Tomorrow Μαΐου

Οτιδήποτε εκτός θέματος εδώ.

Συντονιστές: Nemo, Maddog, Whacker, BraiNKilleR

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ambu_dare
Out of Space
Out of Space
Δημοσιεύσεις: 1796
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 15:40

Tomorrow Μαΐου

Δημοσίευση από ambu_dare »

Να υποθέσω ότι είσαστε όλοι έτοιμοι για τον νέο γύρο σχολίων, κατάρων, αντιδικιών, βρισίματος κ.λπ.

Βγήκε το TOMORROW ΜΑΪΟΥ με την γνωστή προσφορά για το ΜΑΜΕ32 να συνεχίζεται με το 2ο DVD. Οι πιστοί όπως προσέλθουν στο ταμείο.

Δεν ιδρώνουν αυτιά σε αυτόν τον τόπο.

Εγώ πάντως παιδιά (επειδή μου λείπουν αρκετές ROMs και δεν θέλω να ενοχλώ τους φίλους του FORUM με τέτοιου είδους αιτήματα) θα το πάρω.
:arrow: Ναι πιστεύω ότι δεν είναι σωστό, όμως από το να γεράσω στα διάφορα SITE στο διαδίκτυο και να παριστάνω κάτι που εκ των πραγμάτων κανείς μας δεν είναι, προτιμώ να πάρω ένα περιοδικό όπως πέρνω κάθε Σαββατοκύριακο την εφημερίδα μου και να συμπληρώσω κάποιες ROMS που μου λείπουν.

Άλλωστε από όλους μας οι οποίοι έχουν από 1 έως 5636 ROMS, πόσοι έχουν αυτά τα παιχνίδια σε αυθεντικά για να έχουν το δικαίωμα να τα έχουν στον σκληρό τους :?:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ambu_dare την 30 Νοέμ 2005 17:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ennatos
Jr. Pacman
Jr. Pacman
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 13 Μαρ 2005 15:32

Δημοσίευση από ennatos »

Δεν νομιζω ότι υπάρχει λόγος για αντιπαραθέσεις ή εντάσεις για το συγκεκριμένο θέμα (ή για κανένα θέμα σε τελική ανάλυση, πολιτισμένοι είμαστε, μπορούμε να συζητάμε και ήρεμα). Τελικά από ότι είδα και εγώ πολλές φορές στην Ελλαδα περιοδικά εχουν δωσει roms. Η κοινότητα όμως του ΜΑΜΕ εξελίσσεται συνεχώς, νέες roms βγαίνουν συνέχεια, νέες εκδόσεις emulators, νέες συλλογές, νεες μεταγγλωτίσεις κλπ κλπ. Στο insomnia πχ. προσφατα μια ομάδα χρηστών παρήγγειλε 196 DVD από το εξωτερικό με τα πάντα emulated!
Οπότε το στόρι είναι πολύ μεγαλύτερο και οι φίλοι του ΜΑΜΕ θα συνεχίσουν στο δικό τους ύφος, τα περιοδικά στο δικό τους, ο καθένας με τον δικό του στόχο και περιεχόμενο.
Οσο για το θέμα νομιμότητας είναι για όλους (χρήστες, burners, περιοδικά, site με roms, κλπ κλπ) γκρι ζώνη, (ανάλογα και την χώρα φυσικά) και καλό είναι να μείνει έτσι (και όσο το δυνατόν πιο αθόρυβο).
Γενικώς ουδείς αναμάρτητος :lol:
Άβαταρ μέλους
ambu_dare
Out of Space
Out of Space
Δημοσιεύσεις: 1796
Εγγραφή: 10 Φεβ 2005 15:40

re (οχι ρε - reply)

Δημοσίευση από ambu_dare »

ennatos έγραψε:Οσο για το θέμα νομιμότητας είναι για όλους (χρήστες, burners, περιοδικά, site με roms, κλπ κλπ) γκρι ζώνη, (ανάλογα και την χώρα φυσικά) και καλό είναι να μείνει έτσι (και όσο το δυνατόν πιο αθόρυβο).
Έχεις δίκιο φίλε μου. σσσσσσσστ ! ! !
Θα μας ακούσουν και μπορεί να μας ζητήσουν να κάνουμε δήλωση στο Ε9 με το πόσα παιχνίδια έχουμε.
Άσε που μπορεί να ξυπνήσει τώρα κανείς και να μας καρφώσει στους ξένους :twisted:


ΖΗΤΩ Η 1η ΜΑΗ :lol: - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ :lol:
Ευτυχώς που δεν απεργούν οι μηχανές και το INTERNET :D

______________________________________
I'M PSYCHIC 5 <- check this out :D
Απάντηση