ΔΕΘ/eGaming (&Retrocomputers.gr)

Οτιδήποτε εκτός θέματος εδώ.

Συντονιστές: Nemo, Maddog, Whacker, BraiNKilleR

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Nemo
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 4798
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 22:55
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

ΔΕΘ/eGaming (&Retrocomputers.gr)

Δημοσίευση από Nemo »



http://www.youtube.com/watch?v=eUpYkPPy3Qw
Η ΔΕΘ-ΗELEXPO και τo CowboyTV.gr σας ανακοινώνουν την επίσημη πρόσκληση για την 79η ΔΕΘ και το eGaming από 6 εώς 14 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη!


ΤΟΠΟΣ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΑΡΞΗ: 6/9/2014 - ΛΗΞΗ: 14/9/2014
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 16:00-22:00 - ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ: 10:00-22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ - ΣΑΒΒΑΤΟ 6/9: 3,00€ - ΚΥΡΙΑΚΗ 7/9: 5,00€
ΔΕΥΤΕΡΑ 8/9-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/9: 3,00€ - ΣΑΒΒΑΤΟ 13/9-ΚΥΡΙΑΚΗ 14/9: 5,00€

Το μεγαλύτερο gamingeventστα Βαλκάνια επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά στο διαβόητο περίπτερο δεκαεπτά (Hangar 17) για δέκα ημέρες. 3.500 τ.μ θα υποδεχτούν το κλασσικό και σύγχρονο gaming, εκπαιδευτικές παρουσιάσεις, διαγωνισμούς και τουρνουά, ενώ panelsμε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα του communityκαι άπειρα happenings θα σας κάνουν να μην θέλετε να φύγετε ποτέ.

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν αποκλειστικούς νέους τίτλους και να θυμηθούν παλιότερους ενώ φυσικά θα μπορούν να πάρουν μέρος σε διαδραστικές δραστηριότητες καθημερινά. Με έπαθλα άνω των 12.000 ευρώ σε δημοφιλείς τίτλους όπως Hearthstone, LeagueofLegends, StarcraftII, Dota 2, FIFA14, NBA2K14, InjusticeGodsAmongUs, TekkenTagTournament, StreetFighter, MortalKombat, Smite, HALO, Minecraft, κ.α ο ηλεκτρονικός αθλητισμός έχει πρωτεύοντα ρόλο.

Για τους πιο παραδοσιακούς τύπους θα υπάρχει χώρος αφιερωμένος στην πηγή του gaming, τα επιτραπέζια παιχνίδια. Εκτός από την ποικιλία που θα είναι διαθέσιμη για όλους να παίξουν ελεύθερα, θα διοργανωθούν και τουρνουά όπως MagictheGathering, YuGiOh!, GameofThronesLCG, LordoftheRingsLCG, Android: NetrunnerLCG.

Ποτέ δεν ξεχνάμε τουςcosplayers, των οποίων το μεράκι δίνει ζωή στους αγαπημένους χαρακτήρες μας με διάφορα εργαστήρια και τον δικό τους ξεχωριστό διαγωνισμό.

Επιπλέον θα υπάρχουν καθημερινά παρουσιάσεις από νέους τίτλους αλλά καιgamingpanels με συντάκτες από τα TOP gaming sites στην Ελλάδα και την αφρόκρεμα των Streamers. Για πρώτη φορά το IGN θα δώσει το παρόν, με καθημερινές αποκλειστικότητες περιεχομένου και τo αφιέρωμα "First", Live από το Stage της ΔΕΘ. Εκπαιδευτικά σεμινάρια σε videogamedevelopmentκαι νέες τεχνολογίες, αλλά και spotlightsγια όλους τους αγαπημένους Youtubersπου ασχολούνται με τον χώρο κλείνουν το τρίπτυχο Ψυχαγωγίας, Ηλεκτρονικού Αθλητισμού και Εκπαίδευσης.


Δεν σας φτάνουν αυτά? Σαν special event θα υπάρχει όπως και πέρυσι ειδικά διαμορφωμένος χώρος για επίδειξη και εργαστήριο "Ελευθέρου Τρεξίματος" Freerunning / Parkour.

Εκτός όλων των παραπάνω, γιατί να μην κάνετε και τα φθινοπωρινά σας ψώνια; Videogames, gaminggear, merchandise, anime, movies, tvseries, επιτραπέζια, λούτρινα, ρουχισμός και πολλά άλλα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα όλο το δεκαήμερο για να κάνετε τα ψώνια σας και να ξεκινήσετε δυναμικά το Φθινόπωρο.

Μικροί και μεγάλοι, οικογένειες ή παιδιά, ελεύθεροι ή δεσμευμένοι, το eGaming σας περιμένει και φέτος για μια πραγματική γιορτή βιντεοπαιχνιδιών και μοντέρνας Κουλτούρας στην 79η ΔΕΘ, την μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα.
Προελευση :arrow: http://www.egaming.gr
if" Imitation is the sincerest flattery",
imagine emulating ....
Άβαταρ μέλους
dukepapas
Mame Freak
Mame Freak
Δημοσιεύσεις: 322
Εγγραφή: 12 Φεβ 2006 11:34

Re: 79ηΔΕΘ & eGaming(6-14 Σεπτ/ιου)

Δημοσίευση από dukepapas »

Να περασετε καλα!!πανω που πηγα να χαρω πως ειναι αθηνα.......
Άβαταρ μέλους
Nemo
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 4798
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 22:55
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: ΔΕΘ/eGaming (&Retrocomputers.gr)

Δημοσίευση από Nemo »

Εικόνα
Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μετά από την πρόσκληση του Cowboytv.gr - egaming η ομάδα του RetroComputers.gr θα λάβει μέρος ως support στην 79η ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη που θα διεξαχθεί από τις 6 μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου, αναλαμβάνοντας το ρετρό κομμάτι της εκδήλωσης (του egaming) με μερικούς ρετρό υπολογιστές και ρετρό κονσόλες για να θυμηθούμε όλοι μας ένα μέρος από την ιστορία των υπολογιστών και του retro gaming!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ :

http://www.egaming.gr/about/

Λόγω της απόστασης αλλά και διαφόρων άλλων παραγόντων (υποχρεώσεις, εργασία κτλ) δεν γνωρίζαμε αν θα καταφέρναμε να παρευρεθούμε μέχρι τελευταία στιγμή και γι'αυτό το λόγο δεν είχαμε κάνει κάποια ανακοίνωση νωρίτερα, αλλά αφού μόλις σήμερα οριστικοποιήθηκε ότι ο Κώστας (Darth_Cotsos) μπορεί να παρευρεθεί, τελικά θα πραγματοποιηθεί η έκθεση!
:arrow: http://www.retrocomputers.gr/forum/ekth ... mitstart=0
if" Imitation is the sincerest flattery",
imagine emulating ....
Άβαταρ μέλους
Fotis_KFOR
Mame Maniac
Mame Maniac
Δημοσιεύσεις: 748
Εγγραφή: 13 Οκτ 2004 00:55
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Re: ΔΕΘ/eGaming (&Retrocomputers.gr)

Δημοσίευση από Fotis_KFOR »

Ευχαριστούμε για την αναφορά σου Nemo :)
Απάντηση