Καζαμίας 2005 for MAME.GR

Οτι σχετικό με το www.mame.gr

Συντονιστές: Maddog, Whacker, BraiNKilleR

Άβαταρ μέλους
Badge
Metal Slug
Metal Slug
Δημοσιεύσεις: 149
Εγγραφή: 26 Απρ 2004 22:01
Τοποθεσία: Patissia, Athens
Επικοινωνία:

Καζαμίας 2005 for MAME.GR

Δημοσίευση από Badge »

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
O Maddog τελειώνει επιτέλους με το project Saturn, και έχοντας αγοράσει chip-αρισμένη την κονσόλα αποφασίζει να δοκιμάσει μερικά από τα games που έγραψε με τα χεράκια του. Διαπιστώνει ότι τα μισά και παραπάνω δεν δουλεύουν, και μετά από πολύ κόπο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι έπρεπε να τα είχε γράψει σε ISO Mode 1 και όχι Mode 2. Βλαστημάει την τύχη του και αποφασίζει να αρχίσει από την αρχή, ενώ ο πωλητής στην DiskImpex αναρωτιέται γιατί ο Maddog είναι ο μόνος πελάτης που αγοράζει CD (και μάλιστα με τον τόνο), ενώ όλος ο άλλος κόσμος αγοράζει DVDs. Στο μεταξύ, o paspartoo παίρνει την απόφαση να δει όλα τα releases του Eggman στο καινούργιο του Philips CD-i. Μετά το 85ο CD και ενώ δοκιμάζει το "Sting Ten Summoner's Tales" to drive βγάζει φωτιές και πάπαλααα! "Δεν πειράζει, θα αγοράσω άλλο!". Εύγε paspartoo, keep on gaming!


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
O BrainKiller αποφασίζει να κάνει διoρθωτικές αλλαγές στο MAME.GR, και μια από τις αποφάσεις που παίρνει είναι να αλλάξει το script και να το κάνει Mambo. "Παναγία μου!" Αναφωνούν όλα τα μέλη, τι gay script είναι αυτό, πώς θα το χρησιμοποιούμε, όλοι γκρινιάζουν. Ο Πρόεδρος δεν απογοητεύεται, και αποφασίζει να περάσει στο phpWebThings. Γκρίνια, κακό, αφού είχαμε το παλιό που δούλευε, παιχνίδια με τα νεύρα μας κάνεις, posts επί posts να γυρίσουμε στην παλιά κατάσταση. Το βιολί του ο Πρόεδρος, συνεχίζει απεγνωσμένα να ψάχνει για ενναλακτικό script, και πέφτει πάνω στο phpNuke. Στο μεταξύ η mySQL από κάτω έχει στενάξει, οι βάσεις πάνε κι έρχονται πιο γρήγορα και από τα Intercity Αθηνών - Θεσσαλονίκης, ενώ οι εγγραφές είναι πιο ξεκρέμαστες κι από την αλεπού που πήδηξε να πιάσει τα σταφύλια. Τελικώς το phpNuke δεν αντέχει στη χρήση ούτε 3 μέρες, και ο BrainKiller παίρνει την καταλυτική απόφαση να επιστρέψουμε στο phpBB. Το ηθικό δίδαγμα είναι το κλασσικό : "If it works, don't fix it".


ΜΑΡΤΙΟΣ
O GeoAnas κάνει επιτέλους το μεγάλο βήμα στην καριέρα του ως arcade cabinet collector. Βρίσκει να πουλιέται στο eBay ένα original OutRun και ένα 18 Wheeler American Pro Trucker και τα αγοράζει και τα δύο!!! "Ήταν σε τιμή ευκαιρίας", δικαιολογείται στη γυναίκα του που τον κοιτάει λοξά, "μόνο €50 για το καθένα έδωσα!", ενώ ταυτόχρονα πετάει την απόδειξη της μεταφορικής που γράφει ένα μεγαλοπρεπές €348,500. Κόβει κομματάκια με αλυσοπρίονο τα έπιπλα του σαλονιού, τα δίνει στα σκουπίδια, και βαφτίζει το σαλόνι του "Racing Arcade Room". Επειδή από το 18 Wheeler λείπει το original muffler το αντικαθιστά με καζανάκι τύπου "NIAGARA" βαμμένο μαύρο, ενώ αγοράζει μια Ferrari Testarossa, και εγκαθιστά το original τιμόνι της στο OutRun. "Άλλωστε το παν σε αυτά τα πράγματα είναι η ρεαλιστικότητα", λέει ο δαιμόνιος GeoAnas.


ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Αααχ, ανοιξούλα, πουλάκια, και τι καλύτερη έμπνευση για έναν καλλιτέχνη από το να αρχίσει να γράφει δική του μουσική. Ο astral_cloud ξεπουλάει ό,τι έχει και δεν έχει και αγοράζει τα τελειότερα μηχανήματα ήχου που υπάρχουν. Σκοπός του είναι να δημιουργήσει ένα album το οποίο θα κάνει πάταγο, όχι μόνο στην Ελληνική αλλά και στην παγκόσμια αγορά. Κλείνεται σε τέσσερεις τοίχους για 15 μέρες, τρώει μόνο πίτσα, βγαίνει μόνο για τουαλέττα, αλλά τελικά το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Μέχρι και η iTunes της Apple δείχνει να ενδιαφέρεται να το αγοράσει, ενώ ο Jean Michelle Jarre τρέμει μήπως και χάσει τη θέση του ως guru της ηλεκτρονικής μουσικής από τον φιλόδοξο astral_cloud. Τελικά, δέκα μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία, το CD κυκλοφορεί σε MP3 μορφή σε όλα τα γνωστά και άγνωστα υπόγεια στέκια του Διαδικτύου. Στην Ελλάδα οι επίσημες πωλήσεις του είναι με το ζόρι 9 κομμάτια, και μαντέψτε ποιοι ήταν οι αγοραστές.


ΜΑΙΟΣ
Η ολόφρεσκη αγορά του Whacker ακούει στο όνομα Playstation Portable, ή PSP κατά το λαϊκότερον. Είναι κατενθουσιασμένος με αυτό, δεν το αποχωρίζεται πουθενά, ενώ πλακώνονται με το γιο του για το ποιος θα πρωτοπαίξει. Καταρρίπτει επάξια όλα τα high scores στα "Tales of Eternia" και "Coded Arms", ενώ προσπαθεί να πείσει και όλους τους υπόλοιπους να το αγοράσουν. Τελικά o Badge και ο Octabitus αγοράζουν από ένα, και επιδίδονται μετά μανίας ο πρώτος στο "Sticky Balls" και ο δεύτερος στο "Metal Gear Acid". "Άντε να χαθείτε από δω", αναφωνούν τόσο ο Maddog όσο και ο paspartoo, "να η κονσόλα του μέλλοντος", και τραβάνε από τις τσέπες τους από ένα Nintendo DS να παίζει Super Mario 64 DS και Ping Pals!!! Στο επόμενο gardening που θα γίνει είναι βέβαιο ότι θα είναι τα πιο cool gadgets around. Απορροφημένοι όλοι στο παιχνίδι τους, χάνουν το επόμενο MAME build, όπου ο Aaron Giles καταφέρνει να σπάσει τον κώδικα των Namco System 10 και να εξομοιώσει ένα μεγάλο μέρος τους.


ΙΟΥΝΙΟΣ
Λαμβάνεται η γενναία απόφαση από όλους ώστε το επόμενο gardening να γίνει στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι την ημερομηνία συνάντησης ο Nemo έχει φτάσει αισίως τα 154.200 posts στο site του MAME.GR, και έχει λάβει τον τίτλο του "Super-Ultra-Mega-WTF-Enterprise-Unlimited-Stroumfo-Mucho-Taratatamtatam-Wow-What-You-Say Poster". Ο τίτλος του έχει φτάσει σε σημείο που να μη χωράει στη στήλη, και όποτε κάνει post να χαλάει το table. Η διοίκηση του site αποφασίζει να τον βραβεύσει με μια σεμνή τελετή με απονομή τιμητικού επαίνου, χρυσής σφαίρας και αναμνηστικού παπιγιόν. Στην τελετή όλοι συγκινούνται, ενώ ο Nemo ευχαριστεί θερμά για την τιμή που του γίνεται, και ως μια μικρή επίδειξη δυνατοτήτων ανοίγει laptop όπου περιέχεται Explorer με 86.700 bookmarks, από όπου αντλεί τα posts του. Η απαρίθμηση κρατάει πέντε ημέρες, και με τη λήξη της τελετής απονέμεται πλέον στον Nemo ο υπέρτατος τίτλος που θα διορθώσει την προαναφερθείσα κατάσταση: "POSTER". Όχι για τον τοίχο, απλώς poster.


ΙΟΥΛΙΟΣ
Μετά από γερές δόσεις γκρίνιας από τη γυναίκα του, ο MikeAlex παίρνει την απόφαση να καταπιαστεί επιτέλους με το κακόμοιρο το Jukebox, που το έχει αραγμένο σε μια γωνία για τόσο καιρό. Επειδή όμως δε θέλει με τίποτα να παρατήσει το project του arcade cabinet που έχει, συλλαμβάνει την ιδέα να φτιάξει το πρώτο υβριδικό arcade-jukebox. Το βαφτίζει ArcaJuke, φτιάχνει τα σχέδια και τρέχει στα μαγαζιά να αγοράσει ξυλεία, πριονοκορδέλες και ατλακόλ. Το αποτέλεσμα τελικώς θα αποζημιώσει το φιλόδοξο δημιουργό. Τα προβλήματα κοινής coin door λύθηκαν με εφευρετικότητα: Με κέρμα €1 παίζεις Pacman, με €2 ακούς Καζαντζίδη, ενώ με ειδική πατέντα περιλαμβάνεται και φούρνος μικροκυμάτων που με χαρτονόμισμα των €5 ψήνει πίτσα και ξεπαγώνει ψωμί. "Γυναίκα, έλα να δεις τι σου έφτιαξα", αναφωνεί ο MikeAlex, "στο επόμενο version με €10 θα κρατάει τις μπύρες κρύες και θα πηγαίνει και το παιδί στο σχολείο!".


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Μήνας μεταγραφών, και όλες οι σοβαρές ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ ψάχνουν για δυνατές μεταγραφές. Μαντέψτε λοιπόν ποιος μπήκε στο στόχαστρο της Partizan Βελιγραδίου. Ναι, σωστά μαντέψατε, ο παικταράς μας, ο Olorin! Τον καλούν λοιπόν στην έδρα της ομάδας για ένα δοκιμαστικό. Και επειδή ο κάθε σωστός παίκτης έχει fan club, κερκίδα, υποστηρικτές, όλα τα μέλη μπαίνουν σε ένα λεωφορείο μαζί του και δρόμο για τη Σερβία. Πανικός στις εξέδρες, συνθήματα, βεγγαλικά, "Ψηλέ-γερά-πάρτους τα μυαλά", γιουχαίσματα στο διαιτητή. Με τέτοια υποστήριξη ο Olorin ξεθαρρεύει, πάει να κάνει ένα κάρφωμα και φωνάζει "ΕΨΑΑΑ!" κατά το κλασσικό ανέκδοτο. "ΧΤΥΠΣΕΣ;", αναρωτιέται εν χορώ η κερκίδα. Τελικώς η ετυμηγορία του προπονητή είναι : "Ντεν κάνει γκια ομάντα μας. Καλό παίκτη, αλλά πολύ ψηλό, εμείς ντεν τέλαμε τσέντερ, πλέυ μέικερ τέλαμε!".


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Εξεταστική περίοδος για τους φοιτητές της παρέας, Octabitus και tasoulis. Οι φραπέδες τους έρχονται σε μέγεθος κουβά, ενώ στα διαλείμματα της μελέτης παίζουν "Klax" και "Shanghai" για να αυξήσουν την εξυπνάδα τους. Τελικά και οι δύο περνάνε όλα τα μαθήματα που δίνουν. Στο μεταξύ, ο Megisti / Kastellorizo / Pantazis παίρνει επιτέλους την απόφαση και έρχεται στην Ελλάδα! Στο πάρτυ προς τιμήν του υπάρχει διαθέσιμο Tehkan World Cup, όπου ο ικανότατος Πανταζής νικάει επάξια τον pepino με 11-3, τον Whacker με 9-1 και τον Badge με 12-0. Όλοι υποκλίνονται στην ανωτερώτητά του, ενώ στη συνέχεια παρακολουθούν σεμινάρια με θέμα τη δημιουργία Flash videos. Ο Πανταζής τελικά γοητεύεται και αποφασίζει να παραμείνει στην Ελλάδα. Φυσικά δεν τον γοήτευσαν ούτε οι Ελληνικές ομορφιές, ούτε οι μαντράχαλοι που γνώρισε εδώ, αλλά μια αιθέρια ύπαρξη από την Καρδίτσα, κάτοχος εκτάσεων και προβάτων, που γνώρισε στην υποδοχή στο αεροδρόμιο.


ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η θρυλική παρέα έκανε το πρώτο Gardening, και αποφασίζει να το επαναλάβει τον ίδιο μήνα και για το έτος 2005. Επειδή όμως την περασμένη φορά δεν το ευχαριστήθηκαν, αποφασίζουν να διοργανώσουν εκδρομή στη λίμνη Πλαστήρα. Νοικιάζεται ξενοδοχείο με αίθουσα συνεδριάσεων, και μπόλικο χώρο για να στεγάσει τις κονσόλες του Badge, τα CDs του Maddog, τα arcades των GeoAnas-MikeAlex-Whacker, τα περιοδικά του paspartoo, και το λοιπό υλικό όλων. Παράλληλα, με έξοδα όλων αγοράζεται SCSI RAID Array όπου αποθηκεύονται 830 Gigs of emu material, καθώς και video projector ώστε όλοι να μπορούν να βλέπουν τα high scores των συμμετεχόντων. Στήνεται επίσης πρόχειρο LAN με Kaillera server, πρόσβαση Internet και σύνολο 12 τερματικών. Η συνεδρίαση διαρκεί πέντε μέρες, φτιάχνεται ολόκληρο album από φωτογραφίες, και μοιράζονται μπλουζάκια "ALL YOUR ROMS ARE BELONG TO US". Όλοι οι σύνεδροι αποχωρούν περήφανοι που "ήταν και αυτοί εκεί".


ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Ένας παλιός γνώριμος αρχίζει να κάνει την εμφάνισή του στο MAME.GR. Σωστά μαντέψατε, κύριοι, η επιστροφή της Annie είναι γεγονός! "Που ήσουνα τόσον καιρό;", ήταν η εύλογη ερώτηση όλων. "Είχα πάει στην Καζαμπλάνκα και έκανα αλλαγή φύλου. Παράλληλα έκατσα και διάβασα όλο το MAME FAQ, έχω γίνει άριστη γνώστης όλων των θεμάτων που αφορούν το emulation, και έχω και μια τεράστια συλλογή από roms. Α, ξέχασα, έφτιαξα και το Cassini μου να παίζει Decathlete!". Πανικός στο forum, η γνωστή υπογραφή της γεμίζει όλα τα posts, ενώ όλοι οι χρήστες σε ένδειξη διαμαρτυρίας αλλάζουν το signature τους σε "ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ANNIE ΕΔΩ ΜΕΣΑ;". Τα αίματα δεν αργούν να ανάψουν, και το τελικό ban της γίνεται προς το τέλος του μήνα, όταν η Annie αρχίζει τα ειρωνικά σχόλια για τα κιλά του BrainKiller, την ηλικία του tasoulis, και το IQ όλων. Για ακόμη μια φορά, ένα σύνθημα επικρατεί στα χείλη όλων και γεμίζει την ατμόσφαιρα. "ΒΡΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ!!!".


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Κρύο, κρύο, καιρός για δύο. Ο τελευταίος μήνας του χρόνου βρίσκει και τους τρεις εργένηδες της παρέας (BrainKiller, paspartoo, Badge) στα πρόθυρα του φορέματος κουλούρας, κοινώς στον ερχομό εις γάμου κοινωνίαν. Όπως πάντα ο Whacker προσφέρεται να γίνει κουμπάρος, και τσακώνονται με τον Maddog. Οι υπόλοιποι αρχίζουν να αναρωτιούνται για το τι γαμήλια δώρα θα δώσουν. Οι GeoAnas και MikeAlex αποφασίζουν να δωρίσουν arcades, τα οποία θα κατασκευάσουν από κοινού. Το εγχείρημα τελικώς τους οδηγεί στην ίδρυση της πρώτης Ελληνικής εταιρίας κατασκευής arcade cabinets. Octabitus, tasoulis και pepinos παραγγέλνουν από τη Lik-Sang, και εγκαθιστούν στην Ελλάδα επίσημη αντιπροσωπεία προϊόντων σχετικών με videogames και προερχόμενων από Taiwan / China. Μετά από όλα τα παραπάνω, η κοινή και ομόφωνη απόφαση είναι προφανής. Η δημιουργία της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Παλαιών Videogames, σε διατηρητέο σπίτι στην Αθήνα, το οποίο θα στεγάσει όλη την τρέλα των μελών και όλο το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους (αν αυτό είναι δυνατό φυσικά). Έτος ιδρύσεως ορίζεται το 2006.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ 2005 !
[size=75]A knight is sworn to valor, his heart knows only virtue, his blade defends the helpless, his might upholds the weak, his word speaks only truth, his wrath undoes the wicked.- [i] Knight's Code[/i][/size]
Άβαταρ μέλους
paspartoo
*nix Master
Δημοσιεύσεις: 694
Εγγραφή: 01 Σεπ 2004 11:19

Δημοσίευση από paspartoo »

:lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol:
Leave the gun. Take the cannoli.
Άβαταρ μέλους
BraiNKilleR
Site Admin
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 1102
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 02:35
Τοποθεσία: Ελλάδα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από BraiNKilleR »

LOL
Θεέ Μου, είσαι τρελλός για δέσιμο ! :D :D :D

Χιόνια Πολλά :)
BraiNKilleR
http://www.mame.gr
Άβαταρ μέλους
tasoulhs
Mame Freak
Mame Freak
Δημοσιεύσεις: 349
Εγγραφή: 01 Ιούλ 2004 12:00
Τοποθεσία: Βέροια
Επικοινωνία:

LOL στα μούτρα σου BK! :P

Δημοσίευση από tasoulhs »

Μπα, μήπως σε χαλάει BK; :x

Έτσι και αλλιώς και εσένα για τρελό θα σε έχουν όλοι. "Ακούς εκεί, μεγάλος άνθρωπος να παίζει με παιχνίδια για μωρά!" :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. Όποιος δει ΧΙΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να μου πετάξει μια χιονόμπαλα στο κεφάλι! Δεν θα τον χτυπήσω, δεν θα τον βρίσω. Θα φωνάξω "ήρθαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, έι!" :P

Υ.Γ.2 Έχει κανέις το FF8; :roll:
netcrawler
Wonder Boy
Wonder Boy
Δημοσιεύσεις: 68
Εγγραφή: 31 Μάιος 2004 20:26
Τοποθεσία: Athens

Δημοσίευση από netcrawler »

Απίστευτος..............................
:shock: :shock: :shock:
[img]http://www.danasoft.com/sig/netcrawler.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Maddog
Master Modelator
Master Modelator
Δημοσιεύσεις: 3768
Εγγραφή: 26 Μάιος 2004 14:44
Τοποθεσία: Κάποιο beach bar στο Ντουμπάι
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Maddog »

LOL, κορυφαίο! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μόνο μια πρόβλεψη βγήκε λίγο off, το project Saturn το τελείωσα πριν λίγες μέρες-επειδή όμως έπεσες έξω μόνο για ένα μήνα, θα το θεωρήσω στα πλαίσια του στατιστικού σφάλματος και δεν θα αμφισβητήσω το συνολικό validity του Καζαμία. :wink:
Παππού όλος ο κόσμος ανησυχεί μήπως η σχέση σου με την πιτσιρίκα αποβεί μοιραία.
-Τι να κάνουμε παιδί μου...αν πεθάνει - πέθανε...
Άβαταρ μέλους
GeoAnas
Methuselah
Methuselah
Δημοσιεύσεις: 1503
Εγγραφή: 19 Απρ 2004 22:39
Τοποθεσία: Πολύγυρος - Χαλκιδική
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από GeoAnas »

Τρομερός ! :lol: :lol:
Αυτό που αναφέρεις για την επίπλωση του σαλονιού μου και το αλυσοπρίονο μου δίνει ιδέες ! :lol: :lol: :lol:
Olorin
Mame Freak
Mame Freak
Δημοσιεύσεις: 325
Εγγραφή: 16 Απρ 2004 02:03
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Olorin »

Νομίζω ότι ο μόνος χαρακτηρισμός που του ταιριάζει, είναι...

Super-Ultra-Mega-WTF-Enterprise-Unlimited-Stroumfo-Mucho-Taratatamtatam-Wow-What-You-Say-LOL :lol: :D :lol:

Εξαιρετική δουλειά, φίλτατε Badge!!!

P.S: Μα καλά, Partizan??? Χάθηκε το ΝΒΑ ή έστω καμια Barcelona???

P.S.2: Κατά σατανικότατη σύμπτωση, την ώρα που διάβαζα το post είχα δίπλα μου και έπινα ένα κουτάκι λεμονάδα "ΕΨΑ" :twisted:

P.S.3: Το ότι δεν έχεις προσθέσει το όνομά μου στους "φοιτητές της παρέας", να το εκλάβω ως πρόβλεψη ότι μέχρι τον Σεπτέμβρη θα έχω πάρει το πτυχίο μου??? :lol:

P.S.4: Γράψε κι εσύ κάπου ότι θα εξομοιωθεί επιτέλους το Raiden να φύγει και το απωθημένο του pepinou, έστω και στον Καζαμία... :wink:

P.S.5: Πάντα μου άρεσε τα υστερόγραφα να είναι περισσότερα από το κυρίως μήνυμα... :lol:
[i]Gamer χωρίς παρελθόν, είναι gamer χωρίς μέλλον...[/i]

[img]http://www.zipperfish.com/free/quizimages/nes-award1.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Whacker
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 1608
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 22:06
Τοποθεσία: 'δω χάμου
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Whacker »

Παρ' όλο που με ξύπνησες 9:30 το πρωΐ μετά από ολονύκτιο clubbing τολμώ να πω πως το πόνημά σου είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλό και δεν θα γκρινιάξω καθόλου!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλή χρονιά Badge! (ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ)
Καλή χρονιά σε όλους παιδιά! :D :D :D :D
-Έτοιμο το compile;
-Ναι...
-Σβήσε και ξανάρχισε, βγήκε νέο update!
Άβαταρ μέλους
Nemo
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 4798
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 22:55
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από Nemo »

το εγκαινεια του emul8.gr θα ειναι τουλαχιστον στον καζαμια του 2 00...8 ??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nemo την 27 Δεκ 2004 19:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
if" Imitation is the sincerest flattery",
imagine emulating ....
Άβαταρ μέλους
paspartoo
*nix Master
Δημοσιεύσεις: 694
Εγγραφή: 01 Σεπ 2004 11:19

Δημοσίευση από paspartoo »

..καλοοοοοοοο.... :wink:
Leave the gun. Take the cannoli.
Άβαταρ μέλους
MikeAlex
Metal Slug
Metal Slug
Δημοσιεύσεις: 132
Εγγραφή: 16 Αύγ 2004 15:38
Τοποθεσία: Δρομοκαϊτειο (μέσα) - Greece
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από MikeAlex »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
KIIAAAAAI!!!!!
Άβαταρ μέλους
Lefteris_D
Metal Slug
Metal Slug
Δημοσιεύσεις: 132
Εγγραφή: 07 Σεπ 2004 16:56
Επικοινωνία:

Re: Καζαμίας 2005 for MAME.GR

Δημοσίευση από Lefteris_D »

Badge έγραψε:ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
O BrainKiller αποφασίζει να κάνει διoρθωτικές αλλαγές στο MAME.GR, και μια από τις αποφάσεις που παίρνει είναι να αλλάξει το script και να το κάνει Mambo.
Πιο πολύ σε αποκάλυψη παρά σε καζαμία μου φέρνει αυτό! Σύντομα και σε ένθετο στην επανέκδοση του "Ο Καιρός γαρ Εγγύς"... :roll:
...
kastellorizo
Wonder Boy
Wonder Boy
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 12 Ιούλ 2004 06:31
Τοποθεσία: Κανγκουρωλανδία
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kastellorizo »

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ!!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!

Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ Καζαμίας!!!

Αυτό με την Annie με έκανε να πέσω από την καρέκλα από τα γέλια!!! :P :P :P :P :P

Τα λέμε *μάλλον* τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου...! :wink:


Αντε, και ΕΥΤΥΧΥΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!! :D

Εικόνα
http://www.powerstrike.net

Grand Master Peter's Powerstrike.net!
Άβαταρ μέλους
tasoulhs
Mame Freak
Mame Freak
Δημοσιεύσεις: 349
Εγγραφή: 01 Ιούλ 2004 12:00
Τοποθεσία: Βέροια
Επικοινωνία:

Καζαμίας 2005 for MAME.GR (Nintendo Edition)

Δημοσίευση από tasoulhs »

Το παρακάτω δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα copy-paste του "Καζαμίας 2005 for MAME.GR" (Copyleft © Badge 2004-2005) για τους απανταχού κατασκόπους της Nintendo! :wink:

[size=0]ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
O Maddog τελειώνει επιτέλους με το project Saturn, και έχοντας αγοράσει chip-αρισμένη την κονσόλα αποφασίζει να δοκιμάσει μερικά από τα games που έγραψε με τα χεράκια του. Διαπιστώνει ότι τα μισά και παραπάνω δεν δουλεύουν, και μετά από πολύ κόπο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι έπρεπε να τα είχε γράψει σε ISO Mode 1 και όχι Mode 2. Βλαστημάει την τύχη του και αποφασίζει να αρχίσει από την αρχή, ενώ ο πωλητής στην DiskImpex αναρωτιέται γιατί ο Maddog είναι ο μόνος πελάτης που αγοράζει CD (και μάλιστα με τον τόνο), ενώ όλος ο άλλος κόσμος αγοράζει DVDs. Στο μεταξύ, o paspartoo παίρνει την απόφαση να δει όλα τα releases του Eggman στο καινούργιο του Philips CD-i. Μετά το 85ο CD και ενώ δοκιμάζει το "Sting Ten Summoner's Tales" to drive βγάζει φωτιές και πάπαλααα! "Δεν πειράζει, θα αγοράσω άλλο!". Εύγε paspartoo, keep on gaming!


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
O BrainKiller αποφασίζει να κάνει διoρθωτικές αλλαγές στο MAME.GR, και μια από τις αποφάσεις που παίρνει είναι να αλλάξει το script και να το κάνει Mambo. "Παναγία μου!" Αναφωνούν όλα τα μέλη, τι gay script είναι αυτό, πώς θα το χρησιμοποιούμε, όλοι γκρινιάζουν. Ο Πρόεδρος δεν απογοητεύεται, και αποφασίζει να περάσει στο phpWebThings. Γκρίνια, κακό, αφού είχαμε το παλιό που δούλευε, παιχνίδια με τα νεύρα μας κάνεις, posts επί posts να γυρίσουμε στην παλιά κατάσταση. Το βιολί του ο Πρόεδρος, συνεχίζει απεγνωσμένα να ψάχνει για ενναλακτικό script, και πέφτει πάνω στο phpNuke. Στο μεταξύ η mySQL από κάτω έχει στενάξει, οι βάσεις πάνε κι έρχονται πιο γρήγορα και από τα Intercity Αθηνών - Θεσσαλονίκης, ενώ οι εγγραφές είναι πιο ξεκρέμαστες κι από την αλεπού που πήδηξε να πιάσει τα σταφύλια. Τελικώς το phpNuke δεν αντέχει στη χρήση ούτε 3 μέρες, και ο BrainKiller παίρνει την καταλυτική απόφαση να επιστρέψουμε στο phpBB. Το ηθικό δίδαγμα είναι το κλασσικό : "If it works, don't fix it".


ΜΑΡΤΙΟΣ
O GeoAnas κάνει επιτέλους το μεγάλο βήμα στην καριέρα του ως arcade cabinet collector. Βρίσκει να πουλιέται στο eBay ένα original OutRun και ένα 18 Wheeler American Pro Trucker και τα αγοράζει και τα δύο!!! "Ήταν σε τιμή ευκαιρίας", δικαιολογείται στη γυναίκα του που τον κοιτάει λοξά, "μόνο €50 για το καθένα έδωσα!", ενώ ταυτόχρονα πετάει την απόδειξη της μεταφορικής που γράφει ένα μεγαλοπρεπές €348,500. Κόβει κομματάκια με αλυσοπρίονο τα έπιπλα του σαλονιού, τα δίνει στα σκουπίδια, και βαφτίζει το σαλόνι του "Racing Arcade Room". Επειδή από το 18 Wheeler λείπει το original muffler το αντικαθιστά με καζανάκι τύπου "NIAGARA" βαμμένο μαύρο, ενώ αγοράζει μια Ferrari Testarossa, και εγκαθιστά το original τιμόνι της στο OutRun. "Άλλωστε το παν σε αυτά τα πράγματα είναι η ρεαλιστικότητα", λέει ο δαιμόνιος GeoAnas.


ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Αααχ, ανοιξούλα, πουλάκια, και τι καλύτερη έμπνευση για έναν καλλιτέχνη από το να αρχίσει να γράφει δική του μουσική. Ο astral_cloud ξεπουλάει ό,τι έχει και δεν έχει και αγοράζει τα τελειότερα μηχανήματα ήχου που υπάρχουν. Σκοπός του είναι να δημιουργήσει ένα album το οποίο θα κάνει πάταγο, όχι μόνο στην Ελληνική αλλά και στην παγκόσμια αγορά. Κλείνεται σε τέσσερεις τοίχους για 15 μέρες, τρώει μόνο πίτσα, βγαίνει μόνο για τουαλέττα, αλλά τελικά το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Μέχρι και η iTunes της Apple δείχνει να ενδιαφέρεται να το αγοράσει, ενώ ο Jean Michelle Jarre τρέμει μήπως και χάσει τη θέση του ως guru της ηλεκτρονικής μουσικής από τον φιλόδοξο astral_cloud. Τελικά, δέκα μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία, το CD κυκλοφορεί σε MP3 μορφή σε όλα τα γνωστά και άγνωστα υπόγεια στέκια του Διαδικτύου. Στην Ελλάδα οι επίσημες πωλήσεις του είναι με το ζόρι 9 κομμάτια, και μαντέψτε ποιοι ήταν οι αγοραστές.


ΜΑΙΟΣ
Η ολόφρεσκη αγορά του Whacker ακούει στο όνομα Playstation Portable, ή PSP κατά το λαϊκότερον. Είναι κατενθουσιασμένος με αυτό, δεν το αποχωρίζεται πουθενά, ενώ πλακώνονται με το γιο του για το ποιος θα πρωτοπαίξει. Καταρρίπτει επάξια όλα τα high scores στα "Tales of Eternia" και "Coded Arms", ενώ προσπαθεί να πείσει και όλους τους υπόλοιπους να το αγοράσουν. Τελικά o Badge και ο Octabitus αγοράζουν από ένα, και επιδίδονται μετά μανίας ο πρώτος στο "Sticky Balls" και ο δεύτερος στο "Metal Gear Acid". "Άντε να χαθείτε από δω", αναφωνούν τόσο ο Maddog όσο και ο paspartoo, "να η κονσόλα του μέλλοντος", και τραβάνε από τις τσέπες τους από ένα Nintendo DS να παίζει Super Mario 64 DS και Ping Pals!!! Στο επόμενο gardening που θα γίνει είναι βέβαιο ότι θα είναι τα πιο cool gadgets around. Απορροφημένοι όλοι στο παιχνίδι τους, χάνουν το επόμενο MAME build, όπου ο Aaron Giles καταφέρνει να σπάσει τον κώδικα των Namco System 10 και να εξομοιώσει ένα μεγάλο μέρος τους.


ΙΟΥΝΙΟΣ
Λαμβάνεται η γενναία απόφαση από όλους ώστε το επόμενο gardening να γίνει στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι την ημερομηνία συνάντησης ο Nemo έχει φτάσει αισίως τα 154.200 posts στο site του MAME.GR, και έχει λάβει τον τίτλο του "Super-Ultra-Mega-WTF-Enterprise-Unlimited-Stroumfo-Mucho-Taratatamtatam-Wow-What-You-Say Poster". Ο τίτλος του έχει φτάσει σε σημείο που να μη χωράει στη στήλη, και όποτε κάνει post να χαλάει το table. Η διοίκηση του site αποφασίζει να τον βραβεύσει με μια σεμνή τελετή με απονομή τιμητικού επαίνου, χρυσής σφαίρας και αναμνηστικού παπιγιόν. Στην τελετή όλοι συγκινούνται, ενώ ο Nemo ευχαριστεί θερμά για την τιμή που του γίνεται, και ως μια μικρή επίδειξη δυνατοτήτων ανοίγει laptop όπου περιέχεται Explorer με 86.700 bookmarks, από όπου αντλεί τα posts του. Η απαρίθμηση κρατάει πέντε ημέρες, και με τη λήξη της τελετής απονέμεται πλέον στον Nemo ο υπέρτατος τίτλος που θα διορθώσει την προαναφερθείσα κατάσταση: "POSTER". Όχι για τον τοίχο, απλώς poster.


ΙΟΥΛΙΟΣ
Μετά από γερές δόσεις γκρίνιας από τη γυναίκα του, ο MikeAlex παίρνει την απόφαση να καταπιαστεί επιτέλους με το κακόμοιρο το Jukebox, που το έχει αραγμένο σε μια γωνία για τόσο καιρό. Επειδή όμως δε θέλει με τίποτα να παρατήσει το project του arcade cabinet που έχει, συλλαμβάνει την ιδέα να φτιάξει το πρώτο υβριδικό arcade-jukebox. Το βαφτίζει ArcaJuke, φτιάχνει τα σχέδια και τρέχει στα μαγαζιά να αγοράσει ξυλεία, πριονοκορδέλες και ατλακόλ. Το αποτέλεσμα τελικώς θα αποζημιώσει το φιλόδοξο δημιουργό. Τα προβλήματα κοινής coin door λύθηκαν με εφευρετικότητα: Με κέρμα €1 παίζεις Pacman, με €2 ακούς Καζαντζίδη, ενώ με ειδική πατέντα περιλαμβάνεται και φούρνος μικροκυμάτων που με χαρτονόμισμα των €5 ψήνει πίτσα και ξεπαγώνει ψωμί. "Γυναίκα, έλα να δεις τι σου έφτιαξα", αναφωνεί ο MikeAlex, "στο επόμενο version με €10 θα κρατάει τις μπύρες κρύες και θα πηγαίνει και το παιδί στο σχολείο!".


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Μήνας μεταγραφών, και όλες οι σοβαρές ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ ψάχνουν για δυνατές μεταγραφές. Μαντέψτε λοιπόν ποιος μπήκε στο στόχαστρο της Partizan Βελιγραδίου. Ναι, σωστά μαντέψατε, ο παικταράς μας, ο Olorin! Τον καλούν λοιπόν στην έδρα της ομάδας για ένα δοκιμαστικό. Και επειδή ο κάθε σωστός παίκτης έχει fan club, κερκίδα, υποστηρικτές, όλα τα μέλη μπαίνουν σε ένα λεωφορείο μαζί του και δρόμο για τη Σερβία. Πανικός στις εξέδρες, συνθήματα, βεγγαλικά, "Ψηλέ-γερά-πάρτους τα μυαλά", γιουχαίσματα στο διαιτητή. Με τέτοια υποστήριξη ο Olorin ξεθαρρεύει, πάει να κάνει ένα κάρφωμα και φωνάζει "ΕΨΑΑΑ!" κατά το κλασσικό ανέκδοτο. "ΧΤΥΠΣΕΣ;", αναρωτιέται εν χορώ η κερκίδα. Τελικώς η ετυμηγορία του προπονητή είναι : "Ντεν κάνει γκια ομάντα μας. Καλό παίκτη, αλλά πολύ ψηλό, εμείς ντεν τέλαμε τσέντερ, πλέυ μέικερ τέλαμε!".


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Εξεταστική περίοδος για τους φοιτητές της παρέας, Octabitus και tasoulis. Οι φραπέδες τους έρχονται σε μέγεθος κουβά, ενώ στα διαλείμματα της μελέτης παίζουν "Klax" και "Shanghai" για να αυξήσουν την εξυπνάδα τους. Τελικά και οι δύο περνάνε όλα τα μαθήματα που δίνουν. Στο μεταξύ, ο Megisti / Kastellorizo / Pantazis παίρνει επιτέλους την απόφαση και έρχεται στην Ελλάδα! Στο πάρτυ προς τιμήν του υπάρχει διαθέσιμο Tehkan World Cup, όπου ο ικανότατος Πανταζής νικάει επάξια τον pepino με 11-3, τον Whacker με 9-1 και τον Badge με 12-0. Όλοι υποκλίνονται στην ανωτερώτητά του, ενώ στη συνέχεια παρακολουθούν σεμινάρια με θέμα τη δημιουργία Flash videos. Ο Πανταζής τελικά γοητεύεται και αποφασίζει να παραμείνει στην Ελλάδα. Φυσικά δεν τον γοήτευσαν ούτε οι Ελληνικές ομορφιές, ούτε οι μαντράχαλοι που γνώρισε εδώ, αλλά μια αιθέρια ύπαρξη από την Καρδίτσα, κάτοχος εκτάσεων και προβάτων, που γνώρισε στην υποδοχή στο αεροδρόμιο.


ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η θρυλική παρέα έκανε το πρώτο Gardening, και αποφασίζει να το επαναλάβει τον ίδιο μήνα και για το έτος 2005. Επειδή όμως την περασμένη φορά δεν το ευχαριστήθηκαν, αποφασίζουν να διοργανώσουν εκδρομή στη λίμνη Πλαστήρα. Νοικιάζεται ξενοδοχείο με αίθουσα συνεδριάσεων, και μπόλικο χώρο για να στεγάσει τις κονσόλες του Badge, τα CDs του Maddog, τα arcades των GeoAnas-MikeAlex-Whacker, τα περιοδικά του paspartoo, και το λοιπό υλικό όλων. Παράλληλα, με έξοδα όλων αγοράζεται SCSI RAID Array όπου αποθηκεύονται 830 Gigs of emu material, καθώς και video projector ώστε όλοι να μπορούν να βλέπουν τα high scores των συμμετεχόντων. Στήνεται επίσης πρόχειρο LAN με Kaillera server, πρόσβαση Internet και σύνολο 12 τερματικών. Η συνεδρίαση διαρκεί πέντε μέρες, φτιάχνεται ολόκληρο album από φωτογραφίες, και μοιράζονται μπλουζάκια "ALL YOUR ROMS ARE BELONG TO US". Όλοι οι σύνεδροι αποχωρούν περήφανοι που "ήταν και αυτοί εκεί".


ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Ένας παλιός γνώριμος αρχίζει να κάνει την εμφάνισή του στο MAME.GR. Σωστά μαντέψατε, κύριοι, η επιστροφή της Annie είναι γεγονός! "Που ήσουνα τόσον καιρό;", ήταν η εύλογη ερώτηση όλων. "Είχα πάει στην Καζαμπλάνκα και έκανα αλλαγή φύλου. Παράλληλα έκατσα και διάβασα όλο το MAME FAQ, έχω γίνει άριστη γνώστης όλων των θεμάτων που αφορούν το emulation, και έχω και μια τεράστια συλλογή από roms. Α, ξέχασα, έφτιαξα και το Cassini μου να παίζει Decathlete!". Πανικός στο forum, η γνωστή υπογραφή της γεμίζει όλα τα posts, ενώ όλοι οι χρήστες σε ένδειξη διαμαρτυρίας αλλάζουν το signature τους σε "ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ANNIE ΕΔΩ ΜΕΣΑ;". Τα αίματα δεν αργούν να ανάψουν, και το τελικό ban της γίνεται προς το τέλος του μήνα, όταν η Annie αρχίζει τα ειρωνικά σχόλια για τα κιλά του BrainKiller, την ηλικία του tasoulis, και το IQ όλων. Για ακόμη μια φορά, ένα σύνθημα επικρατεί στα χείλη όλων και γεμίζει την ατμόσφαιρα. "ΒΡΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ!!!".


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Κρύο, κρύο, καιρός για δύο. Ο τελευταίος μήνας του χρόνου βρίσκει και τους τρεις εργένηδες της παρέας (BrainKiller, paspartoo, Badge) στα πρόθυρα του φορέματος κουλούρας, κοινώς στον ερχομό εις γάμου κοινωνίαν. Όπως πάντα ο Whacker προσφέρεται να γίνει κουμπάρος, και τσακώνονται με τον Maddog. Οι υπόλοιποι αρχίζουν να αναρωτιούνται για το τι γαμήλια δώρα θα δώσουν. Οι GeoAnas και MikeAlex αποφασίζουν να δωρίσουν arcades, τα οποία θα κατασκευάσουν από κοινού. Το εγχείρημα τελικώς τους οδηγεί στην ίδρυση της πρώτης Ελληνικής εταιρίας κατασκευής arcade cabinets. Octabitus, tasoulis και pepinos παραγγέλνουν από τη Lik-Sang, και εγκαθιστούν στην Ελλάδα επίσημη αντιπροσωπεία προϊόντων σχετικών με videogames και προερχόμενων από Taiwan / China. Μετά από όλα τα παραπάνω, η κοινή και ομόφωνη απόφαση είναι προφανής. Η δημιουργία της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Παλαιών Videogames, σε διατηρητέο σπίτι στην Αθήνα, το οποίο θα στεγάσει όλη την τρέλα των μελών και όλο το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους (αν αυτό είναι δυνατό φυσικά). Έτος ιδρύσεως ορίζεται το 2006.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ 2005 ![/size]

Όποιος δεν μπορεί να το διαβάσει μάλλον υποστηρίζει λάθος εταιρία. (Sega?)
Απάντηση