Tomorrow UBER ALES

Οτιδήποτε εκτός θέματος εδώ.

Συντονιστές: Nemo, Maddog, Whacker, BraiNKilleR

venzolio
Jr. Pacman
Jr. Pacman
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 26 Απρ 2005 00:59

Tomorrow UBER ALES

Δημοσίευση από venzolio »

Loipon katarxin thelo na rotiso ton admin giati thigete i ellada apo to post pou ekana sto mamenet???
Epeidi eiparxoun merikoi malakes stin ellada pou den exoun kamia sxesi me to mame kai gia na vgaloun merika leftoudakia parapano to poulane(akou thrasos,mono stin ellada ginontai auta) kai oloi eseis nomizete oti sas kanoun xari pou sas dinoun ta DVD kai ta perimenete os mana eks ouranou ...An einai etsi ta pragmata tha mporousa na sas doso kai ego tin dieuthinsi mou na mou stelnete adeia DVD kai na sas grafo to mame olokliro me ola ta update mono me 0.99euro to kommati kopsoxronia...gia na vgalo merika euroulakia gia kanenan kafe....Oxi loipon den ekana kakos pou emathan sto mamenet gia ta xalia mas...
Anti loipon na vgeitai protoi protoi eseis kai na mpoikotarete to periodiko tou kolou pou gia na poulisei kanena parapano teuxos tha valei mesa mexri kai atmosidera PERLA...

OUSTTTTTTTTTTTTT

**To epomeno teuxos tou Tomorrow tha exei doro ena NintendoDS(really)
**Mporeitai na to kanetai me opoion apo tous sintaktes tou periodikou thelete an ginete sndromites gia 3 xronia
Άβαταρ μέλους
BraiNKilleR
Site Admin
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 1102
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 02:35
Τοποθεσία: Ελλάδα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από BraiNKilleR »

Αγαπητέ φίλε venzolio
Καταρχήν ευχαριστώ για το reply σου στο pm που σου έστειλα στο mame.net
Κατά δεύτερον θα ήθελα να μελετήσεις καλύτερα τις απαντήσεις των Ελλήνων fans εδώ και ιδιαίτερα την δικιά μου, του Whacker και του Maddog, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι σαφώς κανείς δεν είναι ευχαριστημένος η ικανοποιημένος με την δημοσίευση των DVDs από το περιοδικό αλλά σε τελική αφού δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τότε ας δούμε απλά τα θετικά της όλης υπόθεσης και όχι να «διαφημίσουμε» τα κακά, παγκοσμίως. Η Ελλάδα σαφώς θίγεται διότι πολύ απλά για ακόμη μια φορά δίνουμε έτσι το δικαίωμα να λένε κοίτα οι Μ@##$#$ οι Έλληνες μέχρι και ROMs βάζουν στα περιοδικά και σίγουρα κανείς δεν θέλει να αποκτήσουν οι Έλληνες την παρόμοια φήμη με τους βραζιλιάνους ‘αν καταλαβαίνεις τι εννοώ’.
Μ@$#$#$ που θα βγάζουν φράγκα από το ιδρώτα των άλλων υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα και ιδιαιτέρα στην Ελλάδα, και όσο και να μας εξοργίζει αυτό κακό στον εαυτό μας κάνουμε και σε κανένα άλλο, και σίγουρα θα ξέρεις ότι δεν είναι το πρώτο περιοδικό που έχει βάλει συλλογή με ROMs ως συνοδευτικό δισκάκι.
Ως αναφορά τις εγγραφές των DVDs αν πρόσεξες μαζί με το Post για το περιοδικό από κάτω έχω βάλει 2 links 1 για download του full set από το internet εφόσον το αντέχει ο χρήστης και 1 ακόμη για burners που με μικρό κόστος η απλά τα μεταφορικά σου στέλνουν ολόκληρο το set. Τέλος κανείς δεν προωθεί την κίνηση αυτή του περιοδικού και σίγουρα εν μέρει την μποϊκοτάρουμε κιόλας, αλλά δεν χρειάζεται να γίνουμε και διεθνής ρουφιάνοι μόνο και μόνο επειδή έχουμε αγανακτήσει .
BraiNKilleR
http://www.mame.gr
Άβαταρ μέλους
paspartoo
*nix Master
Δημοσιεύσεις: 694
Εγγραφή: 01 Σεπ 2004 11:19

Δημοσίευση από paspartoo »

1. "Loipon katarxin thelo na rotiso ton admin giati thigete i ellada apo to post pou ekana sto mamenet???" ... διαβασες τα posts που ακολουθησαν ?

2. "kai oloi eseis nomizete oti sas kanoun xari pou sas dinoun ta DVD kai ta perimenete os mana eks ouranou" ... να σου θυμησω οτι postαρεις στο mame.gr και οχι στο naytemporikh.gr πχ

3. "na sas grafo to mame olokliro me ola ta update mono me 0.99euro to kommati kopsoxronia" ... ευχαριστουμε αλλα τα καημενα τα παιδια του fleamarket που τα δινουν 50euro το κομματι - τι θα κανουν ? θα πεινασουν ?

4. "To epomeno teuxos tou Tomorrow tha exei doro ena NintendoDS(really)"... εννοειται οτι θα το παρουμε ολοι εδω...ετσι Maddog ?

5. "Mporeitai na to kanetai me opoion apo tous sintaktes tou periodikou thelete an ginete sndromites gia 3 xronia" ... ειχαμε παρομοια προταση απο το Free για μολις 2 χρονια συνδρομης.. .καταλαβαινεις....

Οσον αφορα το "βαθυτερο" νοημα του post - παρολο που εχω διαφορετικη αποψη για τη βαρυτητα της ολης περιπτωσης ΔΕΝ το βρισκω "επικερδες" να διαφημισω την ιστορια αυτη around the world. Οποτε και συμφωνω με τον Προεδρο μας (οπως παντα).
Leave the gun. Take the cannoli.
Άβαταρ μέλους
GeoAnas
Methuselah
Methuselah
Δημοσιεύσεις: 1503
Εγγραφή: 19 Απρ 2004 22:39
Τοποθεσία: Πολύγυρος - Χαλκιδική
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από GeoAnas »

Με το να γινόμαστε ρόμπα διεθνώς μόνο κακό κάνουμε στην ταλαίπωρη χώρα μας.
Τα εν οίκω μη εν δήμω.
(Αυτό βέβαια ΔΕΝ αναφέρεται στον ποταπό γνωστό νόμο της απαγόρευσης των ηλεκτρονικών παιγνίων (!) )
Κατά τα άλλα θεωρώ απαράδεκτο τον πλουτισμό και την διαφήμηση (ή δυσφήμηση :wink: ) κάποιων με τον κόπο των άλλων.
Η θέση μου εξάλλου είναι γνωστή εδώ και χρόνια...
Άβαταρ μέλους
MikeAlex
Metal Slug
Metal Slug
Δημοσιεύσεις: 132
Εγγραφή: 16 Αύγ 2004 15:38
Τοποθεσία: Δρομοκαϊτειο (μέσα) - Greece
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από MikeAlex »

Είμαστε τραγικοί σαν λαός.

Κλαιγόμαστε για την κατάσταση μας λες και ζούμε σε άλλη χώρα, λες και δεν ευθυνόμαστε εμείς για την κατάντια μας αλλά οι «άλλοι». Και μέσα σε αυτό το πνεύμα ξεπετάγονται οι λεγόμενοι «Εκδικητές» οι οποίοι χωρίς οιαδήποτε αναστολή, γιατί θεωρούν τους εαυτούς τους καθαρούς, εκθέτουν όλοι την χώρα βγάζοντας όλα τα άπλυτα στην φόρα. Και μετά ξοδεύουν απίστευτη ποσότητα ενεργείας δικαιολογώντας την πράξη του λέγοντας ότι είναι εξαγριωμένοι για την κατάσταση και ότι δεν πάει άλλο, χωρίς να ξοδέψουν ούτε μια «μπάρα» ενέργειας προσπαθώντας να λύσουν το πρόβλημα.
Είναι πιο εύκολο να παραπονιέσαι για το πρόβλημα παρά να προσπαθήσεις να το λύσεις. Και το καλύτερο είναι ότι έχεις και την συνείδηση σου ήσυχη: «Έκανα το καθήκον μου».
KIIAAAAAI!!!!!
EmuFanatic
Jr. Pacman
Jr. Pacman
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 26 Απρ 2005 02:15

Δημοσίευση από EmuFanatic »

MikeAlex έγραψε:Είναι πιο εύκολο να παραπονιέσαι για το πρόβλημα παρά να προσπαθήσεις να το λύσεις. Και το καλύτερο είναι ότι έχεις και την συνείδηση σου ήσυχη: «Έκανα το καθήκον μου».
Α ναι και το λυνεις εσυ με την μουγκα.

Σιχαινομαι τους βολεμενους, αυτους που δεν φωναζουν, δεν διαμαρτυρονται και γενικα δεχονται μια κατασταση εφοσον τους συμφερει. Αν δεν φωναξεις και δεν διαμαρτυρηθεις πως περιμενεις να λυθει το προβλημα? Με το να καθεσαι στην πολυθρονα σου βολεμενος και να παιζεις το πρωτο dvd του περιοδικου?

Ε λοιπον οχι, εγω και θα φωναζω και θα διαμαρτυρομαι και το ιδιο θα κανουν και ολοι αυτοι που τους εχει απομεινει λιγη τσιπα πανω τους. Δεν ντρεπομαστε λιγο λεω εγω.
Άβαταρ μέλους
paspartoo
*nix Master
Δημοσιεύσεις: 694
Εγγραφή: 01 Σεπ 2004 11:19

Δημοσίευση από paspartoo »

"Αν δεν φωναξεις και δεν διαμαρτυρηθεις πως περιμενεις να λυθει το προβλημα? Με το να καθεσαι στην πολυθρονα σου βολεμενος και να παιζεις το πρωτο dvd του περιοδικου? "

Μου θυμιζει την επικρατουσα νομεγκλατουρα του δημοσιου που φωναζει για το δικιο της - πατωντας πανω στην πλατη καποιων χιλιαδων εργαζομενων του Ιδιωτικου τομεα που ζουν με 3 και 60 και που δεν απεργουν ποτε. Αυτοι οι τελευταιοι που δεν ακουγονται ειναι οι βολεμενοι ε ? :-))

Αυτος που δεν φωναξε (για να τον ακουσουν οι "κριτες") αλλα δεν αγορασε το περιοδικο σε ποια κατηγορια ανηκει φιλε emufanatic ?

και τσιπα εχουμε και μυαλο επισης....


Καλο θα ηταν μια που το εφερε η κουβεντα οταν ξεκιναει καποιος να γραφει σε ενα forum να ειναι και λιγο πιο ευγενικος - δεν κανουμε πολεμο εδω.
Leave the gun. Take the cannoli.
Άβαταρ μέλους
MikeAlex
Metal Slug
Metal Slug
Δημοσιεύσεις: 132
Εγγραφή: 16 Αύγ 2004 15:38
Τοποθεσία: Δρομοκαϊτειο (μέσα) - Greece
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από MikeAlex »

Καλός ήρθες στο φόρουμ.

Βολεμένος? με το πρώτο dvd του περιοδικού? Πλάκα Εχεις.

Πρώτα απ’ όλα, αγαπητέ φίλε, μάθε να διαβάζεις τα posts με προσοχή. Κανένας δεν είπε να σωπάσουμε και να κάνουμε την πάπια, αντιθέτως, το θέμα έχει συζητηθεί εκτενώς σε άλλο thread. Το θέμα εδώ, σε περίπτωση που δεν το έχεις αντιληφθεί, είναι οτί κάποιος εξέθεσε την χώρα μας σε ξένο φόρουμ. Και αυτό είναι που με ενόχλησε εμένα: Καθάρισε, η προσπάθησε να καθαρίσεις στο σπίτι σου πρώτα και μετά κλαψούρισε έξω εάν θεωρείς ότι το θέμα σε θίγεi τόσο πολύ. Αλλά όπως είπα και πρίν: «Είναι πιο εύκολο να παραπονιέσαι για το πρόβλημα παρά να προσπαθήσεις να το λύσεις.»

For the record, συντάσσομε πλήρως με τις γνώμη του Brainkiller στο προηγούμενο thread. (βαριεμε να ξαναγράφω :mrgreen: )
KIIAAAAAI!!!!!
nikos
Mame Maniac
Mame Maniac
Δημοσιεύσεις: 641
Εγγραφή: 17 Απρ 2004 10:10

Δημοσίευση από nikos »

φιλε βενζολιο και εγω πηρα φωτια[καλα εσυ εχεις και το ονομα λολ]
με το ποστ στο μαμεφορουμ και αρχικα σε υποστηριξα με το παραπανω,αλλα μια κουβεντα απλη και φιλικη που μου ειπε,ενας πραγματικα βετερανος,του μαμε αλλα και με ενα απο τα καλυτερα info mame site,με επεισε να καλμαρω και να καταλαβω οτι δεν κανει καλο να παει παραεξω!
ξερεις ειναι λιγο [πολυ μεταξυ μας],ανθελληνες εξω και γενικα ειμαστε λιγο στη μπουκα οι ελληνες!
ας κραξουμε το περιδικο μεταξυ μας και αστους αλλους να κοιμουνται!
αν κραξεις καποιο περιοδικο η καποιο θεμα απο αλλη χωρα πεφτουνε και σε τρωνε!ναι σου λενε αλλα δεν σου πεφτει λογος!
ειδες κατευθειαν σου ειπανε να στειλεις εμαιλ στην εσα!το μανικι θα το φαμε και οι αθωοι,εχουνε κλεισει πολλα τετοια σιτε χωρις να φταινε!
γι αυτο αμα γουσταρεις πες σε ενα εφοριακο να παει στο περιοδικο,να τους βαλει χερι,και ασ σταματησουμε το διεθνη διασυρμο!
γιατι αυτο που θα μεινει ειναι " α οι ελληνες ειναι απατεωνες',δυστυχως ειναι λαθος αλλα ετσι σκεφτονται εξω!,
ΤΑ ΜΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΛΗΡΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ,ΑΦΟΥ ΕΞΟΜΟΙΩΘΗΚΑΝ ΤΑ "ΤΙΜΗΜΕΝΑ" ΤΑ GAELCO! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Lefteris_D
Metal Slug
Metal Slug
Δημοσιεύσεις: 132
Εγγραφή: 07 Σεπ 2004 16:56
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Lefteris_D »

Όσοι ασχολούμαστε με τον χώρο των emulators τα τελευταία χρόνια και δεν νοιαζόμαστε απλά να παίξουμε τζάμπα παιχνίδια θα το καταδικάσουμε το όλο συμβάν με το περιοδικό.

Το θέμα είναι όμως να το κάνουμε χωρίς να ξεφτιλιστούμε διεθνώς!
...
Άβαταρ μέλους
GeoAnas
Methuselah
Methuselah
Δημοσιεύσεις: 1503
Εγγραφή: 19 Απρ 2004 22:39
Τοποθεσία: Πολύγυρος - Χαλκιδική
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από GeoAnas »

Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα...Σάμπως και που θα το αναφέρουμε παραέξω θα μας βοηθήσει κανείς ?
Το μόνο που θα πετύχουμε είναι η διεθνής χλεύη και κατακραυγή ! Άλλο που δεν θέλουνε...

Αχχ βρε καημένε Badge λες και το ήξερες όταν έγραφες :
"Έχουμε ένα κούτελο στην κοινωνία. Θα με πειράξει απείρως να βρεθεί ο οποιοσδήποτε στο IRC, ICQ, wherever, και να πει: "You Greeks will sell your mothers for money. Imagine that, they sell MAME DVDs with their magazines! Making a profit out of the hard work of others, etc etc".

Ελπίζω και εύχομαι να μην πάρει έκταση. Προσεύχομαι να μη μας πάρουν χαμπάρι το MAMEDev, το Retrogames, το Zophar, και όλη η υφήλιος. Γιατί τότε είναι που θα γίνουμε ρόμπες ξεκούμπωτες με ασορτί πασουμάκια ροζ, και θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε
. "
Άβαταρ μέλους
astral_cloud
Metal Slug
Metal Slug
Δημοσιεύσεις: 105
Εγγραφή: 07 Οκτ 2004 11:20
Τοποθεσία: Orion

Δημοσίευση από astral_cloud »

GeoAnas έγραψε:Αχχ βρε καημένε Badge λες και το ήξερες όταν έγραφες :
"Έχουμε ένα κούτελο στην κοινωνία. Θα με πειράξει απείρως να βρεθεί ο οποιοσδήποτε στο IRC, ICQ, wherever, και να πει: "You Greeks will sell your mothers for money. Imagine that, they sell MAME DVDs with their magazines! Making a profit out of the hard work of others, etc etc".

Ελπίζω και εύχομαι να μην πάρει έκταση. Προσεύχομαι να μη μας πάρουν χαμπάρι το MAMEDev, το Retrogames, το Zophar, και όλη η υφήλιος. Γιατί τότε είναι που θα γίνουμε ρόμπες ξεκούμπωτες με ασορτί πασουμάκια ροζ, και θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε
. "
Μάλλον ο Badge ενέπνευσε κάποιους «έξυπνους», οι οποίοι διαβάζοντας το post του θεώρησαν ότι τώρα είναι η ευκαιρία για να τραβήξουν την προσοχή και να τους δώσουμε λίγη σημασία...

Αλήθεια με τον Isaac Asimov πώς τα πάτε? Το αγαπημένο μου βιβλίο είναι το Ακόμα και οι θεοί (Ενάντια στην ηλιθιότητα...αγωνίζονται μάταια...?)
[img]http://www.5eggs.com/gif-ws/ws059.gif[/img]

[img]http://img.photobucket.com/albums/v324/3rd_Strike/sig_gj876_cook.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Whacker
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 1608
Εγγραφή: 15 Απρ 2004 22:06
Τοποθεσία: 'δω χάμου
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Whacker »

astral_cloud έγραψε:Αλήθεια με τον Isaac Asimov πώς τα πάτε? Το αγαπημένο μου βιβλίο είναι το Ακόμα και οι θεοί (Ενάντια στην ηλιθιότητα...αγωνίζονται μάταια...?)
Νομίζω πως με βρίσκεις σύμφωνο. Η ιλιθιότητα είναι η πιο διαδεδομένη ασθένεια ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (στην Ελλάδα δεν έχουμε τόσους πολλούς - αλλά αυτοί που υπάρχουν κάνουν τη διαφορά...) και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ.

Αν δεν κάνω λάθος ο Β. Rosenberg (cis-platin discovery, 1963) είχε πει κάποτε: "Μακάρι αντί για φάρμακο για τον καρκίνο, να εφεύρισκα ένα φάρμακο για την ανθρώπινη ιλιθιότητα..."

Τραγικό... :cry:
-Έτοιμο το compile;
-Ναι...
-Σβήσε και ξανάρχισε, βγήκε νέο update!
Άβαταρ μέλους
Badge
Metal Slug
Metal Slug
Δημοσιεύσεις: 149
Εγγραφή: 26 Απρ 2004 22:01
Τοποθεσία: Patissia, Athens
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Badge »

The story of my life. Me and my big mouth. Μια ζωή Κασσάνδρα. Τειρεσίας και ξερό ψωμί. Έχω βαρεθεί να ακούω "Ρε συ, σκ**ά έφαγες;" και να μουρμουρίζω "Δεν κατάπινα ένα μαγκάλι κάρβουνα καλύτερα;". Δυστυχώς είμαι μάντης κακών, και δη από τους χειρότερους. Και αφού ό,τι λέω γίνεται, δεν κόβω και το συνήθειο κιόλας.

Βέβαια, εκείνο που δε μπόρεσα να προβλέψω ήταν ότι ο δράστης θα ερχόταν εδώ να ζητήσει και τα ρέστα, και να διαμαρτυρηθεί κιόλας. Ε, τι να κάνουμε τώρα. Η ζημιά θα γινόταν, αν δεν ήταν εκείνος θα ήταν κάποιος άλλος, το θέμα ήταν να μη γίνει. Λέω πάντως να σηκώσουμε μια Βραζιλιάνικη σημαία, και να βαδίσουμε ομού μαζί στο δρόμο που χάραξαν ο Reirom, o Rain_1 και όλα τα καλά παιδάκια της Νοτίου Αμερικής. ME AM BRAZIL ΛΕΜΕΕ!!!

Κλείνω εδώ, δε θέλω να πω τίποτα επί του θέματος, με κάλυψε κυρίως ο Πρόεδρας και οι λοιποί. Χμμ, περί εξυπνάδας μόνο, ο Einstein έλεγε "Η ποσότητα εξυπνάδας στον κόσμο είναι σταθερή, ο πληθυσμός αυξάνεται.". Ελπίζω να μην ισχύει το ίδιο για τους χρήστες αυτού του forum, ή εν γένει για τον Ελληνικό πληθυσμό που ασχολείται με το emulation, γιατί καήκαμε. (Δεν καταπίνω ένα μαγκάλι κάρβουνα; ΠΑΛΙ; Μα καμίνια ολόκληρα έχω καταπιεί πια!).
[size=75]A knight is sworn to valor, his heart knows only virtue, his blade defends the helpless, his might upholds the weak, his word speaks only truth, his wrath undoes the wicked.- [i] Knight's Code[/i][/size]
venzolio
Jr. Pacman
Jr. Pacman
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 26 Απρ 2005 00:59

Δημοσίευση από venzolio »

To Brainkiller:
***Stin arxi mia kali diafimisi gia to DVD tou periodikou kai fisika link gia to site tou periodikou kai meta oxi den einai sosto ktl...
***Mporei na min einai i proti fora pou kikloforei ena periodiko me ROMs alla mporei na einai i teleutaia
To paspartoo:
***Nai diavasa ta post pou akolouthisan...poli pio sovara apo to diko sou
***Mipos telika eprepe na kano post sto forum tis nautemporikis???
***Are klotsies pou theloun auta ta atoma tou fleamarket
To MikeAlex:
***To paratsoukli mou einai Punisher(rota stin Marvel na sou poun gia mena)
***Den tha ksodepso oute ena joule gia na dikaiologitho...
***Ksekinisa mia prospatheia kai tha tin ftaso sto telos...
***I sinidisi mou kovete me tin kardia enos marouliou...
To paspartoo again:
***νομεγκλατουρα---kseroume kai ksenes glosses???
***Αυτοι οι τελευταιοι που δεν ακουγονται ειναι οι βολεμενοι ε ?---OXI EINAI KOROIDA!!!
***Αυτος που δεν φωναξε (για να τον ακουσουν οι "κριτες") αλλα δεν αγορασε το περιοδικο σε ποια κατηγορια ανηκει---Curculionidae...
***Sorry gia merikes aprepis ekfraseis mou
To MikeAlex again:
*** το θέμα έχει συζητηθεί εκτενώς σε άλλο thread---(mpla,mpla)
*** Το θέμα εδώ, σε περίπτωση που δεν το έχεις αντιληφθεί, είναι οτί κάποιος εξέθεσε την χώρα μας σε ξένο φόρουμ---As min ginontai stin xora mas mal***es gia na min kseftilizomaste...
*** Καθάρισε, η προσπάθησε να καθαρίσεις στο σπίτι σου πρώτα---de thelei katharisma thelei kapsimo...
***«Είναι πιο εύκολο να παραπονιέσαι για το πρόβλημα παρά να προσπαθήσεις να το λύσεις.»---i alithia einai parapono??
To nikos:
***ας κραξουμε το περιδικο μεταξυ μας και αστους αλλους να κοιμουνται!---mazi na koimomaste kai emeis...zzzzzzzzz
***το μανικι θα το φαμε και οι αθωοι,εχουνε κλεισει πολλα τετοια σιτε χωρις να φταινε!---otan ena site kanei sosta afto pou prepei na kanei de to peirazei kaneis...
***γιατι αυτο που θα μεινει ειναι " α οι ελληνες ειναι απατεωνες'--- Exeis apolito dikio(anaferome se kathe eidous periodika pou kanoun ta panta gia merika euro parapano)
To astral_cloud:
***Μάλλον ο Badge ενέπνευσε κάποιους «έξυπνους», οι οποίοι διαβάζοντας το post του θεώρησαν ότι τώρα είναι η ευκαιρία για να τραβήξουν την προσοχή και να τους δώσουμε λίγη σημασία...---oxi de to diavasa---lete na gino diasimos???
To Badge:
***Βέβαια, εκείνο που δε μπόρεσα να προβλέψω ήταν ότι ο δράστης θα ερχόταν εδώ να ζητήσει και τα ρέστα, και να διαμαρτυρηθεί κιόλας---oute diamartirithika oute zitisa resta o Brainkiller rotise kai apantisa...


**Tin epomeni fora pou tha ginei kati analogo min ksexasete na peite euxaristo sto analogo periodiko
**KALITERA NA MILAS PARA NA MASAS**
Απάντηση