posts τα οποία περιέχουν παλιό νέα για παλιότερη έκδοση ενώ ήδη έχει βγει και έχει postαριστεί νεότερη.

Δημοσιεύτηκε: 14 Ιαν 2009 10:21
από xalia
+1 Συμφωνώ

Ps: όταν ξεκολλάει ο Grip από το xbox 360 κάνει ουσιαστικά post :P

Δημοσιεύτηκε: 14 Ιαν 2009 12:45
από GeoAnas
+1 και από εμένα !

Δημοσιεύτηκε: 14 Ιαν 2009 13:45
από Maddog
Βρείτε μου ελεύθερο χρόνο και να το κάνω... :?

Δημοσιεύτηκε: 14 Ιαν 2009 14:41
από Scatman
Μα δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος να γινει αυτο εκτος κι αν το Hosting πακετο που πληρωνουν τα παιδια ~που εχουν το site~ τους περιοριζει σε τετοιο σημειο οπου θα πρεπει να σβηνουν Posts για να μη σπαταλανε KBs..

Δημοσιεύτηκε: 14 Ιαν 2009 16:07
από Fotis_KFOR
Να το κάνει αφιλοκερδώς ο Grip :twisted:

Δημοσιεύτηκε: 14 Ιαν 2009 17:35
από Vag
-1 από εμένα.
Ίσως να φτιαχτεί υποενότητα και να πάνε εκεί, αλλά θεωρώ ότι ποτέ δεν πρέπει να σβήνεται τίποτα, ας μην τα διαβάσει ποτέ κανένας.

Δημοσιεύτηκε: 15 Ιαν 2009 00:45
από grip
xalia έγραψε:+1 Συμφωνώ

Ps: όταν ξεκολλάει ο Grip από το xbox 360 κάνει ουσιαστικά post :P
Μην ξεχνάς και το ps3. :P
Fotis_KFOR έγραψε:Να το κάνει αφιλοκερδώς ο Grip :twisted:
Δεν έχω την ''εξουσία''.Χρόνο έχω λιγουλάκι. :wink:
Scatman έγραψε:Μα δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος να γινει αυτο εκτος κι αν το Hosting πακετο που πληρωνουν τα παιδια ~που εχουν το site~ τους περιοριζει σε τετοιο σημειο οπου θα πρεπει να σβηνουν Posts για να μη σπαταλανε KBs..
Δεν το είπα λόγω μεγέθους.
Απλά η αισθητική με ''χάλασε'' λιγάκι.
Και πάλι όμως μια πρόταση έκανα,και τπτ παραπάνω.
Άλλη μία λύση είναι να γινόταν τα posts με το ίδιο αντικείμενο merged.

Δημοσιεύτηκε: 15 Ιαν 2009 00:53
από Whacker
-1 και από εμένα για τους λόγους που είπε ο Vag. Scripta Manent.

Δημοσιεύτηκε: 15 Ιαν 2009 01:49
από Scatman
Δεν το είπα λόγω μεγέθους.
Απλά η αισθητική με ''χάλασε'' λιγάκι.
Και πάλι όμως μια πρόταση έκανα,και τπτ παραπάνω.
Άλλη μία λύση είναι να γινόταν τα posts με το ίδιο αντικείμενο merged.
μα με την ιδια λογικη το new section του mame ειναι εντελως αντιαισθητικο :P

παντως διαφωνω κι εγω. Τασσομαι με το -1 :P

Δημοσιεύτηκε: 15 Ιαν 2009 08:47
από ambu_dare
Συμφωνώ διαφωνώντας :D Τί εννοώ; :roll:

Λοιπόν συμφωνώ με την ανάγκη οργάνωσης όπως προτείνει ο Σπύρος, διαφωνώ με την διαγραφή δημοσιεύσεων και αντιπροτείνω τρεις εναλλακτικές λύσεις (η μία έχει ήδη ειπωθεί).
1) Δημιουργία υποφόρουμ με τον τίτλο ΑΡΧΕΙΟ και να μεταφέρονται εκεί τα αντίστοιχα δημοσιεύματα των προηγούμενων εκδόσεων.
2) Η ανακοίνωση της κάθε νέας έκδοσης να γίνεται στο ίδιο θέμα με τις προηγούμενες και ο τίτλος του θέματος να είναι γενικός - άνευ αριθμού έκδοσης - ακολούθως όσα κοινά θέματα έχουν ανοιχτεί συγχωνεύονται και ξαλαφρώνει η όλη υπόθεση.
3) Η ανακοίνωση να είναι σε ξεχωριστό θέμα, αλλά κάθε φορά που βγαίνει νέα έκδοση, η παλιά να συγχωνεύεται με τις προϋπάρχουσες και να είναι κλειδωμένη.

Η δεύτερη λύση είναι σαφώς πιο εύκολα υλοποιήσιμη και αφού γίνει μία φορά, δεν θα χρειάζεται κάποιον να την παρακολουθεί, ενώ ο οιοσδήποτε θέλει να γράψει νέα για την έκδοση ενός emulator θα απαντάει στο ήδη υπάρχον θέμα, ενώ και η τρίτη μου αρέσει σαν εύκολα εφαρμόσιμη απλά θα πρέπει να υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να παρακολουθεί και να κάνει τις απαραίτητες μεταφορές. Δεν τα λέω αυτά επειδή έχει το φόρουμ τόσο μεγάλο πρόβλημα, μόλις έξι σελίδες στην συγκεκριμένη ενότητα, αλλά κυρίως για θέμα οπτικό, οργάνωσης και μελλοντικής λειτουργίας.

Μάλλον χρειάζεται κάποιες μικρές αλλαγές το μέρος μας, για να υπάρξει μία ανανέωση και περισσότερο ενδιαφέρον. Ίσως το "νέο αίμα" κάποιου πρόθυμου να βοηθήσει που νοιάζεται και αγαπάει το φόρουμ, που έχει τον ελεύθερο χρόνο να ασχοληθεί και να ανοίξει νέα θέματα, αρκετά υπεύθυνου ώστε να αναλάβει την όποια "βρομοδουλειά" προκύψει, να του έδινε την ζωντάνια και την φρεσκάδα που του λείπει τον τελευταίο καιρό.

Αυγάααα... :lol: